Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Zaphreal
Ma 17:41-kor

Raziel
Ma 17:26-kor

Cassian
Tegnap 23:40-kor

Varian XY
Tegnap 23:39-kor

Skyler Hastings
Tegnap 18:11-kor

Jiang Mei Lien
Tegnap 16:03-kor

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

Baek Da-Hye
Kedd Nov. 12 2024, 04:39

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 22%

7 Hozzászólások - 19%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásHyun Sung-Hoon EmptyKedd Ápr. 16 2024, 18:29

Hyun Sung-Hoon
Play by: Song Kang

Becenév
Jégherceg

Titulus
Titokzatos Jégherceg

Születési hely, dátum
Seoul, Észak-Korea, I.e. 2200

Csoport
Demon ℘ Démon

Rang
Démon

Beállítottság
Heteroszexuális

Átváltozás
Ha Lilith volt az első női démon, én voltam az első férfi - természetesen Lucifer és a pokol hercegei és után, aki megszülethetett... ember voltam egykor, akiben Lucifer látott valamit, amiért érdemesnek tartott arra, miképpen a magafajtákhoz emeljen engem. Nem emlékszem túlzottan az emberi mivoltomra, csupán azt tudom, hogy volt valaki, aki fontos volt a számomra és akihez kötődtem. Talán egy nap majd emlékezni fogok, talán nem... nem tudom, mennyire is volt fontos az emberi életem. Lucifert szolgáltam a pokolban, amíg még élt - bár Asmodeushoz hasonlóan én sem hiszem, hogy valóban halott lenne, de én vajmi kevés vagyok ahhoz, miképp megtaláljam őt. Ha életben van, okkal nincs jelen a Sötét dimenzóban és valami nagyobb dobásra készül... csak hagynunk kell, hogy magától találjon hozzánk vissza.
Család
Az emberek számára oly' fontos a család, de számomra nem jelent semmit. Nincs sem apám, sem anyám, maximum teremtőm, aki maga Lucifer.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

Nem kértem: csupán megkaptam az esélyt egy új, veszélyes, mégis vérpezsdítő életre. Magam sem tudom, emberi mivoltomban a jók közé tartoztam-e vagy a rosszak felé húztam. Fogalmam sincs, voltaképpen Lucifer mit látott bennem – egy kegyetlen gyilkost? Vagy egy olyan férfit, akiből vérengző fenevadat faraghat? Sokáig foglalkozatott, mi céllal emelt a démonok világába. Még a mai napig nem tudom igazán, mit akart elérni.
- Sung-Hoon, egy fontos alkotásomnak tartalak és éppen ezért… fontos, hogy pontosan azt tedd, amit mondok neked – Komoly volt. De láttam benne némi kíváncsiságot is. Feszült érdeklődéssel követtem minden mozdulatát, ami kimért volt és előkelő. Ez nem is volt csoda, hisz egy egész dimenziót vezetett.
Vajon, amíg éltem, elmélkedtem arról, mi vár rám a halál után?
- Megteszem, amit mondasz. De cserébe áruld el: mit nyerek vele? – Pimasz voltam? Lehet. De ez azt hiszem, a démoni énemmel járt: valahogy éreztem magamban az erőt és a szám is olyankor nyílt ki, amikor nem feltétlen kellett volna. Lucifert talán szórakoztatta is.
- Fogalmazzunk úgy, hogy az új életed attól függ, mennyire vagy hajlandó megtenni a rád bízott feladatot. Ha nem teszed… nos, akkor előbb vagy utóbb a sötét dimenzió tüze utolér és felemészt – Magyarázta mindezt úgy, mintha csak az időjárásról társalognánk. Nem viccelt, mikor azt mondta, tennem kell, amit kér. Megköszörültem a torkom, jelezve, hogy folytathatja. – Tehát. Az emberek világa lesz a te területed. Engem fogsz képviselni és megkeresed a legkétségbeesettebb embereket. Segítesz rajtuk. Megteszed, amit kívánnak, persze, néhány kivétellel, úgy, minthogy a holtakat nem tudod visszahozni, ölni sem ölhetsz a kedvükért és érzelmeket sem tudsz befolyásolni… maradj az ész keretek között. – Kis híján felnevettem. Az ész keretek közötti rész valahogy mulatságos volt, pont azért, mert abból, amit elmondott, semmi sem volt logikus. De bólintottam.
- Értettem. Lényegében alkut kell, hogy kössenek velem? – Fűztem tovább a gondolatmenetet, mikor kezdtem kapizsgálni, mit akar tőlem. Lelkeket, hogy benépesítse a sötét dimenziót… vagy legalábbis megtöltse a pokol bugyrait.
- Pontosan. Mikor megkötik veled az alkut, 10 évet kapnak, hogy kiélvezzék azt. Ahogy letelik a 10 év, te elmész és behajtod, ami a tiéd: elveszed a lelkét. Megölöd. – Kegyetlenül hangzott? A legkevésbé sem. Ha valaki megkérdezte volna, tartok-e Lucifertől, gondolkodás nélkül mondtam volna azt, hogy nem. Félnem kellett volna? Még szép. Elvehette volna azt az életet, amit adott nekem? Egy pillanat alatt. Mégsem féltem. Talán éreztem magamban azt az erőt, amivel képes lehetek megtenni, amit akar. Nem tűnt bonyolultnak.
Végigsimítottam az egyik kristálypohár oldalán, majd a polcok felé pillantottam. Megannyi könyv díszelgett rajta: régiek, porosak, mégis érezhető volt a bennük rejlő mágia.
- Ha jól értem… 10 év múlva derül ki, mennyire váltottam be a hozzám fűződő reményeidet, igaz? – Tulajdonképpen igen.
- Látom, kezded érteni. – Elmosolyodott. – Ó, és még valami. A saját, önös céljaidból nem árthatsz senkinek: nem ölhetsz. Csakis akkor, amikor letelik a 10 év. Addig nem vagy jogosult életet elvenni – Szórakozik velem? Démon vagyok! Nem igazán értettem ezt a kikötését, tekintettel arra, hogy más démonok… jó-jó, a Pokol hercegeinek nem voltak efféle korlátaik. És úgy tudtam, Lilith kezeit sem kötötte meg. Mindezek ellenére elfogadtam a feltételeket.
- Rendben van, Lucifer. Számíthatsz rám – És attól a naptól fogva az ő ölebe lettem. Beváltottam a reményeket, szállítottam a lelkeket úgy, ahogyan azt elvárta.
Egyre jobban élveztem a különféle alkukat megkötni. Megismertem az emberek furcsa oldalát: kapzsik voltak, ostobák és nagyravágyóak. Persze, voltak kedvesek és ártatlanok is. Velük kevésbé érintkeztem. Mondhatni, ők sínylették meg a rossz emberek tetteit.

