Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Raziel
Tegnap 20:28-kor

Zaphreal
Tegnap 17:41-kor

Raziel
Tegnap 17:26-kor

Cassian
Szer. Nov. 13 2024, 23:40

Varian XY
Szer. Nov. 13 2024, 23:39

Skyler Hastings
Szer. Nov. 13 2024, 18:11

Jiang Mei Lien
Szer. Nov. 13 2024, 16:03

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 22%

8 Hozzászólások - 22%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

2 Hozzászólások - 5%

2 Hozzászólások - 5%

2 Hozzászólások - 5%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásEric Dumas EmptyVas. Május 19 2024, 00:31

Eric Dumas
Play by: Alexander Skarsgård

Becenév
-

Titulus
Tihe Revenger

Születési hely, dátum
Bossier city, USA, 1978. 03. 03.

Csoport
Werewolf ℘ Vérfarkas

Rang
A Félhold falka tagja (alfája akar lenni)

Beállítottság
Hetero

Átváltozás
-
Család
Sokáig nem tudtam, hogy ki is vagyok valójában, vagy hogy a családom kicsoda. Apám halála viszont megváltoztatott mindent. Kiderült, hogy ki is ő valójában, illetve az a jel mi rajtam, vagy hogy mihez, kikhez tartozom.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

-Eric, biztos vagy benne? - teszi fel a kérdést édesanyám, már nem is tudom, hogy hanyadjára. Tudom, hogy félt engem, elvégre akár hány éves valaki, a szülő szemében mindig gyerek marad, de mégis mi bajom lehet? Na jó, igazából elég sok, hiszen amire készülök, nem egy könnyű dolog lesz. Hiszen vissza akarom szerezni, ami jogosan engem illet. Ennyi. Ha apámat nem tagadták volna ki, akkor most ő lenne az uralkodó. Illetve ki tudja, akár lehet, hogy már én lennék. Viszont nem fogom hagyni, hogy illetéktelen kézben legyen a falka irányítása.
-Igen, biztos vagyok benne. Nem hagyom, hogy apám döntése hiába való legyen. Neki el kellett menekülnie, de én nekem nem kell. Bárki is most a falkavezér, megszerzem tőle és apám is végre nyugodtan lehet a sírjában, nem kell miattunk aggódnia. - jelentem ki határozottan, mintha ennyire könnyű lenne minden. Tudom, hogy nem az és nem is lesz. Viszont mindent meg fogok tenni. Ha kell, akkor a legrosszabbat is. Ha kell, akkor bemocskolom a kezemet.
-Bízz bennem. Nem lesz semmi bajom.
-Nem arról van szó, hogy nem bízom. Persze, hogy bízom, elvégre a fiam vagy. - mosolyog rám kedvesen. -Rendben van, tudom, hogy úgysem tudlak megállítani. Bármi is lesz, én távolról is támogatni foglak.
-Köszönöm. - még utoljára megölelem őt, mielőtt végleg útnak indulnék.

Visszatértem New Orleansba, apám születési helyére. Persze sok minden változott ebben a városban is, hiszen, már rég óta nem járt itt. Sok minden máshogy néz ki, viszont vannak helyek, amiket teljes mértékben felismerek apám jegyzeteiből. Legalább nem leszek annyira elveszve. Nem mintha nem tudnám hamar kideríteni, hogy mi merre, de úgy sem ez az elsődleges célom, ha nem a falka.
Azt sikerült kiderítsem, hogy jelenleg Hayley Marshall a falka vezetője, ő az alfa. Ez igencsak problémás dolog, mert ha nem tudom elvenni feleségül, akkor két lehetőség van. Vagy letaszítom őt a pozicióról vagy megölöm. Persze az utóbbira egyelőre nem adok esélyt, hát ha könnyű lesz vele egyezkedni. Ha pedig túl sokáig tart a dolog, akkor ki tudja, hogy hogyan is fog végződni…

Szerencsére viszonylag hamar meg tudtam győzni mindenkit a kilétemről, a falka jele sokat segített nekem. Persze voltak, akiknek nem igazán tetszett a hirtelen megjelenésem, főleg Hayley-nek, elvégre nem könnyítem meg az életét, de számítottam erre. Nem mindenki elfogadó egy olyannal szemben, aki hirtelen a semmiből megjelent és ráadásul az alfa pozícióra pályázik.
Ám az első lépés sikerült, eggyel közelebb a győzelemhez. Persze még sok minden van hátra, de ezzel megnyílt a lehetőségek tára.
A következő lépésnek annak kell lennie, hogy csatlósokat gyűjtök magam mellé. Hiába veszem át az irányítást, ha senki nem áll mellettem és senki nem véd meg, ha nem ellenem fordulnak. Az nem a legjobb, mert hamar elveszíthetem a vezetőséget. Viszont, ha vannak, akik védik a hátamat, akkor semmi sem állíthat meg!

