"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Átváltozás... milyen vicces is ez a szó! A változás, mint olyan... ahhoz, hogy ez a folyamat végbe menjen... kell lennie egy ok-okozati tényezőnek, ugyebár. Ez sok minden lehet, ha csak azt nézzük, hogy változást tud okozni az idő, vagy az érzelmi állapot is. Hirtelen tud bárki kedvesből mérges lenni, de akár fordítva is lehetséges. Változni lehet műtét segítségével, könnyen gondolhatunk mindenféle beavatkozásokra. Akár úgy is bekövetkezhet, ha valamilyen katasztrófa éri az embert, mondjuk radioaktív sugárzás. A halál is egy változás, eddig élt valaki utána meg meghalt. Csípéstől is változhat az ember, elég csak a filmre gondolni, nem igaz? Radioaktív pók csípte meg a szereplőt, és íme: ő lett Pókember. De a változás bekövetkezhet... gyilkossággal is. Az utóbbi történt velem is... gyilkoltam, ezáltal aktiváltam a vérfarkas átkot...
Család
Ha pár évvel ezelőtt kérdezte volna meg tőlem valaki, akkor tuti, hogy csak a közeli családtagjaimat soroltam volna fel. Azonban ez ma már nagy mértékben változott. Anyám és a húgom, Riley mellett már a barátaimat is ide tudom sorolni, legfőként a falkát, illetve az élén Theoval. Cel és Con sem maradhat ki a felsorolásból. És persze a nagy Ő... aki miatt ez a család szó, értelmet nyer... Charlie!
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!
Mindaz, amire képes vagyok...
℘Képesség℘ Amennyiben a canon leírásnál nem szerepel semmiféle plusz adottság, kérjük, ezt a részt töröld ki! Ha mégis kelleni fog, mi vissza fogjuk rakni és kitöltjük!