"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Démon apa, kinek kiléte ismeretlen. Ember anya, aki belehalt a szülésbe. Az anyai ágról származó család ismeretlen, az adatok alapján a vérvonaluk kihalt. Hat évig nevelőszülőknél élt, de a fiú elviselhetetlen modora miatt visszavették az árvaházba. Tizennyolc éves koráig ott nevelkedett, aztán a saját lábára állt és elkezdte az életét New Orleans városában.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!
- A kurva életbe... - pedig biztosra mentem, hogy Ő volt az, de mégis tévedtem. Hogy a picsába lehetséges ez egyáltalán? Nem mintha a kisbetűs rész lényeges volna az esetemben, mert a részletek sosem érdekeltek igazán, de amikor az Áldott feledet próbálod kiiktatni, talán tényleg jobb lett volna, ha figyelembe veszek jópár tényezőt. Ám most is - mint általában-, fejjel rohantam a falnak, mert el akartam végre csitítani ezeket a tomboló érzéseket és megvetést magamban, főként miután tudomásomra adták, hogy ez a Nephiel veszélyt jelent rám. A probléma csupán az volt, hogy ez a nő egyáltalán nem tűnt egy égi teremtésnek, aki az én megváltásomra szánta az életét. Sokkal inkább volt...emberi. Egy halandó lélek. Épp ezért kezdtem el kételkedni a tettemben, még ha nem is tudtam biztosra, hogy ő volt az, akinek a végzetemet kellett volna megírnia. Beletelik pár pillanatba, hogy a vérrel átitatott ujjaimat érzékelje a mobilom kijelzője, miközben sietősen próbálom elérni Wooshin és Rhie csoportját a következő üzenettel: Kelleni fog a segítségetek. SMS-ben küldöm a címet. Mindig számíthattam rájuk, még a leggázabb helyzetekben is, s habár nem tudtam miként fogják fogadni a vérben tocsogó női áldozatomat, attól még biztosra vettem, hogy nem fogják a hátukat fordítani nekem. Szükségem volt rájuk. Nem feltétlen a barátságukra, de a segítségükre. A saját érdekemben pedig ki kellett használnom ezeket a lehetőségeket, amikkel tisztára moshatom magam a jelenlegi pokolból. A földön heverő ruhadarabok indikálják a gyilkosság előtti tevékenységeket. Még ha a nő azt is hitte, hogy egy alkalmi prostinak fogad fel, most sötét fordulatot vettek az események. Két ember megtalálta azt a pillanatnyi összhangot, ami egy hotelszobáig vezette őket, csak azért, hogy én a végén fojtogatással és egy éjjelilámpával gyilkoljam meg a nőt. Az adatai ismeretlenek voltak a számomra, talán még nevet válthattunk, de abban sem vagyok teljesen biztos. Fiona? Talán. De mit számít már. Akárki is volt ő, most halott, nekem pedig el kell tüntetnem a testét, mielőtt bárki gyanút fogna. A telefonom két pittyenéssel jelzi az érkezett üzeneteket. Magam felé fordítom a képernyőt ismét, majd lepillantok a nő holttestére. Fogalmam sincs mit kezdjek vele még, de amint Wooshin és Rhie megérkeznek, hárman talán többre jutunk valami ötlet kivitelezésével.
___
A földtől koszos kezeimet a nadrágomba töröltem, majd csak ezután nyúltam Wooshin kezéért, hogy kiemeljen a gödörből. Az ásó és egyéb eszközök a gödör körülötti földkupacok mellett hevertek, jelezve, hogy az elmúlt fél óra kemény ásással telt el. Amikor elküldtem nekik az üzenetet, már akkor is későre járt, ám minél tovább tököltünk a nő eltűntetésével, annál inkább mélyedtünk el az éjszakai órákba. Csupán a Hold halvány fénye vetett árnyékokat a körülöttünk lévő fákra. A levegő hűvös volt és a csendet néha csak egy-egy bagoly huhogása törte meg, vagy az ágak reccsenése, mely bezengte az erdőt. Hárman végül sikerült bevonszolnunk a holttestet jogos helyére, le a gödör mélyébe. A test nehéz volt és minden egyes mozdulatnál éreztem, ahogy az izmaim tiltakoznak a terhelés ellen. Ki gondolta volna, hogy egy holttest nehezebb, mint az élő...? Amikor végre a gödör aljára dobtuk a testet, egy pillanatra megálltam, hogy kifújjam magam és elgondolkodjak újra az éjszaka történésein. Ha nem tévesztem össze mással, akkor talán még jó hasznomra is válhatott volna a későbbiekben. Affélévé, akit akkor hívhatsz fel, amikor szükséged van egy vad éjszakára, mert bár a nő halott volt, előtte nagyon is élő volt, ahogy birtokba vette a testemet. Megragadtam az ásót, majd felegyenesedve meredek le a nő élettelen, sápadt arcára. Valóban kár volt érte, mert nem volt egy rusnya dög. Már-már meg is sajnálom a végén, hiszen a sorsának sem ilyen módon íródott a vége. Csupán egy hiba volt, egy ballépés, és most ő húzta a rövidebbet. A körénk honoló csendet egy sóhajjal töröm meg, majd heves lapátolásba kezdve intézem el a nő "temetését".
Fõkarakter: Baek Da-Hye
Az álarc mögött: Lyndriana
Lucius Croce
A vérem különleges. Íze, akár a karamell, de utóíze, mint a föld, amely minden korttyal mesél. Az illatom az égetett cukorhoz hasonlít, ami minden lélegzetvétellel áthat.
❝I'm the bad guy, duh I'm only good at bein' bad, bad❝
Kedves Lucius!
Ejha, te fiú! Kinek a fattya lehetsz vajon? Az enyém? Nem tudhatjuk... mindenesetre le a kalappal! Sose bánd, ha félreállítasz bárkit is az utadból. Meghalt a nő? Hát így járt. Lehet, most felvetette a fejét benned egy csöppnyi bűntudat, de hidd el, hozzászoksz majd ehhez. Nem ő az első és nem is ő az utolsó, kinek a vére a Te lelkeden szárad. Lelked? Van olyanod? Talán van valami, amit annak csúfolhatunk, nem igaz? Azt is ki szeretném emelni, hogy mennyire ügyes vagy... két barát, akire bármikor számíthatsz és segítenek hullát eltüntetni az éjszaka közepén. Wow! Mintha csak egy filmből kaptuk volna ki ezt a féle baráti kapcsolati elemet. Imádom. Imádlak, kölyök! Már-már reménykedem benne, hogy közünk van egymáshoz. Majd nézzük ezt meg, mit szólsz? Bár tény, nem vagyok minta apa, de egy ilyen kölyköt, mint te, a szárnyaim alá vennék.
Lyndriana, hát még mindig imádom, ahogyan írsz, ez nem vitás! Tetszik nagyon Lucius jelleme, a gondolatai, ahogy megformálod őt és elénk tárod. Tetszik, hogy mennyire kidolgoztátok a körülötte lévő dolgokat - többek közt tényleg ezt a baráti kapcsolati vonalat. Imádom. Biztos, hogy követni foglak a játéktéren, de kérlek, egy játékot majd ígérj nekem is, mert Asmo rágja a fülemet miatta!
Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény!℘Szerencsekocka.
A vérem különleges. Íze, akár a gyömbér, égető és maró, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint az enyhe kénkő, ami minden lélegzetvétellel áthat.
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."