Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Cassian
Tegnap 23:40-kor

Varian XY
Tegnap 23:39-kor

Skyler Hastings
Tegnap 18:11-kor

Jiang Mei Lien
Tegnap 16:03-kor

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

Baek Da-Hye
Kedd Nov. 12 2024, 04:39

Isaac Lestrange
Vas. Nov. 10 2024, 23:46

Emily Malone
Szomb. Nov. 09 2024, 00:00

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 23%

6 Hozzászólások - 17%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásSierra EmptySzer. Júl. 10 2024, 11:42

Sierra
Play by: Emilia Clarke

Becenév
Sira, Era

Titulus
loyal siren

Születési hely, dátum
Ginnungagap, ismeretlen

Csoport
Siren ℘ Szirén
Rang
Szirén

Beállítottság
heteroszexuális

Átváltozás
Nincs szükségem átváltozásra. Ennem kell, hogy fiatal és gyönyörű maradjak, ezen kivül olyan vagyok, amilyennek születtem.
Család
Két diszfunkcionális démon sarjaként születtem. Sosem éltünk minta családként, sőt ha jobban belegondolok családként se. Igy nem tudom őket annak tekinteni, se a tucatnyi korcsosult bestia nővérem és fivérem. Nincs családom. Hozzáteszem, hogy nem is lesz! Szolgáim vannak, akiknek parancsolok. A család olyan kötelékekkel ruház fel, melyekért vállalnod kell a felelősséget. Együtt kell velük érezned, bármi történjék. Ezek a dolgok csak erőtlenné tesznek. Én nem lehetek gyenge!
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

Elnyelt a sötétség, bekebelezett, mégis körül ölelt és életre keltem benne. Szirénnek születtem. A nevem Sierra, aminek a jelentése Sötét. De ennek már több száz éve. Azóta más idők járnak és máshoz húz a hűségem. Katherine a királynőm, akinek a tervei tetszetősek számomra. Sok mindent elért, amiért kivívta a tiszteletemet így bármiben segítek neki.  A legutolsó kérése a legkedvesebb számomra, minden egyes pillanatát élvezem, éppen annyira, mint mikor egy vértől tocsogós, meleg szívet majszolok.
- Elena?! Merre vagy? - hallatszik Damon Salvatore hangja, aki a szerelmét keresi. Nem kell sokat várni, meg is jelenik a lány, szemében mérhetetlen szerelem csillog. Pfúj! Milyen undorító! Damon elé siet, hogy aztán egyetlen szó nélkül felemelje a kezében lévő fakarót és egyenesen a Gilbert lány szívébe szúrja. Ez, az! Rajta Elena érezd, amint a kisebb szilánkok végig szakítják a szívedet. Érzed már a fajdalmat? Helyes!  Játsszuk újra, de most tépjük ki a kicsi, ártatlan szívét. Mennyi módja van annak, hogy megöljünk egy vámpír? Égetés, karózás, szívkitépés és a jó öreg, ártó napfény. Vajon minden fájdalom különbözik egymástól? Nézzük meg, apránként! Ó, nehogy azt higgyétek, hogy csak Damonnal kínoztam őt, az túlságosan egyszerű lenne. Ott van még Stefan, aki elárulta és a vérfarkasok elé vetette, mert nem őt választotta. Matt, aki túlságosan emberi volt Elena számára. Hopp egy újabb fa a szívbe. Bonnie, a drága kis Bonbon, aki mindig feláldozta magát, azért, hogy Elena boldog legyen. Gyűlölte ezért a lányt és inkább felrobbantotta boszorkány erejével az agyát, mint hogy többet szenvedjen érte. Végül, de nem utolsó sorban Caroline, aki világ életében féltékeny volt Elenára, mert ő mindent és mindenkit megkaphatott, ott volt neki Damon és Stefan is. De a szöszi mit kapott cserébe? Semmit, azon kívül, hogy Elena miatt vámpírrá vált és soha többé nem élhet teljes életet. Mindez folyamatosan váltotta egymást Elena fejecskévében, a lehető legnagyobb fájdalmak közepette, mindig valamelyik barátja intézte el. Végül megtört! Kikapcsolta az emberségét. Nem bírta elviselni azt a sok fájdalmat, amit nap mint nap átélt az én jóvoltamból, persze nem tudja, hogy ez az én munkám gyümölcse. Katherinel erre a pillanatra vártunk. Alkut kötöttem Elenával a pokol királynőjének parancsára, majd szabadjára engedtük a Földön, Mystic Fallsba küldtük.
-Menj drága kis bábom és mutasd meg a világnak milyen az igazi valód, én pedig követni foglak, hogy segítsem, irányítsam az utad.

