Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. 3 Okt. 2024 - 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Cassian
Tegnap 23:40-kor

Varian XY
Tegnap 23:39-kor

Skyler Hastings
Tegnap 18:11-kor

Jiang Mei Lien
Tegnap 16:03-kor

Amber Fairburn
Kedd 12 Nov. 2024 - 21:18

Denise Price
Kedd 12 Nov. 2024 - 16:51

Chae Do-Yun
Kedd 12 Nov. 2024 - 14:05

Baek Da-Hye
Kedd 12 Nov. 2024 - 4:39

Isaac Lestrange
Vas. 10 Nov. 2024 - 23:46

Emily Malone
Szomb. 9 Nov. 2024 - 0:00

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 23%

6 Hozzászólások - 17%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

Megosztás
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon
ÜzenetSzerző
TémanyitásYou are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon EmptyKedd 12 Nov. 2024 - 4:39

Demonic Attraction
Da-Hye & Sung-Hoon
At the end you were the one who found me

A kanapén történő elhelyezkedésével azt gyanítom nem csak pár másodpercre ugrott be, ami örömmel is tölthetne el, hisz’ oly’ régóta kutattam utána, most mégsem tudtam mást érezni a helyzettel kapcsolatban, csak az erős keserűséget.
Szemeim összeszűkülnek a válasza után, de az arcom továbbra is érzelemmentes maradt. Nem mutattam ki a meglepettségem, inkább csak egy újabb kortyot ittam a boromból, miközben tovább figyeltem a férfit. Fogalmam sem volt miféle emberrel van dolgom, de azzal tisztában voltam, hogy kitűnő volt abban, amit csinált. Hisz’ mikor hall az ember olyan történeteket, ahol egy felhőkarcoló tetejéről nyomok nélkül eltűnik a gyilkos? Akárhogyan is ölte meg Ruei-t, pontosan tudta mit csinál és hogy miként tűnjön el a gyilkosság után. Velem is eljátszhatta volna ezt, s valószínűleg az én halálom sem talált volna el az igazságszolgáltatásig.
Azzal, hogy ilyen nyugodtsággal ült ott és csevegett -mintha ez csak egy hétköznapi találkozó volna-, csak még inkább feldühített. Nem akartam, hogy kényelembe helyezze magát a párnáim között, bemocskolja a holmijaimat a kinti koszával, azt meg végképp nem akartam eltűrni, hogy ő érezze magát kontrollban. Mégis, amint kiejti az ő kutatásának okát, a szívem egy pillanatra nagyot dobbant, de hamar visszanyertem a nyugalmamat egy újabb korty bor lenyomása után. Az az Istentelen mosoly csak még erősebben nyomta a pecsétet arra, hogy többet tudott a céljaimról, mint azt hittem. - Megfigyelt engem? - kérdeztem tőle tovább erőltetve azt a fagyos nyugodtságot, amit már a tökéletességig fejlesztettem a cégünk meetingjeinek köszönhetően. Tartanom kellett magam a nevemhez, ezért a nagyközönség előtt sem törhettem meg. Nem hagytam hát, hogy egy ilyen rejtélyes fickó csak úgy játszadozzon velem és kibillentsen a rutinomból. Hiába érintettek a szavai mélyen, nem hagyhattam neki, hogy lássa a gondolataimat az arcomon.
A kérdései meglepettséget költöztetnek belém. Éreztem, hogy a gondolataimat próbálja fürkészni azokkal a csalóka szemekkel, ezért csak jobban kihúztam magam. Lassan megkerültem a vele szemköztes fotelt, majd abba elkényelmesedve tettem le a poharam a dohányzóasztal üveglapjára. A szavai tovább visszhangoztak a fejemben, nyomatékosítva, hogy talán tényleg nem a véremet akarja ontani, hanem épp az előnyömre járhat.
- Az én legnagyobb vágyam? - kérdeztem vissza egy szórakozott félmosolyt megengedve magamnak. - Eltenném láb alól a Hanji Harmony jelenlegi fejét. - feleltem egy halk kuncogással körítve. De vajon melyik gazdag örökös ne akarna hamarabb a trónra lépni? Apámat így sem ismertem eléggé ahhoz, hogy kötődjek hozzá ilyen nevetséges érzelmekkel, mint a szeretet. Ő és anyám gondoskodtak arról, hogy ne legyenek efféle érzéseim.
- De miért is kérdezi ezt tőlem szabadlábon járó gyilkos? Mi a trükkje? Csak nem maga Houdini? Azt hittem ő magyar volt. - dőltem hátra a kanapén, megadva neki a lehetőségeket, hogy elárulja kicsoda is volt valójában. Még hajlandó voltam a játékát játszani, de a türelmem pillanatok alatt elfogyhatott. Az már csak rajta állt mennyire válik érdekessé a számomra.

