Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Zaphreal
Ma 17:41-kor

Raziel
Ma 17:26-kor

Cassian
Tegnap 23:40-kor

Varian XY
Tegnap 23:39-kor

Skyler Hastings
Tegnap 18:11-kor

Jiang Mei Lien
Tegnap 16:03-kor

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

Baek Da-Hye
Kedd Nov. 12 2024, 04:39

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 22%

7 Hozzászólások - 19%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásSebastian Tobias Snakelead EmptyVas. Aug. 04 2024, 20:33

Sebastian Tobias Snakelead
Play by: Dominic Cooper

Becenév
Seb, Seby, Toby

Titulus
Lonely Wolf

Születési hely, dátum
New Orleans, 1987. július 9.

Csoport
Werewitch ℘ Farkasboszorkány

Rang
X

Beállítottság
Biszexuális

Átváltozás
A legtöbb ember nem előre eltervezetten gyilkol. Én sem megfontoltan tettem mindezt... ennek több éve már. Megvédtem a feleségemet egy gyilkostól. Habár a jó szándék vezérelt és jó okom volt rá, mégis életem egyik legnagyobb hibája volt mindez.
Család
Apám vérfarkasnak, anyám boszorkánynak született. Így lettem én a kettejük keveréke, egy félvér. Alapjában véve sosem bántam ezt. Úgy neveltek, úgy éltem az éeltem, hogy tudatában voltam annak, mi vagyok és mivel jár, ha valaha vér tapad majd a kezemhez.
A feleségemet Thalianak hívták: szerettem-e? Igen. Eleinte nagy volt köztünk a szerelem, de ez az érzés elkezdett kihűlni. Eltávolodtunk. Hogy miért? Az a nap az oka. Az, hogy vér tapadt a kezemhez, még ha az ő életét védtem is meg: éket vert közénk. Gyilkos lettem, aktiváltam a vérfarkas átkomat és ez... elszakított minket egymástól. Végül én adtam be a válópert. Nem akartam többé magamhoz láncolni: ő ember volt, és nem kötötte semmi a természetfelettihez, így talán meg sem értette azt. Vagy engem. Bár a másik dolog, ami éket vert közénk, az az, hogy a gyermek áldás nem akart megérkezni...
Kicsit úgy érzem, elbuktam, mint férj és mint férfi egyaránt. Mintha valami selejt lennék. Azóta nem is bízok abban, hogy tartogat számomra bármit is az élet. Bármi boldogságot.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

„Happiness is as a butterfly, which, when
pursued, is always just beyond your
grasp, but which, if you will sit down quietly,
may alight upon you.”

Egy augusztusi éjszakán történt minden. Aznap, amikor a Perseidák meteorraj sorjázta a Földet. Szerettünk kimászni a tetőre és onnan fürkészni az éjszakai égboltot, hullócsillagokat bámulva. Néha kívántunk is. Boldogok voltunk. Legalábbis a felszínen bizonyosan így volt. Kettőnk között azonban jó ideje ott lebegett kimondatlanul valami. Thaliának nem tudtam mindent megadni: mintha az ég nem akarta volna, hogy a boldogságunk teljes legyen. Egy apróságot egyszerűen nem akart megadni.
- Tudod, mit kívánok, Toby? – Kérdezte halkan, a csillagokat bámulva. Nem nézett rám, csak én rá. Hangjából egyszerre érződött ki a remény és a lemondás.
- Amit én. – Suttogtam, odafordulva hozzá. Fölé hajoltam lassan és lágy csókot leheltem a homlokára. Egymásra mosolyogtunk halványan ezek után, de az ő szemében könnyek csillogtak. Fájt így látni őt, de azt hiszem, minél görcsösebben akartunk valóban egy családdá válni, annál távolibb volt ez a kép. Nem volt egyikünknek sem baja egészségileg, minden adott volt, a baba mégsem akart összejönni. – Menjünk be, már hűvös van és későre jár – Végigsimítottam a karját, mielőtt felkeltem volna mellőle. Az ablakhoz másztam, onnan még visszapillantottam rá és a csillagos égboltra, mielőtt bemásztam volna a tetőtéri szobába.
Lefeküdtünk aludni, csendbe burkolóztunk, még jó éjszakát sem kívántunk egymásnak. Úgy éreztem, csendben haldoklunk egymás mellett; a kapcsolatunk. A gyűrű az ujjamon, mintha kezdett volna elkopni és az ő régi fénye is halványulni látszott. Habár amikor összeakadtunk egymással, mindenki azt gondolta, álompár lehetünk, kezdtünk rácáfolni. Még mindig emlékeztem arra a pillanatra, mikor először varázsoltam Thalia előtt. Megdöbbent.
Sosem volt tisztában a természetfeletti létezésével, inkább csak mesének tartotta a különféle legendákat. Viszont Én voltam az élő példája annak, hogy mindez igenis valóság. Tudom, hogy emberként nehéz volt megemésztenie és hajlamos volt a szőnyeg alá söpörni azt, ami voltam. Azt csak később mondtam el neki, hogy van egy átkom: vérfarkas génjeim vannak. Ezt már tudom, nem bírta elfogadni. Attól rettegett, hogy ölök, vér tapad majd a kezemhez és egy vadállattá válok. Hiába mondtam neki, hogy sosem ölnék, szándékosan főleg nem, de mintha nem is hitt volna nekem.
Szóval… csendben haldoklott a kapcsolatunk. Voltak jobb pillanatok, amikor tényleg boldogok voltunk, mint ez a csillaghullás – egy adott pontig. És voltak rosszabb időszakok, amikor a szívem meg akart szakadni.

