Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Raziel
Tegnap 20:28-kor

Zaphreal
Tegnap 17:41-kor

Raziel
Tegnap 17:26-kor

Cassian
Szer. Nov. 13 2024, 23:40

Varian XY
Szer. Nov. 13 2024, 23:39

Skyler Hastings
Szer. Nov. 13 2024, 18:11

Jiang Mei Lien
Szer. Nov. 13 2024, 16:03

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 22%

8 Hozzászólások - 22%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

2 Hozzászólások - 5%

2 Hozzászólások - 5%

2 Hozzászólások - 5%

Megosztás
can I help you? - Tatia & Nathaniel
ÜzenetSzerző
Témanyitáscan I help you? - Tatia & Nathaniel EmptyHétf. Nov. 04 2024, 18:50

To my niece

and my future sister-in-law

A válaszra csak zavartan legyintek, de lerí az arcomról, hogy jól esik a bók, még ha nem is feltétlenül annak szánta.
- Oh, hát, jól tartom magam, köszönöm. Ez a munkám, részben. Testnevelést és egészségtant oktatok a Salvatore iskolában. Ismeri? - Meg persze az sem volt hátrány, hogy néhány hónapot a föld alatt töltöttem, egy koporsóba zárva. Azóta sem aludtam ki magam olyan jól, mint akkor...
Biccentek a bemutatkozásra, de az agyamban ugyanolyan csend búg, mint korábban. Tatia neve semmit nem mond, sem pedig Amayáé. Tényleg átaludhattam valami nagyon fontos leckét a természetfeletti történelem órán... Vagy csak paranoiás vagyok, kialvatlan, és túlzottan sok mindent látok bele valami ártatlanba. Mondjuk az érdekelne, mi lehet Amaya és Theo között, hiszen az öcsémet nem úgy ismerem, mint aki túlságosan gyerekcentrikus lenne. Kettőnk közül én rajongtam mindig is a kisebbekért. Hmm, lehet, hogy a kislány vérfarkas? Még így is fura elképzelnem Theót mentorkodni. De hiszek benne és abban is, hogy menni fog neki, meg aztán Amaya milyen aranyos már... Ki ne olvadna el tőle?
- Dehogyis, ha már eddig eljöttek, jöjjenek. Egy pillanatot kérek, míg előások néhány papírt - Az kéne még, hogy szegény kislányt kétszer is ide kelljen hurcolnia. Persze fogalmam sincs, mennyire élnek messze, de nem szeretnék az idejükkel játszani, ha már eddig eljöttek. Meg aztán minden másodperccel egyre szimpatikusabbak, noha azt még mindig nem igazán sikerült kiderítenem, vajon említhetem-e Theo természetfeletti oldalát előttük. Hogy lehet erre diszkréten rákérdezni?
- Oh, remek választás - kacsintok Amayára. - Ha korábban jössz, pillecukorral is meg tudtalak volna kínálni, de sajnos megettem - Aztán persze vissza is jött, de az már nem gyerekeknek való történet. Közben odalépek a konyhaszekrényhez és leveszek egy bögrét, meg kiveszem a hűtőből a tejet. Seperc alatt dobok fel a tűzhelyre egy kisebb lábasban, és amíg a tej forr, végre elkezdhetek körbenézni a papírjaim között.