448 szó

Baek Da-Hye
A vérem különleges. Íze változó sós, édes, keserű, amely minden korttyal mesél. Az illatom egyedi, semmihez sem hasonlítható, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Baek Da-Hye

163
C szint:
Kalmithil
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon Ffc857577e32a928ee1e8942dab319f11f3ceec7
Angyalszárny
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
2
Titulus :
The Rich Bitch
Másik felem :
Fake things are always sweeter.
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon Fd6416c612988bda3b975d10003b94445a9276ba
Salvation, love, happiness, and whatnot. Sweet things are bad for you.
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon F6f06deca85df04d99b94155ae027551a8d9a71e
Do you know what’s the worst of all? Happiness .
Akinek az arcát viselem :
✝ Kim Yoo-Jung ✝
Az álarc mögött :
Lyndriana

You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon Empty
TémanyitásYou are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon EmptyHétf. 11 Nov. 2024 - 0:05

Nem fél tőlem, ami csak még különlegesebbé teszi ezt a nőszemélyt a számomra. Nem is, inkább úgy mondom, érdekesebbé. Valóban egy jégcsap lenne, akit soha, semmi nem zökkent ki ebből a jeges eleganciából? Oldalra billentem a fejem, miközben helyezkedek a kanapén és összefonom magam előtt a karjaimat. Kényelmesebb így.
- Ó, nem. Sajnos a munkaszerződésemben benne van, hogy nem ölhetek a kedvemre – Valóban így van. Lucifer kicsit megkötötte a kezeim, ám én ezt nem szeretném a lány tudtára adni. Érdeklődve figyelem őt néhány másodpercig, mielőtt folytatnám. – Azért próbáltál felkutatni engem, hogy megtudd, miért halt meg a vőlegényed? – Szegezem neki a kérdést, majd a karjaimat leengedve magam mellé sóhajtok egy aprót. A mosolyom még mindig ott van az arcomon, de ezúttal már visszafogottabban. – Érdekesebb lenne arról beszélnünk, mi a legnagyobb vágyad. Mi az, amit el akarsz érni az életben és mire vagy hajlandó érte. – Nem érzem azt a kétségbeesést a részéről, amit másokon, így azt sem gondolom, hogy igénybe fogja venni a szolgáltatásaimat, de ettől függetlenül érdekel, mit fog erre válaszolni. A legtöbb ember egyből rávágná, hogy mit akar: pénz, hatalom, netán szerelem. Utóbbit nem áll módomban megadni, a másik kettővel más a helyzet. Ó, és persze, halottat sem tudok visszahozni az életbe, de ha megtehetném, se élnék a lehetőséggel. Aki egyszer eltávozott, nem valószínű, hogy kell még erre a világra.

Megérkeztem végre a kezdővel hozzád, drága Da-Hye! You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon 3266136710

BEE

Tell me the truth

"This is the end I feel like losing myself
Can't find my way To not lose you
Why is it so complicated?"

