Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Zaphreal
Ma 17:41-kor

Raziel
Ma 17:26-kor

Cassian
Tegnap 23:40-kor

Varian XY
Tegnap 23:39-kor

Skyler Hastings
Tegnap 18:11-kor

Jiang Mei Lien
Tegnap 16:03-kor

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

Baek Da-Hye
Kedd Nov. 12 2024, 04:39

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 22%

7 Hozzászólások - 19%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásBonnie Bennett EmptyHétf. Júl. 01 2024, 11:30

Bonnie Bennett
Play by: Katerina Graham

Becenév
Bonnie, Bonbon

Titulus
Silly Witch

Születési hely, dátum
Mystic Falls, 1993. Február 5.

Csoport
Warlock ℘ Boszorkánymester

Rang
Boszorkány

Beállítottság
Heteroszexuális

Alakváltás
Main Coon

Egyedi képesség
-
Átváltozás
-
Család
A családom nem éppen egyszerű mégis a maga nemében az. Az anyám elhagyott majd vámpírrá vált, apám meghalt az Silas miatt és a nagymamám feláldozta magát egy mágia miatt. A legközelebb mégis a nagymamámat éreztem magamhoz. Még most is nagyon hiányzik.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

Bonnie Bennett az önfeláldozó!

Állhatna mindez akár egy hirdetési plakáton is, pontosan passzolna az életem minden egyes szegmenséhez. Feláldoztam rengeteg mindent a barátaimért és a családomért is. Nevezhetjük úgy is simán beleléptem akár egy öngyilkos küldetésbe, tűzbe mentem értük és meg is haltam csak azért, hogy őket megmenthessem.

Voltam én kezdő boszorkány, horgonya a másvilágnak mikor meghaltam Qetsiyah miatt meg hát azért, hogy Jeremyt visszahozhassam.
Megannyi remény, halál és gyász vett körbe és nem csak engem, hanem mindenkit aki a közelemben van. Akár a börtönvilágra is visszagondolhatok, ahol Damonnel voltam összezárva négy hónapig... utána pedig jött Kai, aki miatt ott kellett ragadnom és mentenem a barátomat.

Majdnem újra meghaltam, hisz öngyilkos akartam lenni, de ebből is kimászva... visszatértem a szeretteimhez. Minden egyszerre érződött megnyugvásnak, boldogságnak és fájdalmasnak, összezavaró tényezőnek.
Megannyi emlék, megannyi gondolat van még mai napig is a fejemben és most nem csinálok mást, hanem ülök egy székben, nézek ki az ablakon és egy naplót tartok az ölemben.

Szeretném leírni a gondolataimat az emlékeimet a szívem legszeretettebb személye iránt. Akinek talán az elvesztése eddig a legjobban fájt. Nem is tudom igazán, hogy miként kellene kezelnem azt miszerint elfogom veszíteni az emlékeket Enzoról. A szerelmemet.
Szeretném, ha velem lenne, szeretném, ha újra élne mert a halála teljesen értelmetlen volt.

A halálát mai napig nem tudom megbocsájtani Stefannak. Elszigetelődtem mindenkitől, elzárkóztam mégis beláttam, hogy vissza kell találnom a többiekhez. Legalábbis én nagyon próbálkozom. Hiányoznak, nagyon... elmondhatatlanul.

Aki mégis a legjobban hiányzik az Enzo, aki egy olyan dimenzióban van amelyet én hoztam létre. Miként hozom ki onnan? Mi az ára? Az ára az emlékeim és a szerelmem. Újra eszembe jut... miként érzek ezzel kapcsolatban?

Reménykedem... reménykedem abban, hogy ugyan olyan erős a szerelmünk mint amilyen erős Damon és Elena szerelme. Talán a napló fog segíteni abban, hogy emlékezhessek... talán pedig az, hogy láthatom őt. Újra beleszerethetek.

Mély levegőt veszek kicsikét megmozgatom a vállaimat. Nem süppedhetek bele a szomorúságba és az önsajnálatba. Visszafordulok a napló felé és újra határozottan tollat ragadok.

"Kedves Naplóm!

Ez egy kicsit klisésnek hat nekem és vicces is, hisz mindig Elena kezdte így a naplóit talán nekem jobb lenne úgy kezdenem, hogy "Kedves leendő Bonnie!"
Ettől eltekintve ma azon gondolkodom milyen szavakat, emléket osszak meg veled. Hiszen vannak jók is és rosszak is, már írtam mind a két variációból ezért talán... ma valami szépet kellene megosztanom.
Ami veled és Enzoval történt meg, hogy emlékezhess rá, tudd, hogy milyen csodás is tud lenni egy-egy pillanat egy olyan emberrel aki végre megtanított arra, hogy számára tényleg az első vagy. Nem pedig egy jobbik választás.
Egy szilveszteri vacsora, amit Enzo készített elő számunkra. Talán ott éreztem igazán először, hogy megértem őt, hogy közelebb enged magához. Akkor éreztem erősebben a vonzalmat, valahogy minden tökéletes volt.
Talán röpke pillanat és igen nehéz is, hisz a kutatással voltunk elfoglalva mégis akkor abban a pillanatban egy kicsit... felszabadultnak érezhettem magamat vele."

Épphogy leírom az utolsó mondatot érzem újra átsöpör rajtam a tehetetlenség mellette pedig a céltudatos akarat, hogy igenis ezt is megoldjuk... mindent megoldhatunk. Eddig is sikerült, nem igaz?

Hisz pont most nem eshetek kétségbe, bármennyire is rémíszt meg a gondolat amit elvesztek. Tudom jól ezerszer értékesebb dolgot kapok vissza. A kopogásra leszek figyelmes. Biztos megjött Elena és Caroline.
Így hát elteszem jó helyre a naplót melyet gondos szeretettel vezetek és felállva nyitom ki barátnőim előtt az ajtót.

