Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Raziel
Tegnap 20:28-kor

Zaphreal
Tegnap 17:41-kor

Raziel
Tegnap 17:26-kor

Cassian
Szer. Nov. 13 2024, 23:40

Varian XY
Szer. Nov. 13 2024, 23:39

Skyler Hastings
Szer. Nov. 13 2024, 18:11

Jiang Mei Lien
Szer. Nov. 13 2024, 16:03

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 22%

8 Hozzászólások - 22%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

2 Hozzászólások - 5%

2 Hozzászólások - 5%

2 Hozzászólások - 5%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásDarren Fray EmptyVas. Május 12 2024, 13:18

Darren Fray
Play by: Nathan Kress

Becenév
Dash, Fray

Titulus
A névtelen (hisz Astrid ellopta a nevem) / The Light in The Darkness

Születési hely, dátum
New Orleans, 1992. július 11.

Csoport
Human ℘ Ember

Rang
Ember (vérfarkas génekkel)

Beállítottság
Heteroszexuális

Átváltozás
Még nem változtam át semmivé, de vérfarkas génekkel rendelkezem, ezért... nagyon is vigyáznom kell arra, hogy ne okozzam senkinek sem a halálát.
Család
Évek óta nem tartom velük a kapcsolatot. Valahogy sosem volt jó eleve a kapcsolatunk, így amint lehetett, leléptem tőlük - a munkámnak élek, és mondhatni, nekem már a munkatársak a családtagjaim. Tudom, elég szánalmas, de valakinek csak ez jut, nem?
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

Megvan az a szitu, amikor mindent el akarsz tervezni tökéletesen? A legjobbat akarod kihozni magadból, a helyzetből… de végül egy balszerencsés eset miatt nem sikerül. Külső hatások, olyan tényezők, melyeket nem befolyásolhatsz. Vagy egyszerűen csak… történik valami olyan, ami miatt visszahátrálsz az egésztől. A kukába vágod a tökéletes randi ötletet, lehúzol egy üveg whiskyt és elvonulsz jó messzire, mert úgy érzed, hogy megbánthatod a szeretett nőt és a végén te is kapsz egy adagot a mágiájának erejéből. Ja, várjunk. Ez megtörtént! Pontosabban… tekerjük csak vissza az idővonalat...

Az iskola udvaron álltunk és Skylert figyeltem, aki az egyik barátnőjével csacsogott. Egészen addig vártam, míg a barátnője lelépett. Skyler is elindult volna kifelé a kapun, hisz vége volt az óráinak, de én sietős léptekkel értem be, majd kaptam el a karját.
- Skye! Figyu… bocs. De szeretném, ha még segítenél. Van időd rám? – Reménykedve tekintettem rá, mire ő elmosolyodott. Bólintott.
- Persze. Astridról akarsz még valamit tudni? Mit vettél neki? – Kíváncsiskodott, miközben belém karolt. Zavartan köszörültem meg a torkomat, ahogy együtt léptünk ki a kapun.
- Igen, róla. Ki másról? – Nevettem. – Hát, egyelőre csak kinéztem neki valamit. De nem akarom lerohanni. Még az sem biztos, hogy eljön velem randizni, nem? – Frusztráltan fújtam ki a bent tartott levegőt.
- Ne írd le magad. Tudom, hogy van esélyed nála. – Értetlenül bámultam rá és csodáltam a magabiztosságát. – Női megérzés, na. Higgy nekem, Dash! – Oldalba bökött.
Talán órákig beszélgettünk, de mindvégig Astrid volt a téma. Talán túlzottan is a megszállottja lettem annak, hogy tökéletesen alakítsak mindent. Pont ez volt az, ami miatt elromlott minden. Ha nem akarom annyira görcsösen tudni már jó előre, mit szeret, mi a kedvenc helye, mit utál, mi a kedvenc együttese és a többi, akkor talán minden… minden megelőzhető lett volna.
Hazáig kísértem Skylert, és ott búcsúztam el tőle, az ajtónál. Még meg is öleltem, szorosan. Megszorongattam. Olyan volt nekem, mintha a testvérem lenne, vagy a legjobb barátom. Számíthattam rá és boldog voltam, hogy segít nekem.
- Köszönök mindent, te lány! – Még egy puszit is nyomtam az arcára, mire felnevetett és végül elszakadt tőlem.
- Nincs mit, Darren. Csak hívd el végre! – Nézett rám mosolygósan. Bólintottam, majd hátráltam, és megigazítottam a vállamon a táskám pántját.
- Úgy lesz. Szia, Skye! – Intettem és sarkon fordulva elindultam. Azonban nem jutottam messzire, csak a legközelebbi utcasarkon fordultam be, mikor sikoltást hallottam.
Visszafelé kezdtem rohanni, de a látvány, ami fogadott, sokkolt. Astrid rátámadt Skylerre. Fogalmam sem volt róla, miért. Közbe akartam lépni, de láttam, ahogy Skye int nekem, egyfajta jelzésként, hogy ne tegyem, ne menjek oda.
Még mindig emlékszem Astrid tekintetére. Tüzes volt és heves, némi csalódottsággal fűszerezve. Akkor még nem értettem, miért.
Aznap sutba vágtam a randi ötleteket és mindent, amit elterveztem. Egyszerűen attól féltem, hogy megbánthatom Astridot. Nem ismertem őt, hiába tudtam róla ezer meg egy dolgot, nem tudtam a lelkéről semmit. Arról, hogy mi zajlik le Ő benne. Nem akartam neki rosszat.