- Egyedül. Theo-val együtt éltünk néhány hónapig, amíg... Nem voltam túl jó passzban, de egy ideje már kirepült - magyarázom közben, küldve egy barátságos mosolyt Tatia felé. Theo társasága nagyon sokat segített túllendülni azon az időszakon, és egy kicsit mindig is magányos leszek nélküle, de hát sajnos a szomorú valóság az, hogy az ember magányra ítéltetik, amint felnő.
- Itt is van - rántok elő a pult alól egy köteg papírt, ami kisebb fecnikből, összehajtogatott papírokból és brossúrákból áll. Kicsapom őket a konyhapultra és elkezdek kutakodni köztük.
- Nos, minden szombat társasjáték este nálam vagy náluk - válaszolok közben a kérdésre, és fel sem tűnik, hogy többes számot használok az öcsémre és Jeffre. - Bár általában hozzám jönnek, itt több hely van. Ezen kívül nem tudom, van-e más hobbija. Gyerekként szeretett fajátékokkal játszani. Volt egy doboz indiános figuránk és folyton azokkal játszott - Az emlékekre egy pillanatra megállok a keresgélésben és mosolyogva magam elé révedek, de aztán feleszmélek és elnézek a vendégeim felé.
- Úgy sejtem, azt már kinőtte - toldom hozzá, aztán Amaya ácsorgása láttán eszembe jut valami és a székek felé intek. - Helyezzétek magatokat kényelembe, állva nem lehet kakaót inni. Itt van közben a cím. Egy pillanat - Két ujjam közé csippentve meglóbálok egy kis fecnit feléjük. Még Theo írta fel anno nekem, de azóta jártam már náluk párszor, így ismerem a környéket.
Mielőtt azonban odaadnám, a tej forrni kezd, szóval lehúzom a tűzhelyről és beleöntöm a csokiport, felturbózom egy kis fahéjjal, karamellel és ezzel-azzal, aztán gyorsan összerittyentem így még egyszer a keveréket. Amint kellően besűrűsödik, már töltöm is ki a bögrébe és ráfújok egy nagy adag tejszínhabot, így teszem le végül Amaya elé, egy kiskanállal és egy lovagias meghajlással együtt.
- Tessék parancsolni, hölgyem. Vigyázzon, még forró - mosolygok rá vidáman, aztán Tatiához fordulok és átnyújtom neki a cetlit, rajta a címmel.
- Ez az, ahol meg szokott fordulni a... "barátaival" - tartok egy rövid szünetet a szó előtt, kíváncsian fürkészve Tatia arcát, hátha le tudom róla olvasni, hogy érti, hogyan értem. - Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy barátságos helyszín egy gyermeknek. Elkísérhetlek, ha gondolod. Vagy esetleg hivatkozz rám és erre a cetlire - Nem akarom rájuk erőltetni magam, érzem azért a tartózkodását velem szemben, ami teljesen érthető. Épp ezért fel sem ajánlom, hogy esetleg vigyázok addig Amayára, pedig biztos jól ellennénk, betennék valami mesét, meg ilyesmi... Szóval ha nem is fogadja el a kíséretemet, remélem, azért óvatos lesz ott is. Mindenképpen rá fogok írni Theora később, hogy tudjam, épségben megtalálták őt. Fogalmam sincs, miért aggódom két idegen miatt, de úgy tűnik, van, ami a halál után sem változik.