- Sziasztok! Akkor hát... készen álltok egy csajos napra? - kérdezem vidámságot pumpálva magamba. A barátok fontosak Bonnie Bennett. Enzo mellett ők lesznek mindig a te kapaszkodód.

Eme gondolattal zárom be lakásom ajtaját és a lányokba karolva indulunk el szebbé varázsolni a napot.

Mindaz, amire képes vagyok...

Saját dimenzió ℘ Amikor Enzo meghalt, a fájdalom, ami erőre kapott benne, robbanást okozott, amivel létrejött egy másik dimenzió. Enzo lelke erre a helyre került. Lényegében azt is lehetne mondani, hogy élet és halál között lebeg. Csak Bonnie képes látni őt és beszélni vele.
Feltámasztás ℘ Nem, igazából ez nem teljesen valós megnevezés. A saját dimenziójába lökött Enzo az, akit képes lehet visszahozni: más halott feltámasztásáért túl nagy árat kellene fizetnie. Nagyobbat, mint az emlékei.
Fõkarakter: Bonnie Bennett

Az álarc mögött: Dracarys

the sound of the symphony

Bonnie Bennett
A vérem különleges. Íze, mint az édes forrócsokoládé, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a mézeskalácsé, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Bonnie Bennett

163
C szint:
Kalmithil
Bonnie Bennett Enzo-and-bonnie-bonnie-bennett
Sárkány
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
2
Titulus :
Silly Witch
℘ ℘ ℘ :
Bonnie Bennett 17a3ac85018ca20f26b37100c6123c1977272c18_hq
My Love
Bonnie Bennett Tumblr_omckl0oRsO1r9xerro2_500
Másik felem :
Ennyi éve vagyok a világon :
31
Akinek az arcát viselem :
Katerina Graham
Tartózkodási helyem :
Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Bonnie Bennett Tumblr_mwohk6MNHz1rpg4d8o3_250
Az álarc mögött :
Dracarys
℘ ℘ ℘ :
Bonnie Bennett QYr6

Bonnie Bennett Empty
TémanyitásBonnie Bennett EmptySzomb. Aug. 10 2024, 01:39

Gratulálunk, elfogadva!
Warlock ℘ Boszorkánymester

❝So alone that I wanna die❝

Drága Bonnie!

Nem egyszerű elveszíteni valakit, én már csak tudom... van, hogy lehetetlen feldolgozni és belepusztul egy részünk. Enzo halála nem volt sem jogos, sem pedig jó: a lehető legrosszabb volt, ami történhetett. Nincs mentség rá, de mégis...
Bonnie, veled túl sok rossz dolog történt már, talán több is, mint velem: te mindig mindent feláldoztál értünk, a barátaidért. Sosem lehetünk neked eléggé hálásak ezért! Szeretünk és te vagy az egyik legjobb barátnőm!! Bonnie Bennett 3266136710  Bonnie Bennett 3266136710  Bonnie Bennett 3266136710
Nem tudom, sikerrel fogsz-e járni Enzoval kapcsolatban... én aggódom. Ha sikerül is visszahoznod őt az általad teremtett síkról, félek, fizetned kell érte.
És ahogy látom... ugye nem az van, amit kiolvasok a sorok közül? El fogod felejteni őt?! Enzo abba belepusztul... előre hallom, hogyan fog szitkozódni, hogy miért csináltad ezt. Nélküled az ő élete üres lesz és szürke. Mégis hogyan kaphat majd Ő téged vissza? Bonnie Bennett 192699125 Átgondoltál te mindent? Bonnie Bennett 412089836
A napló írás egy félig jó megoldás csak. Nem lesz elég, de... de ha összerakom, mi történik veled, megpróbálok majd segíteni. Emlékeztetni foglak arra, amit elfelejtettél. Bonnie Bennett 2575571498 Hisz Enzo a legjobb dolog, ami történhetett veled!  Bonnie Bennett 4129323686

Nagyon köszönöm, Dracarys, hogy elhoztad nekünk/nekem Bonnie-t és azt is köszönöm, hogy én lehetek Enzo... Bonnie Bennett 4072675961  Bonnie Bennett 2092540465  Bonnie Bennett 3266136710 Lesz itt dráma, sírás és egymás nyakába borulás, aztán romantika, én előre látom. És már most imádom őket!  Bonnie Bennett 1614110117
Nem tartalak fel, sipirc foglalózni és majd el is kezdhetjük a visszahozós varázslatos körünket! Bonnie Bennett 966613475

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Just a little change. Small to say the least.

Both a little scared. Neither one prepared... Beauty and the Beast

Elena Gilbert
A vérem különleges. Íze fémes vagy juharszirupos, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a penész és az állott levegő keveréke, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Elena Gilbert

163
C szint:
Kalmithil
Bonnie Bennett Tumblr_n5qnnyED451qgbcj3o2_250
.•° I Love Angel wings
Ez az én történetem :
2
Titulus :
.•° Warrior Princess
Másik felem :
32
Lejátszási listám :
.•° Nina Dobrev
Tartózkodási helyem :
.•° Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Bonnie Bennett Tumblr_nf0brkmp9h1qik2bvo8_r1_250
Az álarc mögött :
.•° Eliffe

Bonnie Bennett Empty
TémanyitásBonnie Bennett EmptySzomb. Aug. 10 2024, 01:39

The member 'Elena Gilbert' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Bonnie Bennett L56g4Ij
Result :
Bonnie Bennett 8XKu20a

Standing in the hall of fame

And the world's gonna
know your name

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Bonnie Bennett 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Bonnie Bennett F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Bonnie Bennett 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Bonnie Bennett Empty