Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Raziel
Tegnap 20:28-kor

Zaphreal
Tegnap 17:41-kor

Raziel
Tegnap 17:26-kor

Cassian
Szer. Nov. 13 2024, 23:40

Varian XY
Szer. Nov. 13 2024, 23:39

Skyler Hastings
Szer. Nov. 13 2024, 18:11

Jiang Mei Lien
Szer. Nov. 13 2024, 16:03

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 22%

8 Hozzászólások - 22%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

2 Hozzászólások - 5%

2 Hozzászólások - 5%

2 Hozzászólások - 5%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásAstrid Fray EmptyVas. Május 12 2024, 02:25

Astrid Hastings Fray
Play by: Adelaide Kane

Becenév
Vicces vagy...Komolyra fordítva a szót, ez eszedbe se jusson

Titulus
The Rebellious Leader

Születési hely, dátum
New Orleans, 1992. Október 10.

Csoport
Warlock ℘ Boszorkánymester

Rang
Az Ellenállás vezetője

Beállítottság
Heteroszexuális

Alakváltás
Fekete párduc

Család
Newell és Amelia Hastings avagy a szülők, akik vétkeztek: Mindketten mélyen megosztott érzelmeket váltottak ki belőlem. Egykor szerető szülőkként ismertem őket, de az erőm növekedése során egyre kevesebb kontrollt tudtam tartani magam felett. A dühkitörések és lázadó természet volt a mérvadója annak, miért hanyagoltak el. Ez a távolságtartás és csökkenő szeretetnyilvánítás mély sérelmeket és haragot szült bennem, mely később mindkettőjük iránti utálatomban öltött testet.
Az én szemszögemből Newell és Amelia érzéketlen és távolságtartó volt, akik nem tudták kezelni az érzelmi viharaimat, inkább a figyelmen kívül hagyás módszerét választották. Ez a magatartás csak tovább erősítette a haragomat és az elszigeteltséget. A közöttünk lévő szakadék egyre csak növekedett, míg nem teljesen el nem távolodtam tőlük és a dühöm felülkerekedésével végeztem velük....

Skyler Hasting, a gyűlölt ikerhúg: Az arany gyermek, ki minden figyelmet és szeretetet megkapott a szüleinktől. Mintha az élet ezzel büntetne, amiért az anyaméhben elszívtam minden erejét, így varázstalan boszorkányként jött a világra. Sokszor eljátszadoztam a gondolattal, hogy mi lett volna ha ikrek lévén valóban mindenben egyformák lettünk volna. Ha nem tombolt volna bennem ez a mérhetetlen erő és ha nem hanyagolnak el a szüleim engem sem. Ha a fiúk rám is felfigyeltek volna...Ha több barátom lett volna. Ám ezek mind csak gyerekes, gyenge képzelgések, melyek sosem fognak valóra válni. Ehelyett tovább táplálják a dühömet Skyler felé, amiért mindent elvett tőlem. Kis híján ő is követte Newell-t és Amelia-t a pokol fortyogó bugyraiba, de ő túl élte. Nem akartam megölni. Én senkinek sem akartam ártani... Ezért ahelyett, hogy szembenéztem volna a hibáimmal és gyűlöletem tárgyával, helyette kitöröltem az emlékeit magamról és a családunkról, mintha sose léteztünk volna. De ő ismét megtalált. Sorsszerű találkozásunk bebizonyította, hogy szükségem volt rá. Nem a családi szeretet miatt, hanem az Ötökkel való szövetsége miatt.  
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

