"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Árnyékba olvadás: Ezzel a képességel lényegében az árnyak közt meg tud bújni, egybe tud olvadni, az árnyékban "közlekedik". Persze ezt a képességet csak akkor tudja használni, ha van árnyék a közelében. [Damfír énje aktiválás után tudja használni.]
Átváltozás
Még nem változtam át, de vámpír vér is csörgedezik ereimben, szóval ki tudja, hogy mikor jön el az-az idő, hogy vért igyak és aktíváljam a damfír énemet. Persze először tudjam meg, hogy mi is vagyok valójában.
Család
A szüleimet soha nem ismertem. Nem tudom, hogy meghaltak vagy csak nem kellettem nekik, de amióta az eszemet tudom, árvaházban nőttem fel. Ott ugyan voltak más gyerekek, akikkel nagyon jóban voltam, mindig kiálltunk egymásért, szóval mondhatni, hogy ők voltak nekem a családom.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!
Soha nem volt családom. Illetve legalábbis biológiailag családom nincs. Egyszer volt, de a szüleimet soha nem ismertem, illetve valószínűleg testvéreim sincsenek. Vagy, ha van, akkor azt sem tudom, hogy hol, elvégre én árvaházban nőttem fel. Ettől függetlenül szerencsésnek tartom meg, mert az ottani gyerekekkel nagyon jól kijöttem, sőt, néhányat testvéremnek is tartottam/tekintettem és ez a viselkedésből is meglátszott.
Ha valami rosszat csináltunk és esetleg le is buktunk vagy valaki véletlenül elkotyogta, akkor mindig kiáltunk egymásért. -Én voltam! -Nem én voltam! Én csináltam! -Nem is, csak engem akarnak bevédeni! -Ez nem igaz! Mindig egymásra vállaltuk, így végül soha nem tudták a nevelők eldönteni, hogy ki a hibás, ki mond igazat vagy épp ki hazudik, ezért végül elengedték a problémát és csak arra kértek meg minket, hogy takarítsunk fel, ha már esetleg valamit összetörtünk vagy sáros cipővel jártuk be a helyiséget.
Később voltak, akik elmentek, mert esetleg örökbe fogadtak vagy csak szimplán elérte a tizennyolcadik életévét és amiatt ment el, így persze nem maradt meg az itteni barátság örökre. Igazából nem is baj, mert én se terveztem örökre ide kötni magam érzelmileg.
A gimnázium éveim lettek érdekesebbek, főleg amikor betoppant egy srác az életembe, Chae Do-Yun néven. Jó fej srácnak tűnt és hamar össze is barátkoztunk. Néha eleinte olyan volt, mintha a bátyám lenne, hiszen mindig oda figyelt rám, mindig biztatott, támogatott, totálisan idősebb bátyként viselkedett és annak is tekintettem őt. Mondjuk néha úgy éreztem, hogy jobban ismer engem, mint ahogyan kéne, vagy hogy az időhöz mérten túlzottan jól kiismert. Persze ezt végül arra fogtam, hogy biztosan csak beképzelem vagy esetleg inkább csak én vagyok túlzottan egy nyitott könyv számára.
Idolnak előtte soha nem képzeltem el magamat. Tudtam énekelni és szerettem is, de soha nem gondoltam, hogy ezt hasznosíthatnám esetleg. Viszont Do-Yun mellett valahogyan ez is összejött és végül egy nagyon jó dolog sült ki belőle. A trainee évek mondjuk nem mindig voltak jók, de végül közösen azon is átestünk. A végeredmény pedig azt lett, hogy van egy szuper csapatunk, bandánk és jelenleg is turnénk lesz.
-Do-Yun! Hova lett a csokis tejem? - kiáltok neki ki a konyhából, amikor benézek a hűtőbe, hogy elővegyem az italomat, amit nem találok a helyén. Nagyon ajánlom neki, hogy nem vette el, mert akkor kapni fog érte.