youtube ••• hellobello  can I help you? - Tatia & Nathaniel 3266136710  ••• kredit

Nathaniel Storm
A vérem különleges. Íze változó sós, édes, keserű, amely minden korttyal mesél. Az illatom egyedi, semmihez sem hasonlítható, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Nathaniel Storm

163
C szint:
Kalmithil
can I help you? - Tatia & Nathaniel D0f5dd4321dfdf5dd987cd0a8f609da30b9d2ff1
⊹₊。ꕤ˚₊⊹
Ez az én történetem :
can I help you? - Tatia & Nathaniel Tumblr_p67zogUSmd1qbeqf6o1_500
•○ show me a hero and I'll
write you a tragedy
Az életem ennyi titkot rejt :
19
Másik felem :
Lelkem zárt ajtói mögött :
Ennyi éve vagyok a világon :
35
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
•○ matt lanter
Tartózkodási helyem :
•○ mystic falls
℘ ℘ ℘ :
can I help you? - Tatia & Nathaniel F97ed2a79002bdb71e6f50226ceb1d64cfc51653
•○ The things I'm fighting to protect
Always shatter into pieces in the end ○•
I have to hold on, I've gotta be strong
For somebody, for somebody

S o m e b o d y • e l s e
Az álarc mögött :
•○ doro

can I help you? - Tatia & Nathaniel Empty
Témanyitáscan I help you? - Tatia & Nathaniel EmptyVas. Szept. 22 2024, 05:42

to: Nathaniel
from: Tatia
Természetes, hogy Amaya védelmezését továbbra is az anyai ösztöneim vezénylik. Az elmúlt évek során ő volt az egyetlen, aki igazán számított. Aki életet és erőt adott nekem a folytatáshoz. Mert nélküle csak továbbra is rejtőzködnék a világ elől, a kíváncsi tekintetek elől és a bántó kezek elől. Nem tudtam önfeledten ellazulni senki mellett, mosolyogni, nevetni és kikapcsolni. Ezek az érzések nem jöhettek szóba sosem, pontosan azon okok miatt, amiért még életben voltam. A bizalmam megingott a világban már a kezdetektől fogva. Ez a férfi is csak egy ember volt. Egy ember, aki később fájdalmat okozhat és a bizalmammal játszadozhat. Már azzal, hogy nem Theo nyitott ajtót, a céljaim is kezdtek kifakulni. Talán rossz ötlet volt idáig visszajönni.
- Nem tűnik olyan idősnek. - a köztünk lévő korkülönbséget nem fedem fel, de elszórakozok a gondolatán, hogy idősnek tekinti magát, holott biztosra veszem, aligha üti meg a harmincat. Az apró mosolyomat viszont megtartom magamnak, nem ültetem ki az arcomra a férfi előtt, helyettem Amaya szórakoztatja az idegent.
- Bátyja? - szökik ki a szó ajkaim közül. Meglepettség söpör végig rajtam. Nem mintha tudnom kellett volna Theo családjáról, de nem feltételeztem annakidején sem, hogy vannak testvérei. Nem tudtam róla sokat, és pontosan ezért éreztem szabadnak magam mellette, még ha az az idő egy éjszakai kalandot ölelt is át. Észreveszem a minket körüllengő csendet, ezért apró fejrázással térítem magam vissza a bemutatkozásához. - Tatia. Ő itt pedig Amaya. - úgy érzem bátrabban közelíthetem meg Nate-t, tekintve, hogy családtag. Végül is ő Amaya nagybátyja… Azt hiszem tartozok mindkettejüknek ennyivel. Nem burkolhatom Amaya életét is titkok mögé.
