"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Démonok (testvérek) Katherine Pierce (pokol királynője) Sierra (szerelem a jövőben)
Ahogyan én látlak...
Mégis mit mondhatnék rólad vagy akár rólunk? Gyűlöllek az első pillanattól fogva, hogy találkoztunk a Földön. Beleköptél a levesembe és elrontottad az aprólékosan felépített tervemet aznap estére, így vacsora nélkül maradtam. Annó a Pokolban csak futólag láttalak, nem értem rá a démonokkal foglalkozni Lucifer minden időmet lefoglalta a parancsaival, melyeknek semmi értelme sem volt. Persze mi, szirének nem sokat értünk a szemében ellenben veletek démonokkal. Azt említettem már, hogy jelenleg egy emberi testbe vagy zárva? Valamit nagyon elronthattál az egyik tombolásod alkalmával, hiszen sikerült az egyik vadásznak bezárnia egy pecséttel. Azzal egyikőtök sem számolt, hogy a test tulajdonosa egy erős lélek, aki foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, ami az övé. Kettőtök harca egy vége láthatatlan háborúnak tűnt az elején, de egyre keményebb vagy és apránként elnyomod őt. Szegény halandónak már csak pillanatai vannak. Vajon mitévő leszel? Megtöröd a pecsétet vagy fojtatod a tombolást? Természetesen a tombolásod közepette a legjobb szórakozásoddá vált, hogy nekem tegyél keresztbe minden egyes alkalommal. Könnyedén felbosszantasz, de én sem vagyok rest, hogy az idegeiden táncoljak. Valahol mélyen mindkettőnknek tetszik ez a helyzet, hogy végre emberünkre akadtunk, bár ezt sosem vallanám be neked, ahogy te sem nekem. Látod a bennem szunnyadó igazi erőt, aminek a feléről sem tudok. Többre vagyok képes és ezt te is nagyon jól tudod helyettem is, de erről egyetlen szót se szólsz. Van, hogy elréved rajtad a pillantásom hosszú percekre, olyankor nem utállak annyira. Csak velem van baj? Vonzzuk és taszítjuk egymást egyszerre, mint a mágnes pólusai, mégsem tagadhatjuk le a kettőnk között feszülő kémiát. Vajon lehet a gyűlöletből szerelem?
A név változtatható. A karakter múltját rád bízom, rajtam kívül más kapcsolatokat is nyugodtan alakíts ki. Kérlek gyere és forgasd fel az életem! Nagy tervekkel és hatalmas szeretettel várlak!
A vérem különleges. Íze a mérgezett almára hasonlít, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint a frissen esett esõ, ami minden lélegzetvétellel áthat.
No one else sees it, this thing in me, Even I didn't see it at first. Then one day it was there. A stain I neer noticed before, a tiny flip of darkness invisible to everyone, but I could see nothing else til finally, I realized the darkness wasn't a mark from something I'd done or a regrettable decision I'd made. I was shedding my skin. The darkness is what was underneath. It was mine all long.