Volt valami szórakoztató abban, mikor elmentem a jussomért: a lélekért, ami nekem járt, mikor eljött az idő. Eltelt 10 év és az illető vagy kiélvezte és jól használta az alkunk ráeső részét, vagy nem. Az emberek rettenetesen kapzsik és gyarlóak. Hatalmat akarnak és pénzt, mindent meg akarnak kapni azonnal úgy, hogy a kisujjukat sem mozdítják. Érdekes őket szemlélni. Több alkalom volt, hogy sok pénzt kértek tőlem: megadtam nekik. De nem használták jól, így a pénzből rövidesen nem maradt semmi. Azonban én akkor is eljöttem 10 év után a lelkükért. Nyilván ők voltak felháborodva, hogy mégis miért? Erről szólt az alkunk, azért.
Újabb lélekért kellett elmennem: Ruei. Sajnos vagy sem, a munkám, amit Lucifer rám bízott, ebből állt. Alkukból és lelkek begyűjtéséről. Nem tudom, más démonokra bízott-e hasonlót, vagy hogy Lilithre számított-e hasonló dolgokban, de én igazán komolyan vettem a feladatomat.
Tudtam, hogy Rueinek volt egy jegyese, egy lány, akit egyébként egy ideje figyeltem már. Mosolytalan volt és hideg, igazán érdekes egyéniség. De igyekeztem nem keverni a munkát a saját érdeklődési körömmel: azonban ezúttal kikerülhetetlen volt. Hallottam a sikolyát, éreztem a félelmet, ami tőle, belőle áradt, de nem nézhettem rá: a lelket kellett elvennem, amiért jöttem.
Aztán távoztam, tudva, hogy amit magam mögött hagytam, pusztán a gyász volt. De érdekelt, ezúttal Baek Da-Hye fog-e könnyeket hullajtani, vagy sem…
Vajon tényleg ennyire érzéketlen lenne egy a lány? Ha igen, miért? Tudnom kell… érdekel.
Fõkarakter: Lycoris Fairwell

Az álarc mögött: Eliffe

Hyun Sung-Hoon
A vérem különleges. Íze, akár a gyömbér, égető és maró, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint az enyhe kénkő, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Hyun Sung-Hoon