Némán hallgatom őt, a legnagyobb erőfeszítésekkel visszafogva a bennem lakozó vészjelzőt a férfi energetikussága révén. - Csupán… beszélnem kell vele. Amayáról. - nem mondok többet, már így is aggódni kezdek amiatt, hogy túl sokat kötök az orrára. Mégiscsak Theonak kellene megtudnia a híreket először, miszerint újra a városban vagyunk, mert nem akarom úgy érezni magamat, hogy elárulom őt egy ilyen buta figyelmetlenség miatt. A szám megint kezd gyorsabban cselekedni, mint az eszem… Jó pár év eltelt, miután én csak úgy otthagytam Theot a terhességem felfedezése után. - Biztosan nem zavarunk? Visszajöhetünk akár holnap is. - ajánlom fel, hiszen az a személy, akiért jöttünk amúgy sincs itt. Másrészt lehet, hogy a holnappal nem is térnénk vissza. Ez attól függött mennyire leszek elhatározott a nap leforgása után. Már így is kétségeim támadtak ezzel az egésszel szemben, ugyanis egyáltalán nem úgy mennek a dolgok, mint ahogyan azt elterveztem.
A küszöbre siklik tekintetem. Mivel a házigazda megváltozott, így már nincs bejárási engedélyem a lakásba, ami igen kényes és irritáló tényező az életemben. De nem kell túlzottan sokáig szuggerálnom azt a küszöböt, ugyanis Nate van olyan kedves és beinvitál minket az otthonába. Egy gyors, enyhe mosollyal biccentek az irányába, majd Amayát magam elé húzva tessékelem előre a kislányt, aki még vet egy lelkes, de visszafogott pillantást Natere, s csak ezután topog be a lakás előterébe. - Nem, köszönöm, én jól vagyok. - nem feltétlen kellene szóba hoznom, hogy az én folyadékbevitelem jócskán más összetevőkből áll, mint a…kávé. Tekintetem viszont most Amayára siklik, s melegséggel tölt el, hogy két kék kíváncsi szem pislog vissza rám. Egy biccentéssel jelzek neki, hogy megkaphatja azt a kakaót, a tejszínhabjával, hiszen az arcára van írva mennyire szeretné. Nate amúgy is hihetetlen furfangosan adta elő a készleteinek lehetőségeit, épp ezért is vált az a kakaó visszautasíthatatlan ajánlatnak a lányom szemeiben.
- Amaya viszont nagyon is szeretné azt a kakaót. - mosolygósan simogatom meg a lányom hátát, majd ezzel a melegséggel átitatott arccal pillantok fel Natere. Észre se veszem, hogy a lányomért érzett szeretetem ilyen könnyen meg tud jelenni arcomon. Mindeközben Amaya még mindig félénk volt és apró, halk hümmögésekkel jelezte számunkra, hogy valóban odáig volna egy bögre kakaóért. Apró kezecskéit maga előtt összefonta és úgy lopott egy-egy pillantást Natetől. Ritkán vittem emberek közé, pontosan azért, mert féltem, hogy bántódása esne. Ezáltal pedig kíváncsibbá vált az idegenek irányába, amit néha úgy véltem, visszafele sült el a terveim ellenére. Törékeny volt, és hacsak arra gondolok milyen csodaként fogant meg bennem, sosem akarnám elengedni magam mellől. Legalábbis addig nem, ameddig ő maga is erős, s önállóvá válik majd az évek során.
- Egyedül élsz, Nate? - volt időm körbenézni már az ajtó kinyílása után is és valóban felismertem a lakás másságát. A berendezés, a fotók, az illatok. Már csak abban nem voltam biztos, hogy Nate valóban egyedül sajátította ki a fészket. - Tudom, hogy váratlanul törtünk rád, de fontos lenne megtudnom hol van Theo. Esetleg tudod merre szokott eljárni? Vagy épp hol dolgozik? Bármi hobbi? - restellem, de tényleg nem ismertem Theo-t annyira, hogy ezek egyértelmű válaszok legyenek számomra. S akármennyire is kedvelte Amaya Nate társaságát, sajnos -vagy nem-, de itt kellett hagynunk a férfit előbb vagy utóbb.

