Csüt. Jún. 13 2024, 06:58
| Heath van Garrett Play by: simone baldasseroni |
Becenév Heats Titulus rich boy Születési hely, dátum Washington, 2006. október 13. Csoport Krimon ℘ Kárhozott Rang cursed Beállítottság heteroszexuális Alakváltás Egyedi képesség |
Átváltozás Hogyan változtál át? Már ha átváltoztál...
Család Hugh van Garrett Sikeres üzletember. Annak igazából mindig is jobb volt, mint apának, de nem csoda. Nem akart engem. Elbeszélések alapján annyit tudok az anyámmal való kapcsolatáról, hogy nem ők voltak Amerika Baszottul Boldog Párocskája, sőt. Rejtély, hogy hogy hoztak mégis össze engem, ha bottal sem akarták megpiszkálni egymást, de olyan kérdés ez, amire nem szeretnék választ kapni.
Wanda van Garrett Anya. Állítólag akart engem. Pech, hogy pont ez ölte meg. Hogy haragszom-e rá? Rohadtul. És ha még egyszer meghallom, hogy fentről vigyáz rám, megütök valakit.
Sonja Wagner Pár évvel idősebb nálam. Modell, indokolatlanul hosszú combokkal és lapos, mint egy deszka, de fiatal és apám abba a korba lépett, mikor egyedül az képes visszaadni az önbecsülését, ha fiakorú lányokkal kefél. Nem hiszem, hogy bármi több lenne közöttük, bár a csaj újabban frusztrálóan sok időt lóg a nappalinkban.
|
|
Ez az én történetem... hallgasd hát meg! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Mindaz, amire képes vagyok... ℘ Képesség ℘ Amennyiben a canon leírásnál nem szerepel semmiféle plusz adottság, kérjük, ezt a részt töröld ki! Ha mégis kelleni fog, mi vissza fogjuk rakni és kitöltjük! Fõkarakter: Poppy Parker Az álarc mögött: Cherry
| | Heath van Garrett Egy sziluett vajon ki lehet õ? Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 0
Másik felem : Akinek az arcát viselem : Simone Baldasseroni
Tartózkodási helyem : Mystic Falls
Az álarc mögött : Cherry
|