Tegnap 23:40-kor
| Cassian Play by: Jensen Ackles |
Becenév Cas ℘ Caelan Dixon Titulus Titulus helye Születési hely, dátum Város, dátum Csoport Demon ℘ Démon Rang Választott rang Beállítottság Biszexuális |
Átváltozás Hogyan változtál át? Már ha átváltoztál...
Család Mesélj a családodról! |
|
Ez az én történetem... hallgasd hát meg! ℘ Zack Reed egykor be akarta vinni az Ötök Testvériségéhez, mert látott benne valamit, amit úgy gondolt, hasznosítani tudna... de a beavatási szertartás kudarcba fulladt. Talán azért, mert nem volt sosem tiszta a lelke Cassiannak - emberi neve: X (kitalálás alatt) ℘ Cassian, holott nem akart igazán az Ötökhöz tartozni, csak Zackkel szimpatizált, nagy veszteségként, kudarcként élte meg, hogy nem fogadták őt be. ℘ A saját elvei szerint élt, ölt, nem csak természetfelettieket, hanem embert is, ha úgy tartotta jónak... sosem válogatott. ℘ Zackkel tartotta a kapcsolatot, egészen más megfontolásból talán (egy egészséges rivalizálás, vagy hasonló volt köztük, vagy legalábbis Cass részéről), mint amilyen ismeretséget ápolt vele a férfi, így esett meg végül, hogy jókor volt jó helyen: megvédte Zacket egy halálos támadástól, amibe Cass viszont belehalt. A lelke viszont a pokolra jutott, ahol új esélyt kapott, immár démonként. Talán ekkor értette meg, hogy az a különleges, túlságosan is tiszta erő, amit az Ötök Testvériségének mágiája képvisel, miért nem fogadta el őt... ℘ Napjainkban akad össze újra Zackkel, aki immár angyal (ennyire tiszta lett volna a lelke, hogy az angyalok felemelték őt? ugyan... ő ebben nem hisz, ezernyi kétsége van e felől, de utána akar járni ennek és annak is, mi a pokolért nem emlékszik az angyal semmire, emberi életéből... érdekes, egy démon mindent magával vihet emberi életéből, míg egy angyal nem? Isten nagyon "igazságos"...) Célja felnyitni Zack szemét arra, ki ő valójában és visszarántani úgymond a valóságba... Mindaz, amire képes vagyok... ℘ Képesség ℘ Amennyiben a canon leírásnál nem szerepel semmiféle plusz adottság, kérjük, ezt a részt töröld ki! Ha mégis kelleni fog, mi vissza fogjuk rakni és kitöltjük! Fõkarakter: Lycoris Fairwell Az álarc mögött: Eliffe
| | Cassian Egy sziluett vajon ki lehet õ?
* Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 0
Titulus : ***
Másik felem : Akinek az arcát viselem : Jensen Ackless
Tartózkodási helyem : Denver or Dark Dimension
℘ ℘ ℘ : Az álarc mögött : Eliffe
|