745 szó
sorry to bother you

Tatia Petrova
A vérem különleges. Íze fémes vagy juharszirupos, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a penész és az állott levegő keveréke, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Tatia Petrova

163
C szint:
Kalmithil
can I help you? - Tatia & Nathaniel 14c9e1ab871fb0deacd5f6d68418f807
Négylevelű lóhere
Ez az én történetem :
6
Titulus :
The First Doppelgänger
℘ ℘ ℘ :
can I help you? - Tatia & Nathaniel 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f41794a6d2d42576d794e6c6465673d3d2d3531343632333030382e313531373861393563326536613833313733353435383832393735342e676966
Másik felem :
I messed up
can I help you? - Tatia & Nathaniel Tumblr_inline_pm973ikMir1umf7b7_250
but i can fix it
Nina Dobrev
℘ ℘ ℘ :
You have
can I help you? - Tatia & Nathaniel C588b7d8b4815007db758dfa797476e8e830868a
your father's eyes
Az álarc mögött :
Lyndriana

Témanyitáscan I help you? - Tatia & Nathaniel EmptyCsüt. Szept. 19 2024, 14:06

To my niece

Összetév... Mi? Az arcomon határozott határozatlanság jelenik meg, kérdőjelek pattognak a fejem körül, szinte már kiskutyásan billentem oldalra a fejem értetlenségemben. Egyáltalán nem a nő szavait vonom kétségbe, sokkal inkább a saját tudatállapotomat és józanságomat kezdem el megkérdőjelezni. Megőrültem? Hallucinálok? Vagy még mindig a fürdőszoba kövén heverek félájultan? Hogy tudnám összekeverni, amikor...? Oh. Az agyam hátsó zugában vergődő, még aktívnak nevezhető, félárva agysejtem bedobja előre a hasonmás szót, és egy pillanatra megvilágosodom - értem -, de aztán a villanykörte pislákolva ki is alszik. Nem értem. Ettől függetlenül mondjuk akkor, hogy mégis csak összekeverem őt valakivel. Az élet arra nevelt, hogy sosem éri meg nőkkel vitatkozni.
- Bocsánat, megcsal a szemem. A korral jár - legyintek, mintha már fél lábbal a sírba készülnék a három x-esek közepén. Őszintén szólva már a húszas éveim alatt is úgy viselkedtem, mint egy nyugdíj előtt álló vénember, szóval mostanra már lélekben, mentálisan és fizikailag is a nyugdíjas éveimet élem, amire a kétnapos borosta... sem játszik rá igazán jól, de nem baj. Apámtól megörököltem a babaarcot, és örök átok, hogy így zárták belém egy kiégett vénember lelkét. Soha senki nem veszi komolyan a problémáimat.
