Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Zaphreal
Ma 17:41-kor

Raziel
Ma 17:26-kor

Cassian
Tegnap 23:40-kor

Varian XY
Tegnap 23:39-kor

Skyler Hastings
Tegnap 18:11-kor

Jiang Mei Lien
Tegnap 16:03-kor

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

Baek Da-Hye
Kedd Nov. 12 2024, 04:39

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 22%

7 Hozzászólások - 19%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

3 Hozzászólások - 8%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásKang Soo-Yeon EmptyKedd Jún. 11 2024, 23:20

Kang Soo-Yeon
Play by: Im Chang-kyun

Becenév
Mr.Kang, Yeon

Titulus
The mazo top

Születési hely, dátum
Busan, Dél-Korea, 1996. 03. 28.

Csoport
Werewitch ℘ Farkasboszorkány

Rang
Hotel Monteleone főnöke

Beállítottság
Biszexuális

Átváltozás
15 éves koromban történt, amikor bizonyos okok miatt megöltem az édesapámnak nem igazán nevezhető személyt. Ugyan nem tudtam, hogy vérfarkasvér is csörgedezik ereimben, mert anyám eltitkolta, viszont mégsem ért annyira váratlanul, éreztem, hogy nem teljesen vagyok csak boszorkány, lehet mondani azt is, hogy az ösztöneim súgták ezt.
Család
Nem igazán akarnék, de ha nagyon muszáj... Édesanyám boszorkány, a biológiai apám pedig vérfarkas. Még 17 éves korukban ismerkedtek meg és eleinte minden jól ment, de egy idő után apám kimutatta a foga fehérjét - ami kissé ironikus is - és végül egy szörnyű eseményből születtem én. Apám ugyan sokáig nem tudott erről, mert édesanyám eltitkolta előle.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