Hatalmasat morranok mérgemben, mert egy ismerős idegennel futottam össze nem olyan régen. Az a nyomorult teljesen elrontotta a tervemet. Aprólékosan épitgettem az egészet, elnyertem az áldozatom bizalmát és már éppen teljesen nekem adta volna magát, amikor jött ő és mindent felboritott. Az a nyomorult démon elkezdett tombolni és a nagy hadonászás közepette leütötte a fickót, aki menten szörnyethalt. Ugrott a vacsorám. De elkezdtem utána kérdetősködni a pokolban, hogy jól móresre tudjam tanitani. Azt rebesgették, hogy egy démon emberi testbe kényszerült egy vadász által. Azt is hallottam, hogy a test gazdája túlságosan erős lélek, aki foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, ami az övé. Kettejük harca egy vége láthatatlan háborúnak tűnt az elején, de egyre keményebb a démon és nagyjából sikerült elnyomnia a halndót. Régen látták azt a mihasznát odalenn a pokolban. Vajon ő lehet az a démon? A legjobb szórakozásává vált, hogy nekem tegyen keresztbe minden egyes alkalommal. Könnyedén felbosszant, de én sem vagyok rest, hogy az idegein táncoljak. Valahol mélyen mindkettőnknek tetszik ez a helyzet, hogy végre emberünkre akadtunk, bár ezt sosem vallanám be neki, ahogy ő sem nekem. Bosszant és mindig az idegeimre megy, de vannak pillanatok, hogy elréved rajta a tekintetem hosszú percekre, olyankor nem utálom annyira. Úgy érzem velem van a baj és valami kezd elromlani teljesen. Vonzzuk és taszítjuk egymást egyszerre, mint a mágnes pólusai, mégsem tagadhatjuk le a kettőnk között feszülő kémiát. A démonnal való harcok közepette se feledkeztem el a kis bábomról, akit a lehető legnagyobb titokban tarotttam mindenki előtt. Elena hatalmas szórakozási forrást biztositott számomra, ahogy játszadoztam az elméjével és a kis barátai életével is egyaránt. De a királynő valamiért meggondolta magát és parancsba adta, hogy adjam vissza Elena emlékeit és ezzel együtt engedjem el a barátaihoz. Belül szét vetett a méreg, de a hűségem a királynőhöz fűzött, igy megtettem azt, amire kért. Persze, ami a hűséget illeti teljesen megrendült, kezdtem kétségbe vonni Katherine épelméjűségét és azt, hogy tudja mit csinál. Elena volt az aduásza, erre csak úgy szimán elengedi. Miért? Tucatnyi kérdés kinzott belül, melykre nem volt válasz. Talán rosszul döntöttem, mikor elhagytam a régi családom és máshoz lettem hűséges? Vajon ha még élne Lucifer ehhez mit szólna? A királynő kicsinyes játékai nem méltóak a rangjához. Mégis mihez kezdjek most?

Fõkarakter: Davina Claire

Az álarc mögött: Vic

Sierra
A vérem különleges. Íze a mérgezett almára hasonlít, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint a frissen esett esõ, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Sierra

163
C szint:
Kalmithil
Sierra Emilia-Clarke-Icon-emilia-clarke-42211421-100-100
TEKNŐS hajtű
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
4
Titulus :
の loyal siren
℘ ℘ ℘ :
Sierra Giphy
No one else sees it, this thing in me, Even I didn't see it at first. Then one day it was there. A stain I neer noticed before, a tiny flip of darkness invisible to everyone, but I could see nothing else til finally, I realized the darkness wasn't a mark from something I'd done or a regrettable decision I'd made. I was shedding my skin. The darkness is what was underneath. It was mine all long.
Sierra 937b6a82cf581224ab537caca4dc75f1fd604352