- Theo? - ismétlem meglepetten és a nőről ismét a lánykára esik a pillantásom, mintha ő meg tudná mondani, jól hallottam-e. A mosolya aranyos, viszonzom is, de az anyja(?) óvatosságára való tekintettel felegyenesedem inkább egy kisebb nyögéssel. Az én koromban már, ugyebár...
- Attól tartok, nincs most itt. Nate vagyok, Nathaniel Storm, Theo bátyja - mutatkozom be és ösztönösen a kezem nyújtom egy kézfogásra, miután a nadrágomba töröltem. Aztán persze leesik, mekkora hülye vagyok, mert ha Theo egy régi ismerőséről van szó, akkor lehet, hogy ő úgy tudja, meghaltam... De akármennyire behatón is fürkészem a nő arcát és akármennyire is próbálok elvonatkoztatni Elenától, egyáltalán nem tűnik ismerősnek, ahogy a kislány sem. Ha Theo barátja, sosem találkoztam vele. Oh, lehet, hogy vérfarkas? Várjunk, Theo mintha mondott volna valamit arról, mit csináljak, ha fura alakok kezdik el keresgélni őt... A villanykörte ismét elkezd pislákolni a fejemben.
- Mi történt, valami bajt kevert? Vagy ő van bajban? Ha nagyon sürgős, meg tudom csörgetni, bár nem mindig veszi fel elsőre. Csak tudnám, minek hord akkor magánál telefont... - Az agyam rögtön elkezdi feldobálni a legszörnyűbb képeket. Viszont fogalmam sincs, az előttem állók mennyit tudnak a természetfeletti világáról, ezért a falka-dolgokat egyelőre inkább nem pendítem meg. Ennyi józan ész azért még belém is szorult, ha több nem is.
- Ah, de b-u-n-k-ó vagyok, jöjjenek be, ne ácsorogjanak odakint. Seperc alatt megtaláljuk őt, semmi gond - kapok észbe, szándékosan lebetűzve a szót, mégis csak egy kishölgy társaságában vagyunk és az kéne még, hogy eltanuljon tőlem egy csúnya szót. Az ajtóból viszont rögtön félrelépek, hogy beinvitáljam őket. -  Szolgálhatok esetleg addig valamivel? Theo mellett, persze. Víz, tea, kávé, kakaó? Maradt egy kis tejszínhabom. A kakaóra, természetesen, nem a vízre, bár ha engem kérdeznek, a tejszínhab mindent jobbá tesz. De csakis rendszeres fogmosás mellett - Senki ne mondja, hogy nem teljesítem maradéktalanul a tanári kötelességeimet. Közben már a zsebeimet tapogatom a telefonomat keresve, meg az emlékeimben is kutakodva közben, hogy ha itt nincs, mégis hol kereshetnék az öcsémet. Csak úgy nem irányíthatok el két idegent a lakására, vagy a falka területére, főleg nem egy gyereket... De az is ki van zárva, hogy rájuk csukjam az ajtót, hiszen láthatóan segítségre szorulnak, az öcsém pedig néha tényleg jól el tud bújni.