Az életem boldog fejezete tényleg lezárult. Aznap éjjel, mikor éreztem, hogy a szívem meg akar szakadni, végül minden megváltozott. Egy betörő talált ránk, Thalia életveszélybe került, én magam pedig csupán arra tudtam gondolni, hogy őt megmentsem. Nem akartam ölni. De végül a dulakodás következtében akkorát ütöttem a férfi fejére, hogy azonnal meghalt. Az átkom utolért, több ízben is. Thalia képtelen volt elfogadni, hogy a férje egy gyilkos és egy vadállat egy személyben.
Végül elváltak az útjaink. Életem szerelmével elengedtük egymást – bár kérdés, hogy tényleg az voltam-e neki, ha nem tudott szemet hunyni a tény fölött, hogy őt védtem, és hogy emiatt igen, kiváltottam egy szörnyű átkot? De ez utóbbit még képes lehettem egy idő után kontrollálni. Míg az, hogy megvédtem őt… sosem fogom bánni.
Nekem tényleg életem szerelme volt ő, de örökké bánni fogom, hogy nem tudtam neki megadni mindent, amire vágyott. Kevés voltam neki.

Jól jött a környezetváltozás. New Orleans túl zajosnak tűnt a történtek után, és túl sok emlék kavargott bennem, mikor a Bourbon Street-en sétáltam végig, így hát eldöntöttem, bepakolok mindent egy bőröndbe és útnak indulok.
Az utam végül Mystic Fallsba vezetett. Állásinterjúra voltam hivatott egy eldugott iskolába, amit úgy neveztek: Salvatore Boarding School. Egy iskola a tehetséges természetfelettieknek. Hm, érdekesen hangzott és úgy éreztem, ez lehet az én új utam. Én nem tagadhatom meg önmagamat, nem hunyhatok szemet afelett, ami vagyok: vérfarkasboszorkány.
- Jó napot kívánok, Sebastian Snakelead – Kezet nyújtottam Alaric Saltzmannak, az igazgatónak, aki az egész intézményt vezette. Bár úgy hallottam, nem egyedül csinálta mindezt, viszont most ő fogadott engem. Hogy miért nem említettem a Tobias nevet? Egy részem el akarta felejteni azt, ami történt és új fejezetet nyitni az életemben.
Hát, így lettem csak simán Sebastian.

Fõkarakter: Lycoris Fairwell

Az álarc mögött: Eliffe

Sebastian Snakelead
A vérem különleges. Íze a vanília pudingra hajaz, amely minden korttyal mesél. Az illatom a mézet idézi, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Sebastian Snakelead

163
C szint:
Kalmithil
Sebastian Tobias Snakelead 074e2da3733da32f4181ee8cb5c554185718bcfc
Négyháromlevelű lóhere
☘︎
Ez az én történetem :
Sebastian Tobias Snakelead Tumblr_o94z2j30O51skto7oo1_250
✞ I been drinking till I’m sober
I been getting real high
Been cutting old wounds
And staying up all night again
Az életem ennyi titkot rejt :
12
Másik felem :
Ennyi éve vagyok a világon :
37
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
✞ Dominic Cooper
Tartózkodási helyem :
✞ Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Sebastian Tobias Snakelead Tumblr_o9tfgdKsrl1qhddxpo8_250
✞ Every bone I break
If it’s love or hate
I wanna feel
Every time I bruise
Az álarc mögött :
♡ Eliffe

