Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Raziel
Tegnap 20:28-kor

Zaphreal
Tegnap 17:41-kor

Raziel
Tegnap 17:26-kor

Cassian
Szer. Nov. 13 2024, 23:40

Varian XY
Szer. Nov. 13 2024, 23:39

Skyler Hastings
Szer. Nov. 13 2024, 18:11

Jiang Mei Lien
Szer. Nov. 13 2024, 16:03

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 22%

8 Hozzászólások - 22%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

2 Hozzászólások - 5%

2 Hozzászólások - 5%

2 Hozzászólások - 5%

Megosztás
Are you okay? ✶ Lycoris & Killian
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásAre you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 EmptySzomb. Május 04 2024, 22:55

To: Lycoris

Feelings change, but memories don't!

Nem tértem napirendre saját magammal kapcsolatosan. Visszajöttem… a halálból. Igaz ez nem is lenne meglepő, mivel egy párszor már megtörtént velem. Azonban úgy „tértem vissza”, hogy a saját testemben… és még hozzá elszívó boszorkány is lett belőlem? Ismét? Hogy micsoda? Ezt mégis, hogy lehetett összehozni? Eléggé lesokkolt a dolog, Kai-tól és Rhys-től kértem pár napot, amíg ezt az egészet egyáltalán megemésszem… így Mystic Falls-ba mentem és minden este jártam az utcákat, hogy a fejemet szellőztessem. A gondolataim mélyén barangoltam ismételten, miközben két épület közé sétáltam be… fel sem tűnt, hogy egy zsákutca felé tartok. Akkor vettem észre, hogy elfogyott előttem az út, amikor már majdnem nekiütköztem a téglafalnak. – Hoppá! Egy zsákutca. – Néztem körbe és felmértem a terepet. Egy sikátorba tévedtem. – Ez nem jó… – Simítottam meg a falat a kezemmel. Főleg így este… valóban nem egy jó jel… Zsebre tettem mindkettő kezemet, majd megfordultam, hogy folytatni tudjam a sétát, de ami a szemem elé tárult, arra kicsit sem számítottam. – Uraim… szerintem senki sem szeretne balhét! – Ez is csak az én formám… Három idegen jelent meg a semmiből… valószínű, hogy rossz szándék vezérli őket… egyértelmű, hogy belém akarnak kötni. Ráadásul többen vannak, ami rám nézve nem túl jó arány… – Pénzt, vagy életet! – Mordult rám az egyik… Hatalmasra kerekedtek a szemeim, megdöbbentett az egész szituáció, hogy bárki is kirabolna engem? Az idegen hangja eléggé ismerős volt, de a sötétben nem láttam, hogy ki lehet… persze nem is tudtam rajta gondolkodni, mivel a kabátjukból fegyvert formáztak, én pedig egy hirtelen mozdulattal rántottam ki a zsebemből a kezeimet és automatikusan felemeltem. – Szerintem ez egy nagyon rossz ötlet… Hagynunk kellene egymást… az önök, illetve a saját érdekemben. – Válaszoltam… miközben szépen lassan leeresztettem a tagjaimat. Nem tetszett nekik a viselkedésem, és amelyik megszólalt, közelebb jött hozzám… hiába volt ismerős a hangja, csak akkor ismertem meg igazán, amikor már egy méterre állt tőlem. Ő volta az. A démon… A démon, aki végzett velem, mikor Zack testében voltam. – Mondom… Pénzt v… – Az előbbi felszólítása hagyta volna el ismét a száját, azonban