163
C szint:
Kalmithil
Hyun Sung-Hoon 8c361577ac54427326b6ad9c0b14bf58efd20109
Red Dragon
Ez az én történetem :
Tell me the truth
Hyun Sung-Hoon 992645c5454cd21224f2ab8090ee84e71a3f2846
This is the end
I feel like losing myself
Az életem ennyi titkot rejt :
2
Titulus :
Mysterious Ice Prince
Másik felem :
♰ Baek Da-Hye
Hyun Sung-Hoon 73c1e14d3bf2d80e6fe056136c92b926fe35e611
This is the moment, come.
Now, it’s time to choose
Lejátszási listám :

Akinek az arcát viselem :
☯ Song Kang ☯
Tartózkodási helyem :
☯ Dark Dimension ☯
℘ ℘ ℘ :
Can’t find my way
Hyun Sung-Hoon Ebf34f5c853043a9ae7327014a8ff64c52919fbb
To not lose you
Why is it so complicated
Az álarc mögött :
♰ Eliffe

Hyun Sung-Hoon Empty
TémanyitásHyun Sung-Hoon EmptyVas. Júl. 28 2024, 03:07

Gratulálunk, elfogadva!
Demon ℘ Démon

❝Mindenkiben egy démon lakozik, itt él velünk. A gyűlölet táplálja.❝

Kedves "Bátyus"!

Ha már kiderült, hogy Te lennél az első démon a hercegek után, nos... akkor innentől így kell szólítsalak, nem igaz? Hyun Sung-Hoon 2092540465  Bátyus! Hyun Sung-Hoon 3550012821
Ahogy olvastam, hát... Bratyó, valamit nagyon elrontottál! Hyun Sung-Hoon 412089836  Nem akarok beleszólni, de nem éppen kötöttél jó alkut Luci Ferivel. Hyun Sung-Hoon 3482202896  (Hehe, érted alkut, mivel azt kell tenned... khm, na mindegy. Hyun Sung-Hoon 1384875406 )
Mégis miféle élet ez? Meg van szabva az erőd? Nem ölhetsz kedvedre?  Hyun Sung-Hoon 1323472421 Ha engem kérdezel, ez nem komfortos. Nekem tuti, hogy nem lenne az... Hyun Sung-Hoon 1895182457
Rossz démonnal találkoztál, ez már biztos... sőt a helyedben visszadobnám azt a nyamvadt papírt vagy akármit, amivel megpecsételtétek ezt az egészet és mondanám, hogy szórakozz azzal, akinek hat anyja van. Hyun Sung-Hoon 1991668007
Bár, az is lehet, hogy nem volt más választásod... ebben az esetben... Sajnállak. Hyun Sung-Hoon 2129964006  Tesó, kitartást... nem lesz könnyű, elvégezni a munkát. Ki tudja miféle csavar van az egész mögött.  Hyun Sung-Hoon 3435499950 A herceg jól tudja keverni a kártyákat. Hyun Sung-Hoon 2981137954
Ó, és ráadásul egy lány is van a dologban? Így minden bonyolultabbá vált. Hyun Sung-Hoon 3184867134

Pandáám! Hyun Sung-Hoon 2896720542  Hyun Sung-Hoon 2896720542  Egyszerűen szólva tökéletesen hoztad a fiút. Jól megragadtad a jellemét. Visszaadta a sorozatbeli démont. Innentől nincs is más dolgot, csak a foglalásokkal való intézkedéseket megejteni. Amint megvagy, a játéktéren találkozunk. Üdv közöttünk! Hyun Sung-Hoon 3266136710  Hyun Sung-Hoon 3266136710  Hyun Sung-Hoon 3266136710

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

I hate everything about you
Why do I love you?

Hesperus
A vérem különleges. Íze, akár a gyömbér, égető és maró, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint az enyhe kénkő, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Hesperus

163
C szint:
Kalmithil
Négylevelű Lóhere Nyaklánc
Ez az én történetem :
4
Titulus :
Mr. Bad Demon
Másik felem :
Ennyi éve vagyok a világon :
1059
Lejátszási listám :
Will Tudor ⇹ Matthew Daddario
Tartózkodási helyem :
New Orleans or Hell
Keresem :
I will wait for you
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
Fedora

Hyun Sung-Hoon Empty
TémanyitásHyun Sung-Hoon EmptyVas. Júl. 28 2024, 03:07

The member 'Hesperus' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Hyun Sung-Hoon L56g4Ij
Result :
Hyun Sung-Hoon 8XKu20a

Standing in the hall of fame

And the world's gonna
know your name

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Hyun Sung-Hoon 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Hyun Sung-Hoon F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
Ennyi éve vagyok a világon :
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Hyun Sung-Hoon 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Hyun Sung-Hoon Empty