Amikor feladom az italom keresését, szimplán csak becsukom a hűtő ajtaját, majd csak hangosan felsóhajtok. Néha idegesítő az együttélés, de nem tudok mit tenni ez ellen, hiszen szabály. Az más kérdés, hogy esetleg néha-néha kitekerném a nyakát, vagy valaki másét, attól függ, hogy ki húz fel éppen. Bár még mindig Yun van a legnagyobb hatással rám, mindenféle téren és értelemben. Nem csak azért, mert őt ismerem a legrégebben, ha nem más miatt is.
Ez jobb, ha egyelőre köztünk marad, mint titok, de amit még gimis évek alatt éreztem iránta, azok szépen lassan megváltoztak. Még én se tudom pontosan, hogy micsoda is ez, mit is érzek iránta, de annyit tudok, hogy már nem csak szimpla testvérként tekintek rá.
Egyelőre ezt nem akarom közölni vele és lehet, hogy soha nem is fogom, leginkább a banda érdekében, hiszen most a munkára kell koncentrálnunk elsősorban és nekem is az a prioritásom.
Fõkarakter: Scott Griffin
Az álarc mögött: Jinx
Kyon Hyunjin
A vérem különleges. Íze savanyú és mar, mint a vasfű, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár citrom, ami minden lélegzetvétellel áthat.
You could say the truth without hiding, after all, you are my guardian, right?
Akinek az arcát viselem :
Song Mingi
Tartózkodási helyem :
Még nem tudni
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
Jinx
Vas. Nov. 03 2024, 11:07
Gratulálunk, elfogadva!
Dhampyr ℘ Damfír
❝Tudod, mit szoktak mondani. Minden csoda közül az a legjobb csoda, mikor megdobogtatod annak a szívét, akit szeretsz.❝
Kedves Kyon Hyunjin!
Szerencsére elképzelésem sincs arról, milyen lehet árvaházban felnőni úgy, hogy semmit nem tudok a valódi családomról. De... azt tudom, hogy nem lehet egyszerű olyan gondolatokkal együtt élni, mint a: "miért hagytak el?" "miért nem kellettem?" "mi volt velem a baj?". Ezekre a kérdésekre valószínűleg sosem lesz válasz, de talán idővel az ember túljut rajta és már csak azzal foglalkozik, ami valóban fontos. A barátok. Hisz a vérkötelék nem mindig elsődleges - főleg egy ilyen helyzetben, nem igaz? Az árvaházban sok, egymáshoz hasonló gyermek van, akinek át kell vészelnie azt, hogy őt márpediglen elhagyták. Lemondtak róla. És sok hasonszőrű ember hamar össze tud kovácsolódni. Azt hiszem, nálatok is így történt ez: egy valódi nagy csapat, család lettetek. Kiálltatok egymásért és számíthattatok egymásra. Ez pedig klassz. A szomorú az, hogy miután ilyen-olyan okokból elhagytátok sorra az árvaházat, a kötelék is megszakadt, ergo magatok mögött bezártátok a múlthoz vezető ajtót. Pedig... egy jó tanács. Soha ne felejtsd el, honnan jöttél! Hisz az határoz meg minket, nem igaz? A megtett út. Minden egyes lépés hozzátesz ahhoz, kik vagyunk Ma. Idol lettél és egy bandában énekelsz, valamint az oldaladon van egy olyan srác, akire már többként tekintesz - hohó! Na, hát igen, az első szerelem témaköre is izgalmas tud lenni. Érdekel, miképp alakul a sorsotok, de én tudom, hogy meg lesz neked még kavarva a lelkivilágod... De én szeretem az izgalmat, szóval te se szaladj el előle!
Ne haragudj, hogy így megvárattalak, de most az utadra engedlek végre! Szaladj Chae Do-Yunhoz, hisz már nagyon vár Téged! Jinx, érezd jól magad ebben a bőrödben is!
Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény!℘Szerencsekocka.
I'll find my way back
Into the dark to chase your heart
Lycoris Fairwell
A vérem különleges. Íze a fahéjra hasonlít, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a karácsony reggel, ami minden lélegzetvétellel áthat.
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."