És így kezdődött el minden, ez a hosszú történet, ami még a mai napig is tart…

Fõkarakter: Scott Griffin

Az álarc mögött: Jinx

Eric Dumas
A vérem különleges. Íze, akár a borsmenta, amely minden korttyal mesél. Az illatom az enyhén nedves földre és a mohára emlékeztet, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Eric Dumas

163
C szint:
Kalmithil
Eric Dumas Tumblr_msdsn4LyGr1rjn473o1_500
szerencsehozó tárgy:
Álomfogó
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
0
Titulus :
The Revenger
℘ ℘ ℘ :
Eric Dumas 1051eb3bdfd5da8a9e0e3d67eeb3b80d3ab18d94
Akinek az arcát viselem :
Alexander Skarsgård
Tartózkodási helyem :
New Orleans
℘ ℘ ℘ :
Eric Dumas Fef905d118b8ddfb6606f23365d433fdfb502a31
Az álarc mögött :
Jinx

Eric Dumas Empty
TémanyitásEric Dumas EmptyVas. Május 26 2024, 14:51

Gratulálunk, elfogadva!
Werewolf ℘ Vérfarkas

❝Ha megismered az ellenségedet,
akkor legyõzheted, de ha egyszerûen
csak gyűlölöd, azzal magadat ölöd meg.❝

Kedves Eric!

Micsoda felfordulást okozol te... elképzelni sem tudod. Eric Dumas 1323472421  A falka régóta az én fennhatóságom alatt működik és ez reményeim szerint nem is fog változni. Az, hogy befogadtalak a falkába csupán azért van, mert a jel a testedet díszíti.  Eric Dumas 3482202896 De nem tetszel. Az ösztöneim azt súgják, több bajt fogsz okozni, mint amennyit a Félhold falka képes elviselni. Mondd csak, tényleg képes vagy mindent tönkretenni pusztán azért, hogy te válj az alfává? Nem gondolsz arra, kiket fogsz tönkretenni és ellehetetleníteni? Eric... akár még társakká is válhatnánk, ha nem ellenem mesterkednél. De meglátjuk, mit hoz a jövő. Eric Dumas 192699125  Eric Dumas 272027130

Useresen szólván: nagyon várom ezt a plotot Veled. Eric Dumas 2092540465 Viszálykodás, ármánykodás, Hayley kihívás elé állítása... előre imádom mindazt, amit alkotni fogunk és amiről már elöljáróban beszélgettünk. Eric Dumas 617813365  Eric Dumas 3266136710  Eric Dumas 3266136710

Kérlek, érezd jól magad Eric bőrében! De azért ne merülj el a fejében túlságosan! Eric Dumas 61876957  Eric Dumas 3266136710

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Hayley Marshall
Egy sziluett
vajon ki lehet õ?
Hayley Marshall

163
C szint:
Kalmithil
Eric Dumas Tumblr_inline_pf0mkdKQUo1t9ndkh_1280
●● red dragon ●●
Ez az én történetem :
Eric Dumas Tumblr_inline_p8wmfguQzC1u3wtzv_250
●● i'm hayley, by the way ●●
0
Titulus :
●● little wolf ●●
Másik felem :
●● the hybrid king ●●
Lejátszási listám :
●● I'm the one that loves her the most ●●
Eric Dumas Tumblr_inline_or5zla111E1u3wtzv_250
●● shadow preachers ●●
●● battle scars ●●
●● gasoline ●●
●● wreak havoc ●●
●● phoebe tonkin ●●
Tartózkodási helyem :
●● new orleans ●●
Az álarc mögött :
●● eliffe ●●
℘ ℘ ℘ :
Eric Dumas Tumblr_inline_or5xto7tqK1u3wtzv_250

Eric Dumas Empty
TémanyitásEric Dumas EmptyVas. Május 26 2024, 14:51

The member 'Hayley Marshall' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Eric Dumas L56g4Ij
Result :
Eric Dumas LJeKV2Z

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Eric Dumas 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Eric Dumas F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
Ennyi éve vagyok a világon :
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Eric Dumas 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Eric Dumas Empty