youtube ••• hellobello  can I help you? - Tatia & Nathaniel 3266136710  ••• kredit

Nathaniel Storm
A vérem különleges. Íze változó sós, édes, keserű, amely minden korttyal mesél. Az illatom egyedi, semmihez sem hasonlítható, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Nathaniel Storm

163
C szint:
Kalmithil
⊹₊。ꕤ˚₊⊹
Ez az én történetem :
write you a tragedy
19
Másik felem :
35
Lejátszási listám :
•○ matt lanter
Tartózkodási helyem :
•○ mystic falls
℘ ℘ ℘ :

Az álarc mögött :
•○ doro

Témanyitáscan I help you? - Tatia & Nathaniel EmptyCsüt. Szept. 19 2024, 03:00

to: Nathaniel
from: Tatia
Már az elejétől fogva tudtam, hogy a lidércnyomás fog eluralkodni rajtam, abban a szent pillanatban, amikor átlépem Mystic Falls határát és újra egyfajta nosztalgikus, szinte melankolikus érzés leng majd körbe. A szél lágyan fújt, mintha a múlt suttogásait hozná magával, emlékeztetve engem azokra az időkre, amikor minden elkezdődött. S nem csak a halálommal, de egy új élet növekedésével is: Amayával.
A város épületei, bár modernizálódtak, még mindig őrizték a régi idők báját. A hely, mely egykoron felnevelt, később magával hordozta a végzetemet is. A hideg végigfutkos a hátamon, akárhányszor az az emlék veszi át az uralmat felettem, amikor Elijah rám támadt. Tehetetlennek, sebezhetőnek és gyengének éreztem magam akkor. Egy testnek, ami törékeny és bármikor összeroppantható. Ha Esther akkor nem sajnál meg és változtat át, akkor sose térhettem volna vissza a városba… Sose adhattam volna életet az egyetlen kincsnek, aki valaha is számítani fog.
Tekintetem a mellettem csoszogó gyermekre siklik. Amaya szorosan sétál mellettem, apró keze néha-néha megrezzen és rászorít az ujjaimra, amikor túl gyorsan lépek és nehéz tartania a tempót. Lelassítok a kedvéért. Mihamarabb túl akarok lenni a szembesítéssel, épp ezért vagyok ilyen nyugtalan. Nem csak nekem lesz nehéz, de Amayának is, aki ugyan hallott már az apjáról, de oly’ keveset tudtam róla mesélni, hisz én sem ismertem őt igazán. Ahogy az ismerősen ismeretlen ajtó elé lépünk, mély levegőt veszek. Készen állok arra is, hogy megóvjam Amayát az esetleges bajtól, mely az ajtó mögött várhat ránk. S ugyan Theodore-t nem egy agresszív embernek ismertem meg, attól még nem garantálja azt, hogy nem fog a méreg felülkerekedni rajta, amikor egy ilyen sokkoló hírrel állítunk be hozzá ennyi év után. Terveztem…nem is… Akartam, hogy hamarabb látogassak el hozzá és mesélhessem el a lehetetlent, mert egy vámpír igenis képes teherbe esni, még ha csoda folytán is. De nem tudtam magam rávenni erre, még akkor sem, amikor szükségem lett volna valaki segítségére. Akárkiére… Mert egyedül voltam. Mindig is egyedül voltam.
Óvatosan rászorítok Amaya kezére, majd mielőtt még kopognék, mosolygós arccal pillantok le rá és simítok végig a feje búbján egyfajta már megszokott anyai gesztus lévén.
- Ahogy megbeszéltük. Legyél bátor és ne félj amíg engem látsz. - határozott bólintást kapok tőle, amitől a mosolyom csak még szélesebbre nyúlik. Itt volt az idő…
Az ajtóban megjelenő kétajtósszekrény figura viszont meglepettséget ültet ki az arcomra, s ahogy meghallom a “Miss Gilbert” titulust, a szemöldököm csak még inkább az egekbe száll.
- Összetéveszt valakivel…- automatikusan vonom Amayat a hátam mögé. A gyermek engedelmeskedik, s a kötött pulóveremet markolászva kukocskál vissza óvatosan az idegenre. Kedvesnek tűnik, viszont nem kockáztathatok egy barátságos arc miatt. Sokan húznak többféle álarcot magukra a megtévesztés színjátékaként. - Theodore Storm. Esetleg itt van? - térek át a lényegre közvetlen azután, hogy a férfi is rákérdez jöttöm miértjére. Az, hogy barátságosan közelíti meg a lányomat, egyfajta elővigyázatos érzést ébreszt fel bennem, de még nem feszegeti annyira a határokat, hogy fellépjek ellene. Amayának viszont felettébb tetszenek a férfi kedves bókolásai, s kipirult arccal mosolyog vissza rá.
A vállán függő konyharuhából és a konyhából érkező tojásillat azt indikálja, hogy vacsoraidőt zavarhattunk meg. - Ha tudja hol találom, akkor ígérem utána nem is zavarom tovább, de fontos, hogy beszéljek vele. - sürgetem a férfit továbbra is annak reményében, hogy választ kaphatok Theo hollétéről. Már ha nem tévesztettem el a lakást… Bár ezen szempontokból a memóriám mindig is a helyén volt, s mégis hogyan feledhettem volna el? Azok után, amin keresztül mentünk azon az éjjelen.