Hyun Sung-Hoon
A vérem különleges. Íze, akár a gyömbér, égető és maró, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint az enyhe kénkő, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Hyun Sung-Hoon

163
C szint:
Kalmithil
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon 8c361577ac54427326b6ad9c0b14bf58efd20109
Red Dragon
Ez az én történetem :
Tell me the truth
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon 992645c5454cd21224f2ab8090ee84e71a3f2846
This is the end
I feel like losing myself
2
Titulus :
Mysterious Ice Prince
Másik felem :
♰ Baek Da-Hye
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon 73c1e14d3bf2d80e6fe056136c92b926fe35e611
This is the moment, come.
Now, it’s time to choose
Lejátszási listám :

☯ Song Kang ☯
Tartózkodási helyem :
☯ Dark Dimension ☯
℘ ℘ ℘ :
Can’t find my way
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon Ebf34f5c853043a9ae7327014a8ff64c52919fbb
To not lose you
Why is it so complicated
Az álarc mögött :
♰ Eliffe

TémanyitásYou are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon EmptyCsüt. 31 Okt. 2024 - 17:07

Demonic Attraction
Da-Hye & Sung-Hoon
At the end you were the one who found me

Örökkévalóságnak tűnt ez az egész keresőakció. A férfi, akit aznap a tetőn láttam, mintha nem is létezett volna. Akármerre utaztam a világban, egyszerűen nem találtam nyomát. Bosszús és hisztis voltam, amiért nem találtam rá és rángattam ki belőle a válaszokat. Miért is kellett megölnie Ruei-t? Nem mintha annyira a szívem csücske lett volna a férfi, de attól még személyesnek éreztem a merényletet, amit elkövettek ellene.
Hűvös eleganciával lépek be a nappaliba, kezemben egy pohár vörösbort forgatva. A szoba félhomályában a bor mélyvörös színe szinte izzott, ahogy a pohár peremén meg-megcsillant a nappaliból szűrődő lámpa sárgás fénye. Szemeim azonnal megakadnak a kanapén ülő alakon, miután az illető megszólít a sötétben. Ő az… Az a férfi, aki megölte a vőlegényemet, most ott ült, mintha egy régi ismerős lenne, aki egy baráti látogatásra tért be. Mégis mit képzelt? Hogy állíthatott be ilyen pszichopata módon? Ám a türelmemet és a hidegvéremet nem vesztettem el. Arcom kifejezéstelen marad, de belül csitítanom kellett a tomboló érzelmeimet és némi félelmet, hiszen nem tudtam mire számítsak tőle. Lassan közelebb lépek a kanapéhoz, tovább lötyögtetve a pohárban lévő vörösbort.
- Nem gondoltam volna, hogy a végén megmutatja magát. - mondom halkan, de határozottan. Hangomban nem volt semmi érzelem, csak a rideg, távolságtartó tónus. - Azért van itt, hogy velem is végezzen? - kétlem, hogy csak azért tért be hozzám, hogy köszönjön. Kiszámíthatatlannak tűnik, ezt abból a mocskos mosolyából is látom, viszont nem hagyhatom neki, hogy megijesszen és lássa rajtam a félelmet.

238 szó

Baek Da-Hye
A vérem különleges. Íze változó sós, édes, keserű, amely minden korttyal mesél. Az illatom egyedi, semmihez sem hasonlítható, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Baek Da-Hye

163
C szint:
Kalmithil
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon Ffc857577e32a928ee1e8942dab319f11f3ceec7
Angyalszárny
Ez az én történetem :
2
Titulus :
The Rich Bitch
Másik felem :
Fake things are always sweeter.
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon Fd6416c612988bda3b975d10003b94445a9276ba
Salvation, love, happiness, and whatnot. Sweet things are bad for you.
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon F6f06deca85df04d99b94155ae027551a8d9a71e
Do you know what’s the worst of all? Happiness .
✝ Kim Yoo-Jung ✝
Az álarc mögött :
Lyndriana