Sebastian Tobias Snakelead Empty
TémanyitásSebastian Tobias Snakelead EmptySzomb. Szept. 14 2024, 17:38

Gratulálunk, elfogadva!
Werewitch ℘ Farkasboszorkány

❝Eddig azt hittem, eredendõen
antiszociális, amolyan magányos farkas
típus, de talán azért zárkózott el az emberek elõl, hogy ne fájjon neki az elvesztésük.❝

Kedves Sebastian!

Milyen rossz is az, ha nem fogadják el az embert, nem igaz?  Sebastian Tobias Snakelead 3482202896 Átérzem, Pajtás!  Sebastian Tobias Snakelead 2129964006
Talán a lehető legjobb dolgot tettél. Elengedted.  Sebastian Tobias Snakelead 1895182457
Jobb ez így, ha nem akar veled lenni, akkor menjen. Kinek hiányzik, de komolyan!  Sebastian Tobias Snakelead 3184867134 Engedd el... magad is. Élvezd az életet és igen is... csapj oda, ha kell. Ja, hogy hova? Kérdezhetnéd. Nos, erre csak azt tudom mondani, hogy less rá a fenti videóra.  Sebastian Tobias Snakelead 1323472421
Mindenkinek van árnyoldala, és ahogy láttam, neked is van...  Sebastian Tobias Snakelead 412089836 (vagy lesz, ki tudja  Sebastian Tobias Snakelead 4075970861)
De persze ez ne szabjon gátat a kiteljesedésedben. Lesz olyan személy, aki úgy fogad el, amilyen Te valójában vagy. Sebastian Tobias Snakelead 2575571498  Csak rá kell találni. Ez mondjuk nehéz, egyben egy izgalmas utazás is. Sebastian Tobias Snakelead 2866922607

UI.: Hasznos tanácsokért, nyugodtan fordulj hozzám bizalommal! Sebastian Tobias Snakelead 2092540465

Panda! Sebastian Tobias Snakelead 4128458810
Izgalmas karaktert hoztál ide nekünk! Sebastian Tobias Snakelead 2896720542  Sebastian Tobias Snakelead 2896720542  Van benne egyfajta mélység. Sebastian Tobias Snakelead 3109199958  Izgatottan várom, hogy mit fogsz kihozni a fiúból. Sebastian Tobias Snakelead 1935612345  Szuper lap lett, úgyhogy nem is tartalak fel. Foglalózz és utána vár a játéktér. Üdv közöttünk! Sebastian Tobias Snakelead 3266136710  Sebastian Tobias Snakelead 3266136710  Sebastian Tobias Snakelead 3266136710  Sebastian Tobias Snakelead 3266136710

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Killian Lacroix
A vérem különleges. Íze, mint az édes forrócsokoládé, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a mézeskalácsé, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Killian Lacroix

163
C szint:
Kalmithil
Sebastian Tobias Snakelead Tumblr_inline_p7jsb4rpF41rt2432_100
lucky talisman ➤ dreamcacher
Ez az én történetem :
Sebastian Tobias Snakelead Tumblr_inline_nv15fsgJ2w1qlt39u_250
who am i?you can not be sure
6
Másik felem :
the reason is youlycoris
162
Lejátszási listám :
i'll be goodme

daylight ➤ lycoris
hold onlycoris
colin o'donoghue
Tartózkodási helyem :
where the wind blows ➤ around lycoris
Az álarc mögött :
bossfedora
℘ ℘ ℘ :
Sebastian Tobias Snakelead Tumblr_inline_nv15fzIT171qlt39u_250

TémanyitásSebastian Tobias Snakelead EmptySzomb. Szept. 14 2024, 17:38

The member 'Killian Lacroix' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Sebastian Tobias Snakelead L56g4Ij
Result :
Sebastian Tobias Snakelead M7VmNGk

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Sebastian Tobias Snakelead 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Sebastian Tobias Snakelead F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Sebastian Tobias Snakelead 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5