"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Ha valakihez hozzá ér, akkor látja, hogy milyen belsőséges bajai vannak. Pl van-e belső vérzése, vagy esetleg törése, illetve olyan betegségeket is lát, amik lassan kialakulnak vagy kialakulhatnak (pl rák, trombózis, cukorbetegség), ha nem vigyáz magára a személy. Ezt magán nem tudja alkalmazni csak másokon.
Átváltozás
Olyan 19 éves lehettem, amikor történt. A hirtelen helyzet miatt nem tudtam rendesen gondolkodni, csak cselekedtem, aminek a végét én szívtam meg a legjobban. Azóta vámpírként élek.
Család
Igazából nem sok mesélni valóm van róluk. Egy egyszerű családba születtem, nem vagyunk se gazdaagok, se szegények, normális életünk van. Édesanyám tanárnőként tanít, míg apám pedig a saját kis zöldséges kereskedését vezette, illetve még a mai napig vezeti. Van egy húgom is, akit Kaorinak hívnak. Öt évvel fiatalabb nálam és jól kijövünk. Annak ellenére, hogy sokszor mentünk egymás agyára, mert melyik testvérpáros nem ilyen, mindig támogattuk a másikat, és ez így van a mai napig is, még úgy is, hogy nem velük élek.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!
-Köszi doki, máris jobban vagyok. - vereget vállon, majd megy is tovább. Alaposan elverték most, nem hiszem, hogy annyival jobban lenne, elvégre csak feltörtenítettem a sebeit és letapaszoltam, amit lehetett. De valószínűleg erősnek akarta mutatni magát csak tudnám miért? Én nem nevetném ki vagy bármi ilyesmi, elvégre egy orvos vagyok. Az a dolgom, hogy ellássam a beteget. Legalábbis itt az underground fightoknál elég sokan megsérülnek a meccsek miatt. Mindig is szerettem segíteni másokon, emiatt sokan mondták, főleg a szüleim, hogy orvosnak kéne elmenjek. Ám egy nap ez a segítő készség lett a végzetem. Tizenkilenc éves lehettem, amikor egyik nap haza fele tartottam a suliból. A rövid utat választottam, így szükősebb utcákon és sikátorokon keresztül haladtam át, amikor megláttam, hogy két fegyveres férfi bántani akart egy nőt. Azt hiszem ilyenkor a normális ember vagy ott hagyta volna őket vagy segítséget hívott volna, de én hirtelenjében nem tudtam rendesen gondolkodni és végül én magam akartam segíteni. Ennek az lett vége, hogy az egyik tag meglepettségében meglőtt engem. Kellett pár másodperc, mire felfogtam mindent, hiszen az agynak is fel kell ezt dolgoznia, a fájdalmat. A két férfi persze meglépett, azt még láttam és fel tudtam fogni. A nő ide jött hozzám, majd próbált észnél tartani, hogy ne ájuljak el. Még érzek valami fura, fémes ízt a számba, amit végül le kell nyeljek. A sebem azonnal gyógyulni kezd, mintha megsem történt volna az a lövés, viszont mielőtt bármit is kérdezhettem volna, most a nő öl meg. Amikor ismét magamhoz térek, a fejem és a nyakam rettentően fáj, bár ezt inkább amolyan "phantom fájdalomnak" lehetne mondani, mert amúgy semmi bajom nincs. Nem érzek semmilyen sebet vagy puklit vagy bármi jelét annak, hogy meg lennék sérülüve. Amikor körbe nézek, még mindig ugyan abban a sikátorban vagyok. Megnézem a telefonomat, már rég otthon kellene lennem és volt pár nem fogadott hívásom is. Ekkor a nő visszatért és nekem dob valami műanyag tasakot amiben vörös lötty van. Mivel nem igazán értem, hogy mégis mi folyik itt, elmagyaráz nekem mindent. Röviden két választásom maradt, vagy nem iszok emberi vért és akkor holnap ilyenkorra meghalok, vagy megiszom és vámpír leszek. Természetesen nem akartam meghalni, már csak a családom miatt sem, így végig csináltam az átváltozást. Ez volt a nő köszönete, hogy megmentettem, de egyben a büntetése, hogy meggondolatlanul cselekedtem. Azt hiszem, hogy ez egy igen csak súlyos lecke volt számomra, amit a mai napig nem felejtek el. A nő, akiről végül kiderült, hogy Shiori a neve, segített nekem kontrolálni a vér iránti éhségemet, illetve minden egyes dolgot, amit tudni kell vámpírként. Még