TémanyitásYou are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon EmptySzer. 23 Okt. 2024 - 16:54

Néha a legtöbb, amit tehetünk, az az, ha megadjuk a másiknak azt, amit akar. Bár őszintén szólva ilyen alapon bármelyik lány lakására felmehetnék, de nem, azért ezt nem mindenki érdemli ki. Ez a lány is csupán azért, mert egy ideje figyelem őt és van benne valami, ami megfogott. Nem tudom, mégis mi, de az tény, hogy sokszor kapom magam rajta: már megint arrafelé mozgok, amerre ő van. Legyen szó a cégről, vagy akár a lakásáról.
Lucifer biztos, hogy a fejemre koppintana érte, de róla már egy ideje nem hallok semmit. Talán már tényleg nem él, ahogy a szóbeszéd járja, de ettől függetlenül folytatom, amivel egykor megbízott. Alkuk és minél több lélek a pokolba. Vagy a sötét dimenzióba. Ki hogy hívja. Manapság már mindennek többféle neve van, amivel én nem vagyok képben. Túl sok információ van, amit a fejemben kell tartani az elmúlt évszázadokkal kapcsolatban, és nincs mindig energiám lépést tartani az újabbnál-újabb dolgokkal.
Hol is tartottam? Ó, igen. Baek Da-Hye, egy különleges jégcsap. Kíváncsi vagyok, felolvasztja-e valaki, vagy ahhoz a pokol tüze kell majd, bár… a lelkét nem ismerem. Nem tudom, mennyire rossz vagy jó ember, de ha utóbbi, akkor nem a pokol kapuja lesz számára nyitva, hanem a felfelé vezető út.
Késő este van, sőt, lassan éjfél, mikor egy csettintéssel a lány lakására, pontosítva a kanapéjára portolok. Keresztbe tett lábakkal, kényelmesen dőlök hátra és arrafelé nézek, amerre ő van – legyen az egy másik helyiség, vagy épp a nappali, ahová érkeztem. Akárhogyan is, de előbb vagy utóbb feltűnhet neki a jelenlétem.
- Szép estét kívánok, Baek Da-Hye. Úgy tudom, égre-földre keres engem… hát itt volnék – Nézek rá lehengerlő mosolyommal, vállalva a kockázatot, hogy nekem dobja az első kezébe akadó tárgyat, hiszen mégis hogy kerültem én ide ilyen hirtelen? Egy idegen, ráadásul furcsa férfi… hah. Várom a kérdéseket, és a reakciót.

Megérkeztem végre a kezdővel hozzád, drága Da-Hye! You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon 3266136710

BEE

Tell me the truth

"This is the end I feel like losing myself
Can't find my way To not lose you
Why is it so complicated?"

Hyun Sung-Hoon
A vérem különleges. Íze, akár a gyömbér, égető és maró, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint az enyhe kénkő, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Hyun Sung-Hoon

163
C szint:
Kalmithil
Red Dragon
Ez az én történetem :
Tell me the truth
This is the end
2
Titulus :
Mysterious Ice Prince
Másik felem :
♰ Baek Da-Hye
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon 73c1e14d3bf2d80e6fe056136c92b926fe35e611
This is the moment, come.
Now, it’s time to choose
Lejátszási listám :

☯ Song Kang ☯
Tartózkodási helyem :
☯ Dark Dimension ☯
℘ ℘ ℘ :
Can’t find my way
You are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon Ebf34f5c853043a9ae7327014a8ff64c52919fbb
To not lose you
Why is it so complicated
Az álarc mögött :
♰ Eliffe

TémanyitásYou are my fate ♰ Da-Hye && Sung-Hoon EmptyPént. 16 Aug. 2024 - 19:11

You are my fate
Da-Hye && Sung-Hoon

Hyun Sung-Hoon
Hyun Sung-Hoon

163
C szint:
Kalmithil
Red Dragon
Ez az én történetem :
Tell me the truth
This is the end