Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Zaphreal
Ma 17:41-kor

Raziel
Ma 17:26-kor

Cassian
Tegnap 23:40-kor

Varian XY
Tegnap 23:39-kor

Skyler Hastings
Tegnap 18:11-kor

Jiang Mei Lien
Tegnap 16:03-kor

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

Baek Da-Hye
Kedd Nov. 12 2024, 04:39

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 22%

7 Hozzászólások - 19%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásMack Maguire EmptySzer. Május 22 2024, 11:48

Mack Maguire
Play by: Finn Cole

Becenév
Ne becézgess

Titulus
The Assassin Wolf

Születési hely, dátum
Ismeretlen mindkettő adat

Csoport
Werewolf ℘ Vérfarkas

Rang
Az Ellenállás tagja

Beállítottság
Hetero

Átváltozás
A katonai éveim miatt sokat öltem, így amikor legközelebb volt telihold, megtörtént a farkassá átalakulásom, ami sok szenvedést okozott nekem a későbbiekben.
Család
A szüleimet nem ismertem, már mint az igazi szüleimet. Egy katona család fogadott örökbe és őket vallom a mai napig a családomnak. Mivel semmi információt nem tudtak rólam, adtak egy keresztnevet, illetve a születésnapomat meg arra a napra tették, amikor befogadtak, Január 18. Lett kettő mostoha testvérem, Draco és Morgan, akiket az évek alatt nagyon megszerettem és úgy érzem, hogy fordítva is, nem számít, hogy más vér fut az ereinkben.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

Soha nem ismertem az igazi családomat. Azt se tudom, hogy elvesztettem őket vagy nem kellettem nekik. Bármelyik is az igazság, azt tudom, illetve arra emlékszem, hogy egyedül voltam egy ideig. Elég ködösek az emlékeim, semmire sem emlékeztem, még a nevemet sem tudtam. Nem sok kilátásom volt a jövőre nézve, amíg egy család örökbe nem fogadott engem. Akkor kezdett megváltozni az életem. Jó vagy rossz értelemben? Az, majd kiderül, még ne siessünk annyira előre.

Katona család révén, én is követtem ezt és beálltam a seregbe. Igazán jól teljesítettem ott, viszonylag hamar megszoktam a katonasággal járó nehézségeket és megpróbáltatásokat is. Ám ekkor még nem sejtettem, hogy mit is fogok magamra szabadítani azzal, hogy ölök.

Nem tudtam, hogy átok van rajtam, nem tudtam, hogy vérfarkas vér csörgedezik ereimben, így amikor eljött a legközelebbi telihold, nem csoda, hogy átváltoztam. Eleinte nagyon nehéz volt kezelni, főleg, hogy senkinek sem mertem elmondani. Mégis hogyan tehettem volna? Szörnyeteg lennék az átlag emberek szemében. Viszont idővel szerencsére ki tudtam tanulni az átváltozással járó nehézségeket is. Viszont mivel eleve indulatos voltam, a farkas énem ez csak még jobban megnehezítette, végül meneszteltek a seregtől engem, mivel így veszélyes vagyok a saját csapatomra nézve is, nem csak az ellenfélre nézve.

Ezek után nem igazán tudtam, hogy mégis mit tehetnék, így csak sodródtam az árral. Leginkább olyan munkákat próbáltam elvállalni ahol a fizikai erőmet tudtam hasznosítani, mert abban voltam a legjobb. Mindenféle közegben megfordultam, végül zsoldosnak csaptam fel az Ötök tanácsánál, így tartva rendet és “békét” Denverben.

Persze a saját bőrömön kellett tapasztaljam, hogy amúgy mekkora férgekből áll ez az egész bagázs. Addig vagy jó, amíg hasznos vagy, de amint valami nem tetszik nekik, akkor rögtön ellenség leszel te magad is. Velem is ugyanez történt, én is a listájukra kerültem, csak úgy mint bárki más. Mélységesen csalódtam bennük és meg is gyűlöltem őket, emiatt feltett szándékom volt mindenkit megölni.

Valamikor ekkor tájt találkoztam Astriddal is, az ellenállás vezetőjével. Nem is gondolkodtam sokat, rögtön elfogadtam az ajánlatát és csatlakoztam hozzá. Így váltam mondhatni a személyes bérgyilkosává, hiszen, akit el akart tüntetni, mert útban volt vagy csak szúrta a szemét, én elintéztem. Nem igazán számított nekem, hogy ki ő, mi ó, van-e családja vagy sem. Az együttérzés és a bűntudat mondhatni kihalt belőlem a katonai évek alatt, így most azt kamatosan ki tudom használni.