Skylerrel azonban tartottam a kapcsolatot. Számtalan alkalommal noszogatott, hogy próbáljam meg mégis a testvérét elhívni randizni, de féltem. Bár ne tettem volna. Talán elkerülhettük volna azt, ami ezután jött…
Ott voltam, mikor Astrid mindent felégetett maga körül. Képletesen, persze. Későn értem oda, már nem tudtam megállítani és visszafogni őt.
- Astrid, ne!! – Kiabáltam rá, ahogy a lakásba rontottam. Az ablakból láttam, hogy a szüleivel veszekszik és a kezével hadonászik. Sejtettem, hogy a mágiáját akarja használni. Nem, igazából tudtam. De elkéstem. A szüleit kiütötte a mágiájával. A földre kerültek, de fogalmam sem volt róla, hogy élnek-e még vagy sem. Ezután Skylert akarta bántani, de újból rászóltam.
- Kérlek, hagyd ezt abba! Bármit is csinálsz, hagyd… abba… kérlek… - A kezeimet védekezőn emeltem fel, így léptem felé. Skyler óvva intett, jelezve, hogy tűnjek el, mielőtt baj lesz, de nem hallgattam rá. Talán hiba volt. Astrid mágiája olyan szinten elszabadult, hogy engem is ledöntött a lábamról. Az eszméletemet vesztve feküdtem a földön, miközben körülöttem tovább tomboltak az indulatok.
Mikor magamhoz tértem, teljesen egyedül voltam. Sem Astrid, sem Skyler, sem a szülők nem voltak sehol. Fogalmam sincs, mi történt velük, vagy hol vannak, élnek-e még…

Évek teltek el az incidens óta. Azóta kijártam a sulit, sőt, jelenleg egy kutatócsoport tagja vagyok. Denverben van a központunk és eltűnt személyek után nyomozunk. Számtalan emberre bukkantam már rá, csak arra nem, akit valójában én keresek. Astrid Hastings. Olyan, mintha a föld nyelte volna el. Egyszerűen nem találom, fogalmam sincs, hol kereshetném. New Orleansban biztos, hogy nem volt, ezért is álltam tovább és helyeztettem át magamat Denverbe.
- Dash?! Itt van egy hölgy, akinek talán tudnál segíteni – Felpillantottam a fotóról, amit a kezemben tartottam és elnéztem George felé, aki az ajtóban állt.
- Küldd csak be – Rámosolyogtam szelíden, majd visszapillantottam a képre, amiről Astrid mosolygott vissza rám. Az egyik osztályfotózás után kértem el Skylertől… muszáj volt. Egy sóhajjal a fiókba csúsztattam a képet.
- Szia! Heather Blanchard vagyok és szükségem lenne a segítségedre – A kisasszony felé fordultam a forgó székemmel, majd felálltam és a kezemet nyújtottam neki.
- Darren Fray. Ülj csak le és mesélj, ki tűnt el – Egymásra mosolyogtunk. Minden erőmmel azon voltam, hogy segítsek másoknak, ha már magamon képtelen voltam.
Fõkarakter: Lycoris Fairwell