Fatality in uncontrolled powers
A csillár üvegszilánkjai ropognak talpam alatt, ahogy egyre hátrább lépek a tett helyszínétől. A nappali lámpái még mindig vadul villognak, majd egy hangos pukkanással robbannak darabjaira a bennük helyezkedő égők. Összerezzenek a hangok hallatán, s bár tudom jól, hogy az én művem volt, mégis rettegek a következő jelenettől. Mi történhet még azon kívül, hogy a szüleim most itt fekszenek előttem a kávézóasztal ripityára tört maradványain.
Én engedtem szabadjára ezt a hatalmat, mely most darabokra zúzta az elmúlt tizenkilenc év életeit. A szívemet a gyász és a bűntudat nyomta. A Hold fénye, mely annyiszor volt társam a varázslataimban, most csak a jelen sötétjét erősítették fel. Newell és Amelia már nem voltak többé. Fehér ábrázatuk és fakó, homályos tekintetükből egyértelművé vált az, amit már eddig is tudtam: meghaltak.
Szemeim sarkából látom a két másik fekvő testet, melyek korábban a falhoz csapódtak a mágia erejének köszönhetően. A falra aggatott családi képek és egyéb dekorációk most a testek körül feküdtek be- vagy darabokra tört maradványaikkal. Először a fiú felé fordulok. Lassan, reménykedve, hogy nem fog ugyanaz a látvány fogadni, mint a szülők felől. Fakó arc, mozdulatlan test... Vele is végeztem? Érzem, ahogy torkom összeszorul, arcom fájdalmasan összerándul és szemeimet elöntik a forró könnyek, melyek később arcomra zuhanva mossák le rólam a szobában felkavart por és kosz maradványait. Piszkos orcámat most csíkosra festik a sós könnyek, ahogy lassan csoszogva közelítem meg Darren-t a földön. Egy ideig csak figyelem a hátát, bizakodva, hogy meg fog moccanni. De nem történik semmi. Ő tovább fekszik, mozdulatlanul...
- Darren? - hangom remegését sem tudom kontrollban tartani, ahogy a fiú nevét ejtem ki. Várom, hogy ő is megszólaljon és feltápászkodjon a földről. - Darren? - ismétlem meg újra. Biztos csak nem hallott először... Igaz? Igaz?!
Darren viszont nem mozdult, s meg sem szólal, csak a szüleimhez hasonló halálos csendbe burkolja magát. Nagyot nyelek, majd elhátrálva tőle ütközök neki a nappali kanapéjának. Tőle jobbra észreveszem Skyler-t is, főként azért, mert ő ténylegesen megmozdul. Szívemet elönti a remény sugara, s habár életem folyamán gyűlöltem őt, most mégis örültem, hogy ő nem halt meg. Ám minél nagyobb öröm lepett el, annál jobban tudtam, hogy mit kell tennem. Egyetlen mozdulat... Egyetlen gondolat... S emlékeidre fátylak borulnak, Skyler.

Rebellion in the shadows

Az iránytű ívelt barázdákkal teli dizájnján tapogattam ujjbegyeimet. Fel-felcsaptam az üveglappal díszített fedelet az irányjelző pálcikájának további méregetéséhez, de leginkább csak azért, mert a gondolataim egyre mélyebb árkot ástak maguknak, ahogy az Ötök Testvérisége elleni tervem kezdett kibontakozni. Tudtam, hogy sok idő lesz egy leigázó művelet, ám egyre türelmetlenebbé kezdtem válni. Dőlniük kellett, akárcsak egy dominó.
Lábaimat keresztbe teszem az erkély rácsos kerítésén, majd kényelmesen hátra dőlök a falnak. Nem félek attól, hogy lezuhannék és az agyam szétloccsanna Denver forgalmas utcáinak egyik járdaszegélyén. Néha el-eljátszok a gondolatával, hogy kedvem szerint lefordulok, csak hogy aztán egy levegővétellel visszalebegtessem magam az erkélyre. A halálközeli pillanatok mindig is megtörték a belső nyugalmamat, amit egyre nagyobb számba vettem az évek során. Tetszett az adrenalin, ami elönti a testemet, amikor egy hajszálnyira kerülök a halálhoz. Volt benne valami ominózus, intim, melyre eddig még nem találtam meg a magyarázatot. Mások vérét könnyen ontottam, de vajon a sajátomra is képes volnék-e, ha a helyzet úgy hozza?
Pillantásom ismét a mélységbe keveredik, közben az iránytűvel tovább játszadozok a kezemben. Fel-lecsukogatva a fedelét csattintgatom újra és újra, míg nem a monotonságát megtöri egy hang.
- Hosszú nap? - Kevin lép ki az erkélyre. Fejemet egy pillanatra fordítom csak felé a jelenléte elismerésének jeleként.
- A leghosszabb. - nevetek fel sanyarú képpel.  - Közel vagyunk hozzájuk. Érzem.
- Skyler?
- Ő csak egy bábu a tervemben. Neki hála az Ötök nem tudnak tovább megbújni a tömegben.
- Ki a következő célpont?
- Értesítsd Mack-et, hogy feladatom van a számára. Egy mihaszna kis vadászt szánok neki, de a halálával felforgathatjuk a hangyabojt. - lábaimat átlendítem a korláton, s visszaérkezek az erkély belső területéhez, Kevin mellé. Más terveim is kezdtek kibontakozni, ám az, hogy a csapatom tagjait áldozzam fel, még nem igazán akart kézen fekvő lenni. Ők voltak azok, akiket védelmeztem a vadászok ellen, így akármennyire is bele akartam keverni Natalie-t egy áldozati szerepre az Ötök általi jele miatt vagy Amber-t, aki amúgy is megjárta már a vadászok útját, inkább csak Mack-et kezdem el mozgósítani. A fiúban rengeteg harag bujkált, melyet igazán szerettem kibontakozni látni a vörösre festett művei mellett.
Kevin csak bólintott egyet. Ajkai megremegtek, mintha még akarna mondani valamit. Megadom neki a lehetőséget, hogy szavakba öntse vívó gondolatait, de ő továbbra is szeretettel öleli körbe magát a csenddel. Félmosolyba rándult ajkaimat összepréselem, s egy kellemes levegővétellel lépek el a férfi előtt hagyva neki, hogy gondolatai emészthessék fel. Szükségem volt rá. A tudására, a technikáira és a hűségére. Hiába törtük át annakidején a baráti kapcsolatunk falait egy vad, forró éjszakáért, mostanra már csak az üres szívek maradtak és a figyelmemet nem vakíthatták el a rózsaszín felhők. Kieran és Shaelyn helyettem is romantikába és vörös szívekbe burkolja az Ellenállást valahányszor együtt találom őket. Még nem tudom eldönteni miért bosszant ennyire a kapcsolatuk kibontakozása, de már többször felhívtam a figyelmüket arra, hogy ne merészeljék az Ellenállás kárára építeni ezt a nyáltengert. Mindenki kiveszi a részét a munkából, így elvárom mindegyikőjüktől, hogy ne hozzanak vereséget az asztalra.
Emily és Julie épp eleget dolgozik napi szinten azon, hogy a pénzügyi rendszerünk tisztán működhessen, ha esetleg Ricardo zsebei szűkölködnének. Másrészt jobb szeretem, ha a lányok dolgoznak a pénzbeli befolyásokon, mintsem a férfi, akinek a végén csak adósává válnék. Ez pontosan fordítva volt igaz: ők voltak az én adósaim, s hűségükért cserébe én elvarrom a bonyolult szálakat helyettük.