egy ékszert is szerzett nekem, hogy tudjak a napon járni, mint eddig is, ám azt nem árulta el, hogy hogyan sikerült neki. A családom persze nem tud ezekről, és nem is szeretném, ha megtudnák ezt. Egy idő után, feléledt a vámpír képességem is, amivel láttam mások betegségeit vagy az esetleges beteségeit. Ekkor határoztam el végleg, hogy orvos leszek. Szerencsére mondhatom azt is, hogy okos gyereknek születtem, így nem is kellett annyira megerőltessem a tanulást sem, maximum az egyetemi évek alatt. Elvégre azt nem lehet elbohóckodni, főleg nem orvosi gyakornokként. Ugyan Japánban születtem, de mégsem ott végeztem el a sulit. McKinley-be jöttem tanulni és utána pedig az ottani kórházban kezdtem el dolgozni. A szüleim eléggé aggódtak eleinte, hiszen elég messze van Japántól, még a kishúgom is eleinte kérlelt, hogy ne jöjjek ide. Ám én úgy voltam vele, hogy egyszer úgyis önállósodni kell. Nem mondom, hogy könnyű volt, sokszor éreztem honvágyat, de idővel meg tudtam szokni. Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy mégis mit keresek underground helyen, ha a kórházban kezdtem el dolgozni? Nos, erre eléggé egy egyszerű a válasz, nem tetszett egy idő után a környezet és közeg amiben voltam. Eleinte mindenki imádott, a páciensek és a kollégák is, hogy milyen ügyes és tehetséges vagyok. Aztán egyszer rákérdeztek, hogy mégis honnan tudom kinek milyen baja van, de nem válaszoltam erre, valahogy mégis megtudták, hogy a vámpír képességem miatt és miután ezt megtudták, máshogyan kezdtek el viselkedni velem, illetve a véleményük is más lett. Egyszer -véletlenül-, kihallgattam egy beszélgetést is, miszerint a képességem nélkül nem is lennék jó orvos. Nem tetszett nagyon ez a dolog, így kötöttem ki itt, Denverben és ezen a helyen. Nekem ezzel nincs semmi bajom egyébként. Esti és kora hajnali meló, így általában délelőtt aludni szoktam, de vámpírként ez nekem nem annyira rossz. Ugyan családi örökség miatt van olyan ékszerem, amivel nappal is mászkálhatok az utcán, de nekem az éjszakai élet így egyszerűbb valamennyivel. Egy jó pár éve itt vagyok, viszont csak az utóbbi pár hónapban kezdtem el megszeretni a helyet. Illetve nem is így fogalmaznék… Szimplán csak felkeltette az érdeklődésemet valaki. Valaki, akiről egyébként nem nézném ki, hogy ide valósi. Túlon…más aurája van, mint a többi boxolósnak, akik itt harcolnak. Persze nem az én dolgom ezt eldönteni, hogy ide valós vagy sem, mindenki a maga belátása szerint tesz. Mivel jelenleg nincs több munka, így gondoltam egyet és kimentem egy sétára, körbe nézni, hogy most mi folyik odakint. Elég nagy tömeg van, biztosan megint lesz valamilyen bunyó. -Ééés a mai este fénypontja, amire mindenki várt! Köszöntsék az újdonsült bajnokunkat, aki nem olyan rég tette be a lábát, de már több nyeresége van, mint a régi veteránoknak! Nagy tapsot kérek Luuuuu Zehnyaaaa-nak! - mondja fel nagy lelkesen a bemondó, és a névre felfigyelek én is. Megállok egy olyan helyen, ahonnan tökéletesen rálátok a pályára ahol a bunyó fog történni. A megszokottnál ő kicsit alacsonyabb, viszont jól kidolgozott a teste, fürge és taktikus. Látszik rajta, hogy az agya nincs izomból és gondolkodik, nem csak püfölni akarja az ellenfelét. Mindemellett be kell vallani, hogy rettentően jóképű is. Még férfiként is beismerem ezt. Egy kis ideig nézem a harcát, majd végül visszamegyek az én kis kuckómba. Leülök a székemre, majd az asztalomra könyökölök és fejemet a kezeimre támasztom. Nem tudom mi van velem mostanában, de ha meglátom őt, akkor mindig hevesen kezd el verni a szívem… Nincs jó hatással rám az az ember…
Fõkarakter: Scott Grffin
Az álarc mögött: Jinx
Nishinoya Tetsuya
A vérem különleges. Íze fémes vagy juharszirupos, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a penész és az állott levegő keveréke, ami minden lélegzetvétellel áthat.