nem hagytam. Megragadtam a gallérját és a meglepett nézésemet átváltottam gyilkos tekintetté. – Na, most legyen nagy a pofád! Nem hallom… mit is akartál mondani, te rohadék! – Szinte köptem felé a szavakat. – Csak, hogy tudd… nem sikerült kinyírnod. Itt vagyok! Még élek! – Ráztam meg kissé a fejét. – Valóban? – Elgondolkodott, végül egy mozdulattal kiszabadult a markomból és eltávolodott tőlem. Visszament volna a társaihoz, de sehol sem voltak. Mire észbe kaptam, addigra a két segítője már mögöttem állt. – Mi a franc? – Megragadták mindkét karomat és egy hatásos technikával lefogtak… mozdulni sem tudtam a szorításukból. – Lám… lám… lám! – Közeledett ismételten felém, de már nem olyan gyorsan. – Ha nem tévedek, akkor… Zack Reed? – Karba tett kézzel nézett rám. – Megváltoztál! – Szúrta még oda. – Bingo, Einstein! – Forgattam a szemeimet. – A kutyáid nélkül csak egy senki vagy… már akkor sem voltál képes egyedül harcolni ellenem… ahogy látszik ez mit sem változott! – Állapítottam meg a helyzet alapján. Jobbról és balról is kaptam egy-egy ütést a két démontól. Gondolom zokon vehették a megnevezést. – Arghh… kutyák! – Csak azért is kimondtam még egyszer… ami újabb ütést takart magában… – Rohadékok… – Szaporábban vettem a levegőt. – Befejezted? – Jött a kérdés a „vezértől”. – Most, hogy így újra találkoztunk, akkor lezárom végre azt, amit már rég le kellett volna… – Elővett a zsebéből egy kést. Forgatta, majd a tekintetét rám szegezte. – Ismerős, ugye? – Kérdezte… persze, hogy az volt, mivel azzal szúrt le. – Egy késsel ugyan azt az embert kétszer? Hmm… öröm lesz nézni! – Vett egy nagy levegőt és éppen a szívem felé irányította a kezét. Azonban léptek hangja zavarta meg a cselekedetét. Konkrétan egy centiméterre állt meg a késsel a mellkasomtól. – Valaki jön! – Ebből rájöttem, hogy nem akar szemtanúkat. – Fogjátok szorosan, én megnézem… – Kettőt pislogtam és macska alakra váltott és az erre tévedő felé vette az irányt. – Hé! Mm mmm mmmmm! – Nem tudtam semmit sem mondani, mivel az egyik démon befogta a számat. Csak a jelenetet nézhettem. Egy nő volt az, aki megjelent. A vezér teljes valójában megmutatkozott neki és eléggé fenyegetően lépett fel ellene. Nem hagyhattam, hogy ő is bajba kerüljön… bőven elég volt az, ha velem elbánnak… nem kell még egy ártatlant is bántani. Ráharaptam a démon kezére, amiért kaptam egy pofont. – Ahh… ennél még a nagyanyám is nagyobbat üt! – Vágtam oda, miközben a nőre figyeltem. – A pofám leszakad… neked nem mondták, hogy nem zaklatunk egy hölgyet? – Egy jó húsz méter távolságra voltak tőlünk, így erőteljesebb hangon mondtam… szinte kiabáltam a vezető felé. – Jobban tenné, ha menekülne! – Megszólítom a nőt is, mivel ez lehet az egyetlen esélye, hogy ne kerüljön veszélybe… bár az a lény nem fogja annyiban hagyni… hiába figyelmeztettem. Újabb ütést kapok a gyomromba, amitől térdre rogyok. – Fusson! – Utasítom… és reménykedem benne, hogy hallgat rám…