Future in despair

Akárcsak egy kártyavár, minden úgy hullott darabjaira előttem. Raziel kardja eltűnt, az Ötök megmenekültek, engem pedig ismét elárultak. Megszokhattam volna már, hogy a bizalom törékeny fogalom és nem osztogathatják úgy, mint a cukrot. Elvakított a diadal íze, ahogy egyre közelebb kerültem tervem megvalósításához. Győzedelmeskedni akartam és pontot tenni minden szenvedésünk végére. Túl közel voltam, s most ismét messzire lökött a sors maga, hogy móresre tanítson még egyszer, utoljára. Hisz' ha nem így lett volna, akkor a tervem sikeresen végződik és Darren sem lép elő a halál bugyraiból egy karcolás nélkül, hogy aztán kedve szerint vallhassa be szerelmét nekem. Azóta sem voltam képes megemészteni a hallottakat, s ahelyett, hogy szembenéztem volna a múlttal és feltéptem volna a sebeimet Darrenért, helyette ellöktem magamtól megint. Nem engedhettem magamnak a szerelmet, hiszen az elgyengített volna a céljaim elérésében. Darren épsége jobban számított, mint az, hogy belekeverjem az amúgy is káosszal és vérrel átitatott életembe. "Halottnak" kellett volna maradnia.
A démonok árulásával újabb fejezet nyílt ki előttem. A bizalmamat nem fektethettem akárkiébe, így még a csapatunk szűk köreiben is elővigyázatosabbá kezdtem válni. Távolságtartóbb, ridegebb, de továbbra is egyben tartottam és működőképessé varázsoltam az eltántorodott csapatot a három évvel ezelőtti jelenség miatt. Azóta az árnyak között mozogtam. Bárok és szórakozóhelyek befektetésébe öltem a szabadidőm nagy részét -amikor nem az Ötök ellen szövögettem terveimet-, majd a három év lefolyása alatt külön öt vendéglátói helyszínt tudhattam a kezeim alatt Denver városában. A bevételek és befolyás egyre inkább csak nőtt, mellette a csillapíthatatlan, éveken át építgetett haragom is. Csupán idő kérdése volt mikor robbantom a bombát.