Az álarc mögött: Eliffe

Darren Fray
A vérem különleges. Íze változó sós, édes, keserű, amely minden korttyal mesél. Az illatom egyedi, semmihez sem hasonlítható, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Darren Fray

163
C szint:
Kalmithil
Darren Fray HtzdcSx
my mascot is a
red dragon
Ez az én történetem :
Body aches, I'm bound in chains
Darren Fray Tumblr_inline_ouv4r6DOtM1srwll0_400
Well there's a fire in my veins and
Can you hear the drumming?
Az életem ennyi titkot rejt :
8
Titulus :
The Light in The Darkness
Másik felem :
I been waitin' all my life
Darren Fray 945f06efe87da07c5234307b5bde570cd3dc2393
Run down what I've

always been chasing
Ennyi éve vagyok a világon :
32
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
Nathan Kress
Tartózkodási helyem :
Denver
℘ ℘ ℘ :
Not gonna make the same mistakes
Darren Fray Tumblr_inline_ouv4r9XMMR1srwll0_400
Not gonna cave, not gonna break
I never gonna break
Az álarc mögött :
Eliffe

Darren Fray Empty
TémanyitásDarren Fray EmptyHétf. Jún. 03 2024, 23:11

Gratulálunk, elfogadva!
Human ℘ Ember

❝Értelmetlen, egyenesen fájdalmas
gonoszság meggyújtani a boldogság és a
remény tüzét, és egy másodperccel késõbb újra eloltani.❝

Kedves Darren!

Na, mit látnak szemeim! Azért azt el kell ismernem, hogy tökös vagy! Darren Fray 3550012821
Egy egyszerű emberként próbálsz nagy dolgokat tenni? Darren Fray 412089836  Főleg a természetfeletti dolgokba úgy beleavatkozni, hogy tudod, nincs meg az erőd arra... még magadat sem feltétlen tudod megvédeni... akkor mit is várunk, hogy majd mások segítségére siethetsz. Darren Fray 1384875406
De nem akarlak leteremteni... ez nem az én feladatom... pont ezért is mondtam az elején, hogy van benned bátorság!  Darren Fray 2866922607
Oh és mielőtt még elfelejtem... Köszönöm! Darren Fray 1935612345  Ritkán mondom ezt, de Skye... miatt ezt megérdemled. Darren Fray 61876957  Egy biztos... örülök, hogy Te ott voltál neki. Még mindig tartod vele a kapcsolatot? Darren Fray 3482202896
És persze merre van a te nagy szerelmed? Ja, bocsánat.... hogy nem tudod! Darren Fray 2588005421  Ez roppant kínos... a szerelem... furcsa dolgokra képes! Én már csak tudom... Darren Fray 1323472421
Ne add fel! Egyszer rálelsz! Darren Fray 1614110117

Pandám, tökéletes lappal jöttél, mint mindig! Darren Fray 2896720542  Darren Fray 2896720542  Érezd magad jól ebben a bőrödben is. Darren Fray 2092540465  Nem is tartalak fel tovább, foglalózz aztán vár is a játéktér. Üdv közöttünk! Darren Fray 3266136710  Darren Fray 3266136710  Darren Fray 3266136710  Darren Fray 3266136710

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Reagan Blair
Egy sziluett
vajon ki lehet õ?
Reagan Blair

163
C szint:
Kalmithil
0
Brett Dalton

Darren Fray Empty
TémanyitásDarren Fray EmptyHétf. Jún. 03 2024, 23:11

The member 'Reagan Blair' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Darren Fray L56g4Ij
Result :
Darren Fray 8XKu20a

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Darren Fray 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Darren Fray F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
Ennyi éve vagyok a világon :
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Darren Fray 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Darren Fray Empty