Nem mondhatnám, hogy egyszerű életem volt. Eleve nagyon sokáig nem tudtam, hogy ki is valójában az apám, ugyanis a születésem után nem sokkal, amint tudott, anya elköltözött Busan-ból, sőt magam Dél-Koreából is. Floridába menekült, hogy minél távolabb legyen apámtól.
Amikor már idősebb voltam, végre mesélt nekem róla. Első szerelme volt és eleinte minden tökéletesnek tűnt. Udvarias, kedves, vicces és jó hallgatóság volt, így persze, hogy teljesen elcsavarta anyám fejét, a szerelem pedig néha vak, nagyon az. Sajnos későn kezdte el észrevenni a jeleket, hogy a biológiai apám nem teljesen az a személy, akinek kiadta magát. Egyre erőszakosabb lett és birtoklómániásabb, plusz marha féltékeny is. Ezekkel talán még lehetett volna kezdeni valamit, de édesanyám hiába beszélte ezt meg ezerszer apámmal ő továbbra is folytatta, míg egy nap meg is ütötte ismételten egy féltékenységi rohama miatt. Anya ekkor jött rá, hogy véget kell vetnie ennek a kapcsolatnak a saját épsége érdekében, de apám nem fogadta jól ezt a hírt.
Sokat veszekedtek emiatt, folyton zaklatta anyámat és az egyik este, amikor a szülei nem voltak otthon, betört hozzá és megerőszakolta.
Ez után kilenc hónappal később, megszülettem én.
Anyám mindent megtett, hogy apám elől ezt titokban tudja tartani, így még a terhessége alatt elköltözött Busan-ból a nagyszüleihez legelőször. Ott fejezte be a tanulmányait is, majd amikor már én is nagyobb voltam, végül Floridába költöztünk. Angolul jól tudott, így amikor már olyan korban voltam, engem is elkezdett tanítani, tehát mire annyi idős lettem, hogy elkezdhessem a sulit, már jól ment a nyelv.
Ugyan a sulis éveim sem voltak a legegyszerűbbek, néha eléggé hamar el tudtam veszíteni a türelmemet, olyankor volt, hogy bunyókba keveredtem és persze legtöbbször én jöttem ki rosszul belőlük. Sokszor éreztem azt, hogy ilyenkor valami más miatt történik mindez, olyan érzésem volt mintha ki akart volna valami szabadulni belőlem. Ekkor még nem tudtam, hogy mi lehet az…
Aztán tizenöt éves koromban történt egy olyan esemény, ami befolyásolta az életemet. A biológiai apám megtalált minket. Egyik nap arra jöttem haza, hogy egy idegen férfi ült az étkezőasztalnál és hirtelen fiamnak hívott. Persze teljes mértékben össze voltam zavarodva, hogy mégis mi folyik itt, ekkor derült ki, hogy az anyám menekült előle. Tudta, hogy őt képes volt bántani nő létére, akkor velem is ugyanez lesz.
A következő hónapok szörnyűek voltak. Az apámnak nem mondható személy teljesen az életünkre telepedett és azért, hogy édesanyámat megvédjem, így inkább én kaptam a veréseket. Mindig azzal a kifogással jött, hogy ez amúgy anyám büntetése lenne, hogy eltitkolt előle. Viszont egy nap elegem lett ebből. Az alkunk ellenére, egyik nap mégis megverte anyut és ájultan találtam a szobájában. Ekkor elégeltem meg végleg a dolgot és egy nagyobb verekedés közben, miközben kb majdnem mindent lebontottunk, végül sikerült elkapjam őt és végül kitörtem a nyakát. Az adrenalin és a düh annyira elborította az agyamat, hogy végül ez történt. Szerencsére a rendőrség elfogadta önvédelemnek, elvégre én is eléggé el voltam gyepálva, édesanyámat pedig kórházba is vitték, a dokik pedig tudtak segíteni rajta.
Traumatizált engem ez a dolog? Talán… Attól jobban féltem, hogy édesanyámat elveszítem, mintsem a verés vagy a fájdalom. Szerintem az agyam egy idő után átkapcsolt és így nem traumaként fogtam fel, ha nem mondhatni “élveztem” már a fájdalmat. Talán emiatt hajlok egy kicsit jobban a mazohizmusra, de nem reklámozom ezt mindenkinek.
Ezek az események után ismételten elköltöztünk, ezúttal New Orleansba. A sulit, már ott fejeztem be és dolgozni is ott kezdtem el, a mostani időkben pedig egy igen csak híres hotel vezetője vagyok. Úgy hogy a rossz dolog ellenére, végül jóra kerekedett a sorsom, így nem hagyom, hogy az a rész az életemnek elkeserítsen.
Fõkarakter: Scott Griffin

Az álarc mögött: Jinx

Kang Soo-Yeon
A vérem különleges. Íze a vanília pudingra hajaz, amely minden korttyal mesél. Az illatom a mézet idézi, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Kang Soo-Yeon

163
C szint:
Kalmithil
Kang Soo-Yeon 57c9936e8e1c6bb9abea685d62f8e21abcf08689
szerencsehozó tárgy:
Vörös sárkány
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
0
Titulus :
The mazo top
℘ ℘ ℘ :
Kang Soo-Yeon Df89322ce8af65a1f269a1ed4e9e7389263da4b1
Másik felem :
Kang Soo-Yeon C9c2d68f51a7d42202ebe9d0ca164acc643ce04e

Play with my body, like you own it.

Kang Soo-Yeon 37ae8cd87461542adc20a2221f6c35a932f8aa21
Akinek az arcát viselem :
Im Chang-kyun
Tartózkodási helyem :
New Orleans
℘ ℘ ℘ :
Kang Soo-Yeon Cbe2deea26680d0ee6d6ebf534f4e9bc179f3eb1
Az álarc mögött :
Jinx

Kang Soo-Yeon Empty
TémanyitásKang Soo-Yeon EmptySzer. Jún. 19 2024, 21:29

Gratulálunk, elfogadva!
Werewitch ℘ Farkasboszorkány

❝To protect us, I embraced the beast within❝

Kedves Soo-Yeon!

