Pént. Nov. 08 2024, 04:01
| Megalkotóra bízva Ajánlott Play by: Eva De Dominici/Froy Gutierrez |
Státusz Szabad Csoport Nephiel ℘ ÁldottRang Áldott Tartózkodási hely Denver, Mystic Falls, New Orleans, McKinley Foglalkozás 911 diszpécser Szexuális beállítottság Megalkotóra bízva Kapcsolatok Lucius Croce, meg amit szeretnél (dolgozhat esetleg Astrid Fraynek is mellékesen, vagy csatlakozhat az Ellenálláshoz a későbbiekben) |
Ahogyan én látlak... ℘ Hallottnak kellene lenned, de elcsesztem. Akkor, aznap valaki helyetted halt meg, te pedig megúsztad és még csak azt sem tudod, hogy a nyomodban jártam. Fogalmam sincs ki vagy, azt hittem tudom és megfejthetem a hollétedet, ám téged nehezebb megtalálni, mint azt gondoltam. ℘ Annak ellenére, hogy elérhetetlennek tűnsz, a gyilkosság napján nálad jelentették be, hogy három gyanús alakot láttak New Orleans egyik erdejében, ám mire kiértek a hatóságiak, csak egy üres gödröt találtak. Ez elkezdte megmozgatni a te fantáziádat is, s habár a rendőrség nem folytatta a nyomozást, te a fejedbe vetted, hogy utána jársz a rejtélyes gödör titkának. Eleve újságírói pályára készülsz, ez pedig egy remek sztori kiforrása lenne, ha találsz valamit. ℘ Jelenleg diszpécserként dolgozol. Segítesz mások szorult helyzetein, még akkor is, ha valaki azért hív fel, mert elfelejtette a kapukódot. Az embereknek hihetetlen nagy szükségük van a türelmedre, a kedvességedre és a racionálisságodra. Életmentő helyzeteken mész át nap, mint nap, emiatt gyorsan gondolkodsz és kitűnő a problémamegoldó képességed is. Kinek ajánlom? ℘ Anyoneeee
| | Lucius Croce A vérem különleges. Íze, akár a karamell, de utóíze, mint a föld, amely minden korttyal mesél. Az illatom az égetett cukorhoz hasonlít, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Dreamcatcher Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 4
Titulus : The One Who Sinned
℘ ℘ ℘ : Másik felem : Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : Maxence Danet-Fauvel
Tartózkodási helyem : New Orleans
Keresem : The Real Nephiel
Az álarc mögött : Lyndriana
℘ ℘ ℘ :
|