Szer. Nov. 06 2024, 14:24
| Jwa Insoo Play by: Kim Hongjoong |
Becenév Insoo Titulus The Wolf with heart Születési hely, dátum Város, dátum Csoport Werewitch ℘ FarkasboszorkányBeállítottság Pánszexuális Alakváltás farkas
|
Átváltozás Hogyan változtál át? Már ha átváltoztál...
Család Mesélj a családodról! |
|
Ez az én történetem... hallgasd hát meg! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Mindaz, amire képes vagyok... ℘ Képesség ℘ Amennyiben a canon leírásnál nem szerepel semmiféle plusz adottság, kérjük, ezt a részt töröld ki! Ha mégis kelleni fog, mi vissza fogjuk rakni és kitöltjük! Fõkarakter: Huo Xiying Az álarc mögött: Amerys
| | Jwa Insoo Egy sziluett vajon ki lehet õ? Ez az én történetem : See the name now
and they know what's up
League of my own,
it don't get better, no Az életem ennyi titkot rejt : 0
Akinek az arcát viselem : Kim Hongjoong
Tartózkodási helyem : New Orleans
|