Úgy éreztem, ma minden negatív karmikus energiámat elhasználtam, így visszatértem a karakterlapok elfogadásához. Félrerakom a teknősöket, oké? Te nőszemély! Azt kell hogy mondjam, hogy láthatóan rajongasz a tragikus sorsok iránt, de egyetlen egyszer nem kaphatnék valami csillámos karakterlapot? Nem? Oké, akkor beszélgessünk erről!
Amikor megláttam, hogy egy újabb részben-vérfarkas fogja gazdagítani a kicsiny társaságunkat, már tudtam, hogy ez egy valamivel biztosan jár: gyilkossággal. Félreértés ne essék, szeretem a negatív karaktereket, az antihősöket, a gyilkosokat és az őrülteket, abszolút semmi bajom nincs velük, de felmerül bennem a kérdés: Ha ennyien vannak, akkor Amerikában hogy nem csinálják ki egymást? Előbb-utóbb a sorsaik összefonódnak, és az további konfliktusokat eredményezhet, de ne szaladjunk ennyire előre! Elvégre, itt vagy előttem, teljes húsvér valódban, szóval boncolgassunk egy kicsit téged - nem szószerint természetesen.
Már a vérfarkas átokkal járó belső feszültség is eléggé frusztráló lehet, de ha pedig nem is tudsz róla, akkor hogyan figyelhettél volna arra, hogy ne ragadjanak el az indulataid? Anyukád tudta, hogy apád mi volt valójában? És ha tudta, akkor miért titkolta előtted a származásodat, vagy a boszi képességeidet miért nem fejlesztette, hogy rendesen meg tudjátok védeni magatokat? Vagy édesanyádat sem tanították? Tele vagyok kérdőjelekkel, mert édesanyádnak volt annyi lelki ereje, hogy véget vessen a kapcsolatuknak, akkor miért nem óvta meg magát az erejével? Mármint, borzasztó dolog történt vele, megértem, amiért a menekülést jobb opciónak választotta, sőt tiszteletreméltó, hogy egy ilyen esemény után megtartotta a magzatot, az az téged, de valljuk be, azért kicsit okosabb is lehetett volna. Vagy lehetséges, hogy csak én tulajdonítok több hatalmat a boszorkányoknak? Hmm. Ezt még át kell értékelnem.
Édesapád viszont valóban egy nagyon erőszakos embernek tűnt. Még engem is megrémített, pedig nekem aztán van tapasztalatom az erőszakos emberekkel, ő pedig tökéletes mintapéldánya ezeknek a durva férfiaknak. Talán másképp nem is tudtatok volna megszabadulni tőle, akkor sem zárult szépen ez a történet. Eléggé elfajultak az indulatok azon a napon, így csak remélni merem, hogy tényleg túljutottál ezen a traumán, és nem csak elfojtod magadban. Dicséretre méltó egyébként, hogy mindezek ellenére képes voltál felállni a helyzetből, sikeres karriert építettél fel és mondhatni, boldog az életed. Kíváncsi vagyok miként folytatódik a történetedet: Milyen érdekes alakokkal fogsz találkozni a hotelban, vagy mi lesz a sorsotok édesanyáddal?
Ez azonban a jövő zenéje, ahhoz pedig, hogy kibontakozhass és szabadon szárnyalhass most bekészítem az angyalszárnyakat és félrerakom a megszámozott teknőskéket.

Futás foglalózni, vesd magad a játéktérre és érezd jól magad!

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Daphiel
Egy sziluett
vajon ki lehet õ?
Daphiel

163
C szint:
Kalmithil
0
℘ ℘ ℘ :
Kang Soo-Yeon 5d464d5e1b9d5608f2263b1bb94a9168f8a0ee50
Másik felem :
Kang Soo-Yeon 58014cb3ff1e96cebe86dc4cc28c8343210d020a
Imogen Poots
℘ ℘ ℘ :
Kang Soo-Yeon Ad8297c6d2b5e3d1177e9d0a778fe7584bdc5dc7
Az álarc mögött :
Lazarus

Kang Soo-Yeon Empty
TémanyitásKang Soo-Yeon EmptySzer. Jún. 19 2024, 21:29

The member 'Daphiel' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Kang Soo-Yeon L56g4Ij
Result :
Kang Soo-Yeon 8XKu20a

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Kang Soo-Yeon 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Kang Soo-Yeon F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
Ennyi éve vagyok a világon :
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Kang Soo-Yeon 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Kang Soo-Yeon Empty