❝To love a mortal is to embrace a fleeting moment, knowing that it will end in heartbreak and loss.❝
Kedves Tetsu!
Úgy tűnik, bevonzom a Darwin-díjasokat mostanság. Az elátkozott csajszival ellentétben viszont te tényleg meghaltál… vagyis, valami olyasmi. Azt hiszem, te a szerencsésebbek közé tartozol. Nem hagyott magadra az teremtőd, ha már egyszer vámpírt csinált belőled. Tudod, hogy hányan mondhatják ezt el magukról? Nem sokan. Legalábbis a Mystic Falls-i “szeretetszolgálat” önkéntesein kívül kevés ilyen sztoriról tudok. De ennyit rólam és a kis barátaimról. Vámpírként biztosan nem egyszerű orvosi kötelességeket ellátni, hiszen hiába az önkontroll, a természetünket nem tagadhatjuk meg. Ez a későbbiekben még akár konfliktushoz is vezethet, de bízom benne, hogy jó tanárod volt és nem történnek balesetek. Főleg nem azzal a helyes bokszoló fiúval, akit nem bírsz kiverni a fejedből. Ember és vámpír… tudod, hányszor néztem én már végig ezt a forgatókönyvet? És tippelj, hányszor lett jó vége? De tudod, mit? Ma jó kedvemben vagyok és úgy döntöttem, nektek drukkolok. Hé, nem kell úgy meglepődni. Nekem is van ám szívem! Csak máshol tartom… Nem lehet könnyű számodra, hogy ilyen távol vagy a családodtól, de talán így a legjobb, ha azt nézzük, hogy te már… tudod, nem nagyon öregszel. Most talán még fel sem tűnik nekik, hiszen nem telt el olyan lényegesen sok idő az átváltozásod óta, de tíz vagy húsz év múlva ez már közel sem lesz olyan biztos. Van már egy jó terved arra, hogy mit fogsz nekik hazudni? Vagy úgy tervezed, hogy mint a kollégáiddal, csak egyszerűen közlöd a tényeket? Vagy már túl vagy rajta és mindent tudnak? Akárhogy is, tapasztalatból mondhatom, hogy sokkal könnyebb, ha az ember vámpírként nem kötődik túlságosan senkihez, hiszen a halandókkal az a baj, hogy halandók. Fájdalmas dolog végignézni az elmúlásukat, az átváltoztatuk viszont kegyetlenség – egyesek szerint. Ezügyben nem nyilatkozom. Nem tartalak fel tovább, hanem utadra engedlek. Foglald le a pofid, a szuper hasznos képességed és aztán tényleg nincs más dolgod, mint jól érezni magad
U.i.: ööö, remélem, jó videót linkeltem és ők vannak rajta, de sorry ha nem, az ázsiaiakhoz továbbra sincs szemem
Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény!℘Szerencsekocka.
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."