773 words ℘ Somebody ℘ note: Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 2575571498 ℘  kredit

Killian Lacroix
A vérem különleges. Íze, mint az édes forrócsokoládé, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a mézeskalácsé, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Killian Lacroix

163
C szint:
Kalmithil
Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 Tumblr_inline_p7jsb4rpF41rt2432_100
lucky talisman ➤ dreamcacher
Ez az én történetem :
Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 Tumblr_inline_nv15fsgJ2w1qlt39u_250
who am i?you can not be sure
Az életem ennyi titkot rejt :
6
Másik felem :
the reason is youlycoris
Ennyi éve vagyok a világon :
162
Lejátszási listám :
i'll be goodme

daylight ➤ lycoris
hold onlycoris
Akinek az arcát viselem :
colin o'donoghue
Tartózkodási helyem :
where the wind blows ➤ around lycoris
Az álarc mögött :
bossfedora
℘ ℘ ℘ :
Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 Tumblr_inline_nv15fzIT171qlt39u_250

Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 Empty
TémanyitásAre you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 EmptySzomb. Május 04 2024, 22:54

To: Killian Lacroix

Az igazi hit az, ha akkor is elhiszel valamit, ha nem látod.

Igyekeztem túllendülni azon, hogy valami megváltozott. Nem csak a világ, talán én magam sem voltam ugyanaz, aki régen. Vagy csak szerettem volna más lenni. Nyitottabb, érzőbb, lelkesebb… boldogabb. De nem ment. El kellett engednem a múltat és mindent, ami vele járt. Talán Celiant sem kellett volna újra felkeresnem, de egy részem látni akarta. Viszont másfelől tudtam, hogy már nincs helyem az életében és hogy talán az, hogy azt mondta, reméli, lát még, pusztán formalitás volt és nem valódi ígéret. Hiszen miért akarna látni engem? Nem gondolkodtam végül ilyeneken tovább, csak a várost jártam és talán most először, hosszú idő után: az erőmet az emberek segítségére használtam. A káosz borzalmas volt minden egyes helyen. Mindenkin meglátszott az a néhány nap homály… rejtély. Sokan még most sem tértek napirendre azzal, ami történt. Talán a világ sosem lesz ugyanaz a hely, mint volt. Mint ahogyan ismertük, még karácsony előtt.
Az egyik sikátor felől hallottam végül furcsa zajokat, így elindultam abba az irányba. Nem tudtam, mi vár rám majd ott, mit fogok látni, de próbáltam mindenre felkészülni. A furcsa zaj egy kuka mögül jött és már készültem támadni, mikor egy macska ugrott elő mögüle, a szívbajt hozva rám.
- Egek. Mióta ijedek meg egy macskától? – Korholtam magam, miközben a macska kifelé rohant a sikátorból. Megfordultam, hogy én magam is elinduljak, de ekkor előttem termett valaki. Mintha… a macska változott volna át. Hátrébb léptem, támadólag emelve fel a kezemet. Furcsa kisugárzása volt, és nem igazán emberi. Sokkal inkább démoni. Jól tudtam, hisz volt egy démon, akit időről-időre magamhoz hívtam, hogy a segítségemre legyen. De ez nem ő volt. Nyitottam a szám, hogy kérdezzek, de újból hangokat hallottam. A démon mögül. Viszont nem láttam, csak azt értettem meg, hogy a démonnak az a valaki kell, nem pedig én.
Úgy tűnik, rosszkor vagyok rossz helyen? Ez az én formám.
245 words ➢ Human ➢ note: béna kezdő, de szeretettel írtam Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 3266136710kredit

I'll find my way back

Into the dark to chase your heart

Lycoris Fairwell
A vérem különleges. Íze a fahéjra hasonlít, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a karácsony reggel, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Lycoris Fairwell

163
C szint:
Kalmithil
Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 Tumblr_inline_p1qeq9bmBL1szhxe8_540
✶ Lucky Clover
Ez az én történetem :
7
Titulus :
✶ Sweet but psycho
Másik felem :
Killian Lacroix?
Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 B438ffb9de24d23c3b8e5ec25d4e3d59
you are my life
Ennyi éve vagyok a világon :
162
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
✶ Jennifer Morrison
Tartózkodási helyem :
✶ Everywhere
℘ ℘ ℘ :
Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 Tumblr_inline_nm5e9dAbc91rifr4k
Az álarc mögött :
✶ Eliffe

Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 Empty
TémanyitásAre you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 EmptySzomb. Május 04 2024, 22:53

Are you okay?
Lycoris Fairwell ✶ Killian Lacroix

Valamikor 2021. elején, az Apokalipszisi háború után

Lycoris Fairwell
A vérem különleges. Íze a fahéjra hasonlít, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a karácsony reggel, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Lycoris Fairwell

163
C szint:
Kalmithil
Are you okay? ✶ Lycoris & Killian - Page 2 Tumblr_inline_p1qeq9bmBL1szhxe8_540
✶ Lucky Clover
Ez az én történetem :
7
Titulus :
✶ Sweet but psycho
Másik felem :