Másik felem :
handsome demon の in future
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
の Emilia Clarke
Tartózkodási helyem :
Dark dimension
Keresem :
Sierra Tumblr_n3qbqosdQ91qccm4fo1_250
℘ ℘ ℘ :
Sierra 79af30af5831a5dbea3a9733b9eb2e185ef6dc3b
Lonely Together の for Elena
Siren's song の for Myself
Crazy love の for Drezath
Az álarc mögött :
Vic

Sierra Empty
TémanyitásSierra EmptyVas. Júl. 14 2024, 01:50

Gratulálunk, elfogadva!
Siren ℘ Szirén

❝Aki tudja, hogy ki is õ, csak az
kaphatja meg, amit akar.❝

Kedves Sierra!

Hol is kezdhetném?! Sierra 1384875406 Te és Katherine olyat műveltetek velem, amit sosem fogok elfelejteni... a szerelmem és a barátaim ellen hangoltatok olyan szinten, hogy csodálom: meg tudtak nekem bocsátani. Persze, még ha nem is tehettem arról, hogy átmostátok a fejem, mégis... bűntudatom van azért, hogy úgy bántam velük, ahogy. Nem érdemelték meg ezt tőlem. Ráadásképpen még az érzéseimet is kikapcsoltam. (Katherine vajon hogy volt képes úgy leélni a vámpír életét, hogy soha nem kapcsolt ki?)  Sierra 1895182457
Csak azért tartozom hálával felétek, mert végül elengedtetek... azt hiszem tudom, Katherine miért döntött így: tudta, hogy szenvedni fogok a tetteim következményeiért. Nehezen találtunk egymáshoz vissza mindenkivel, de hála istennek megtörtént... és most? Most újra ott vagyunk, ahol nem kellene. Azt hiszem, az élet már csak ilyen. Sosem lesz egyszerű.
De mondd, te mihez akarsz kezdeni? Talán ideje lenne a saját utadra lépned és azt a démont célbavenni, aki felkeltette az érdeklődésedet...  Sierra 412089836  Sierra 3266136710  Ki tudja, talán megtalálod a boldogságod és többé nem akarsz majd ártani olyanoknak, akik téged sosem bántottak...

Nos, a legelső szirénünk rekord sebességgel érkezett meg, ami nem is csoda, ugye? Sierra 2092540465  Sierra 3266136710 Tudom-tudom, behúztalak a csőbe, mikor elkezdtünk beszélgetni róla, de nagyon örülök, hogy eljutottunk ehhez a ponthoz... Sierra mindig is egy olyan karakter volt Silhouette-n, akinek fontos dolgokat szántunk, és bár végül is ez egy múltbéli plot, a jelenben is lehet még ötletelni és kiagyalni dolgokat... itt most főként talán azt, hogy Katherine miért is engedte szabadon akkor, évekkel ezelőtt Elenát... nem csoda, hogy megrendült Sierra bizalma a királynőben. Sierra 192699125 Nem tudom, Sierra melyik oldalra fog húzni, kihez lesz végül a leghűségesebb, de azért óvva inteném attól, hogy Lilith és Asmodeus ellen menjen - arra azért figyeljen, hogy őket ne bőszítse fel.  Sierra 3482202896  Sierra 3266136710
Nem húzom tovább az idődet, szaladj foglalkozni és remélem, jól fogod érezni magad nálunk ebben a bőrödben is! Sierra 1614110117

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Elena Gilbert
A vérem különleges. Íze fémes vagy juharszirupos, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a penész és az állott levegő keveréke, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Elena Gilbert

163
C szint:
Kalmithil
Sierra Tumblr_n5qnnyED451qgbcj3o2_250
.•° I Love Angel wings
Ez az én történetem :
2
Titulus :
.•° Warrior Princess
Másik felem :
Ennyi éve vagyok a világon :
32
Lejátszási listám :
.•° Nina Dobrev
Tartózkodási helyem :
.•° Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Sierra Tumblr_nf0brkmp9h1qik2bvo8_r1_250
Az álarc mögött :
.•° Eliffe

Sierra Empty
TémanyitásSierra EmptyVas. Júl. 14 2024, 01:50

The member 'Elena Gilbert' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Sierra L56g4Ij
Result :
Sierra YnwEZ55

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Sierra 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Sierra F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
Ennyi éve vagyok a világon :
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Sierra 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Sierra Empty