Emlékeztek arra, hogy azt mondtam, hogy az életem jó vagy rossz fele halad, majd kiderül, nem igaz? Nos, nekem igazából teljesen jó így, egy a bökkenő. Van két mostoha testvérem, akik azt akarják, hogy hagyjam itt az ellenállást és inkább csatlakozzak hozzájuk. Valóban eléggé egyszerű lenne, nem igaz? Az újhold falkában valóban lehet jó helyem lenne, hiszen a falka mindig összetart, bármi is legyen, de van egy elvem, amit nem akarok feladni, még akkor sem, ha róluk van szó.

Fõkarakter: Scott Griffin

Az álarc mögött: Jinx

Mack Maguire
A vérem különleges. Íze, akár a borsmenta, amely minden korttyal mesél. Az illatom az enyhén nedves földre és a mohára emlékeztet, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Mack Maguire

163
C szint:
Kalmithil
Mack Maguire Tumblr_inline_pnuxqqkvwH1uy9est_400
szerencsehozó tárgy:
Álomfogó
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
2
Titulus :
The Assassin Wolf
℘ ℘ ℘ :
Mack Maguire Tumblr_inline_pnvbfnMOUO1uy9est_400
Másik felem :
Mack Maguire 73342e4ed6a0b19f5f75fd024dcc74723df4ecd3

Don't let me down, hacker girl

Mack Maguire 785dcb9a1eae83dede8ec2c5dabde6cfc1d11700
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
Finn Cole
Tartózkodási helyem :
Denver
℘ ℘ ℘ :
Mack Maguire 9cc31a80d581a6826dbd79bf4a94b5169be7fd9a
Az álarc mögött :
Jinx

Mack Maguire Empty
TémanyitásMack Maguire EmptyVas. Jún. 09 2024, 11:41

Gratulálunk, elfogadva!
Werewolf ℘ Vérfarkas

❝Testvérnek lenni, ez nem azt jelenti, hogy külsõleg hasonlíttok egymásra. A testvéri kapcsolat nem külsõ hasonlatosságban rejlik.❝

Kedves Öcskös!

Sikerült döntened? Mack Maguire 3482202896  Nem mintha sürgetnélek, csak a party miatt kérdezem, hogy lemondjam, vagy hívhatok mindenkit a remek hír miatt, miszerint csatlakozol hozzánk. Mack Maguire 617813365
Khm... hogy még nincs meg a válaszod?  Mack Maguire 471566308 Tudnod kell, hogy a falka... igazából Morgan... és én is, azt szeretnénk, ha velünk lennél... együtt mint... régen! Mack Maguire 1895182457
Szeretnénk, ha ismét itt lennél... Mack Maguire 4072675961

Tökéletes lappal érkeztél, Kedves User!  Mack Maguire 2896720542  Mack Maguire 2896720542 Mindig öröm olvasni a karaktereid sztoriját, főleg amiatt, hogy mégis milyen csavart csempészel bele. Mack Maguire 3550012821  Tetszett, ahogyan megismertük a fiú miként csöppen bele a természetfeletti létbe. Mack Maguire 4128458810  Egy vérfarkas a seregben?  Mack Maguire 412089836 Csoda, hogy senkinek fel sem tűnt, hogy teliholdkor bundát kap magára és négy lábra ereszkedve kergeti a farkát. Mack Maguire 2588005421

Mindenesetre örülök, hogy megérkeztél. Mack Maguire 1864693034  Nincs más hátra, mint foglalóznod és utána vár is a játéktér. Üdv Közöttünk!  Mack Maguire 3266136710  Mack Maguire 3266136710  Mack Maguire 3266136710  Mack Maguire 3266136710

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Draco Maguire
Egy sziluett
vajon ki lehet õ?
Draco Maguire

163
C szint:
Kalmithil
0

Mack Maguire Empty
TémanyitásMack Maguire EmptyVas. Jún. 09 2024, 11:41

The member 'Draco Maguire' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Mack Maguire L56g4Ij
Result :
Mack Maguire LJeKV2Z

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Mack Maguire 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Mack Maguire F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
Ennyi éve vagyok a világon :
1
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Mack Maguire 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Mack Maguire Empty