559 szó
sorry to bother you

Tatia Petrova
A vérem különleges. Íze fémes vagy juharszirupos, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a penész és az állott levegő keveréke, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Tatia Petrova

163
C szint:
Kalmithil
can I help you? - Tatia & Nathaniel 14c9e1ab871fb0deacd5f6d68418f807
Négylevelű lóhere
Ez az én történetem :
6
Titulus :
The First Doppelgänger
℘ ℘ ℘ :
can I help you? - Tatia & Nathaniel 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f41794a6d2d42576d794e6c6465673d3d2d3531343632333030382e313531373861393563326536613833313733353435383832393735342e676966
Másik felem :
I messed up
can I help you? - Tatia & Nathaniel Tumblr_inline_pm973ikMir1umf7b7_250
but i can fix it
Nina Dobrev
℘ ℘ ℘ :
You have
can I help you? - Tatia & Nathaniel C588b7d8b4815007db758dfa797476e8e830868a
your father's eyes
Az álarc mögött :
Lyndriana

Témanyitáscan I help you? - Tatia & Nathaniel EmptyKedd Szept. 17 2024, 02:02

To my niece

Egyetlen szebb dolog létezik csupán egy otthon eltöltött szabadnapnál: két szabadnap. Nem mintha önszántamból maradtam volna otthon; amikor reggel magamhoz tértem az éjszakai kábulatból már éreztem, hogy ez nem fog működni. Most nem. Szerencsére Caroline megértő volt és nem feszegette a dolgot, habár Sebtől kaptam néhány - egyelőre még - olvasatlan üzenetet, amikre nem volt energiám válaszolni.
Lehúzom a wc-t és egy kimerült sóhajjal visszagördülök a kőre, hátamat a falnak vetem, a karomat a felhúzott térdemre támasztom és csak lélegzem. A nyelvemen még ott a kesernyés íz és a szemem is nedves, de az émelygés lassanként enyhülni látszik, ahogy nincs már, ami irritálja a kiürült gyomromat. Adok magamnak néhány percnyi önsajnálatot, aztán megkapaszkodom a kád szélében és talpra küzdöm magam, öblögetek, fogat és arcot mosok. A tükörképem sápadtan és kialvatlanul pislog vissza rám, de magamra öltök egy fáradt mosolyt és máris visszatér némi tompa csillogás a szemembe, még ha nem is teljesen őszinte. Letámaszkodom a mosdókagyló szélére és veszek pár mély levegőt. A tekintetem megpihen a narancsos dobozon a mosdó szélén és rövid töprengés után kinyúlok érte, a kezembe fogom, megrázom a tartalmát. Újabb töprengést a fedél felpattintása követ, majd két fehér kis bogyót szórok a tenyerembe. Egy már nem mindig elég. A fájdalomcsillapítók most is megnyugvást hoznak és el is tompítanak annyira, hogy a kanapéra vonszolva magam perceken belül elnyomjon az álom.
A nap már kezd leszédülni az égről, mire magamhoz térek és nekilátok összedobni valami vacsit. Az alvás és a gyógyszerek jót tettek, egészen újszerűnek érzem magam, még azt is meg merem kockáztatni, hogy holnap már el tudok menni dolgozni, ha a pirítóst és a rántottát, amit épp kotyvasztok, túléli a gyomrom. A hirtelen támadt étvágyamra alapozva egyelőre bizakodó vagyok, és ezek a rosszullétek amúgy sem szoktak tovább tartani néhány napnál.
A rádióból halk zene szól, együtt dúdolok az énekessel, míg a magánkoncertezést éles kopogás nem szakítja meg. Érdeklődve az ajtó felé lesek, jól hallottam-e, és biztos ami biztos alapon elzárom a tojás alatt a gázt, a vállamra csapom a konyharuhát és megindulok ellenőrizni, ki lehet az. Remélem, nem Seb, még nem sikerült teljesen elpakolnom magam után és tudom, milyen rendmániás... Mondjuk ebből kiindulva Theoval sem járnék sokkal jobban, sőt. Kérlek, add, hogy ne Theo legyen...
Az ajtóban megjelenő arc láttán viszont elkerekedik a szemem. Őszintén mondom, hogy sok mindenkire számítottam, de rá a legkevésbé sem.
- Miss Gilbert? - üdvözlöm meglepetten, majd ahogy a tekintetem lejjebb téved kiül néhány kérdőjel az arcomra és kíváncsian oldalra billentem a fejem. Ehm, miről maradtam le, míg betegszabin voltam? - Miben segíthetek? - kapom vissza a pillantásom Elenára (?), de le-lesandítok közben a kislányra is, határozottan elkapja a figyelmem. Milyen aranyos! Nem is bírom megállni, végül féltérdre ereszkedem és rávillantok egy barátságos mosolyt.
- Hé, szép fonat. A te remekműved? Megrendelést is vállalsz? - pillantok a hajában lévő díszre elismerőn, majd fel a nőre, ha esetleg közben válaszolna a váratlan látogatása okát illetően.

Nathaniel Storm
Nathaniel Storm

163
C szint:
Kalmithil
⊹₊。ꕤ˚₊⊹
Ez az én történetem :
write you a tragedy
19
Másik felem :
35
Lejátszási listám :
•○ matt lanter
Tartózkodási helyem :
•○ mystic falls
℘ ℘ ℘ :

Az álarc mögött :
•○ doro

Témanyitáscan I help you? - Tatia & Nathaniel EmptyKedd Szept. 17 2024, 01:04

Can I help you?
Tati, Amaya & uncle Nate
avagy hello sunshine

Nathaniel Storm
Nathaniel Storm

163
C szint:
Kalmithil
⊹₊。ꕤ˚₊⊹
Ez az én történetem :
write you a tragedy
19