Fõkarakter: Baek Da-Hye

Az álarc mögött: Lyndriana

Astrid Fray
A vérem különleges. Íze, mint az édes forrócsokoládé, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a mézeskalácsé, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Astrid Fray

163
C szint:
Kalmithil
Astrid Fray 1fb5ab8560497012511f266b61515e81d6855490
Jin és Jang
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
8
Titulus :
The Rebellious Leader
℘ ℘ ℘ :
Astrid Fray 89bac15145f0ee0927e66b2fd8b111d9fd27d7a1
Másik felem :
You should HATE me...
Astrid Fray Tumblr_inline_ouv4q9w4x11srwll0_400
Even though I LOVE you
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
℘ Adelaide Kane ℘
Tartózkodási helyem :
℘ Denver ℘
℘ ℘ ℘ :
Astrid Fray Da19c969563985eb95560fca7d031d9360c31707
Az álarc mögött :
Lyndriana

Astrid Fray Empty
TémanyitásAstrid Fray EmptyVas. Május 26 2024, 11:41

Gratulálunk, elfogadva!
Warlock ℘ Boszorkánymester

❝Senki nem tud úgy harcolni az emberrel,
mint a saját testvére. Senki más nem
ismeri olyan pontosan a gyenge pontjaidat,
és senki nem csap le rájuk annyira könyörtelenül.❝

Drága Astrid!

Fogalmad sincs róla, mennyire is vagy kegyetlen... de ha valaki, én tudom, hogy ez a kemény külső érző lelket takar. Csak azt tudnám, miért löksz el folyton-folyvást magadtól: és a gond az, hogy egyre távolabb kerülök tőled. Mi lesz, ha egy nap már nem indulok el újra feléd? Astrid Fray 3482202896  Astrid Fray 3266136710 Szeretlek, már tudod, de nem tudod hova tenni.
Skyler is szeret - bár a haragja most nagyobb lehet, hisz miattad rossz színben tűnt fel az Ötök Testvérisége előtt... nem is lenne ez gond, de Reagan Blair csalódott benne és ki tudja, megbízik-e benne majd újra. Astrid Fray 412089836 Ez a Te hibád.
Astrid, bármire is készülsz most... kérlek, gondold át. Nem kell megváltanod a világot, sem leigázni azt: csak találj rá végre magadra! Ez nem Te vagy.
Leszek a Fény a Sötétségben és kivezetlek, csak adj egy esélyt rá...

Apropó, felvetted a nevem... Fray... remélem ez azt jelenti, hogy fontos vagyok még neked...

Visszavéve Darrentől a szót: I-M-Á-D-L-A-K!!! Astrid Fray 2575571498 Nagyon jól elkaptad a karaktert, ezt már privátban is mondtam neked. Ujjongok, tapsikolok, hogy hozzád került! Astrid Fray 1614110117 Nagyon várom a közös játékainkat, legyen szó a szerelmi románcról vagy épp a testvéri viszályról.  Astrid Fray 61876957

Érezd nagyon jól magad a Jégkirálynő bőrében! Astrid Fray 448863784

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Darren Fray
A vérem különleges. Íze változó sós, édes, keserű, amely minden korttyal mesél. Az illatom egyedi, semmihez sem hasonlítható, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Darren Fray

163
C szint:
Kalmithil
Astrid Fray HtzdcSx
my mascot is a
red dragon
Ez az én történetem :
Body aches, I'm bound in chains
Astrid Fray Tumblr_inline_ouv4r6DOtM1srwll0_400
Well there's a fire in my veins and
Can you hear the drumming?
8
Titulus :
The Light in The Darkness
Másik felem :
I been waitin' all my life
Astrid Fray 945f06efe87da07c5234307b5bde570cd3dc2393
Run down what I've

always been chasing
Ennyi éve vagyok a világon :
32
Lejátszási listám :
Nathan Kress
Tartózkodási helyem :
Denver
℘ ℘ ℘ :
Not gonna make the same mistakes
Astrid Fray Tumblr_inline_ouv4r9XMMR1srwll0_400
Not gonna cave, not gonna break
I never gonna break
Az álarc mögött :
Eliffe

Astrid Fray Empty
TémanyitásAstrid Fray EmptyVas. Május 26 2024, 11:41

The member 'Darren Fray' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Astrid Fray L56g4Ij
Result :
Astrid Fray 3bUfv2b

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Astrid Fray 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Astrid Fray F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
Ennyi éve vagyok a világon :
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Astrid Fray 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Astrid Fray Empty