Csüt. Nov. 07 2024, 18:37
| Jacqueline Münchberg Play by: Harriet Herbig-Matten |
Becenév Jacqie Titulus The good b*tch Születési hely, dátum Város, dátum Csoport Warlock ℘ BoszorkánymesterRang - Beállítottság Szexuális beállítottság Alakváltás Átváltozás Hogyan változtál át? Már ha átváltoztál...
Család Mesélj a családodról! |
| |
Ez az én történetem... hallgasd hát meg! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Minimum szószám: 400. Felsőhatár nincs, de nem szeretnénk 4000+ szavas előtörténeteket olvasni: tartogass a játéktérre is valamit! Igyekezz a lehető legjobban megírni a lapot, hogy ne legyen gond. Írhatsz szerepjáték példát is, de mesélhetsz is a karaktered életéről. Csak rajtad áll! Fõkarakter: Scott Griffin Az álarc mögött: Jinx
| | Jacqueline Münchberg Egy sziluett vajon ki lehet õ?
szerencsehozó tárgy: Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 0
Titulus : The good b*tch
℘ ℘ ℘ : Másik felem :
So you playing the big boy after all the trouble
Akinek az arcát viselem : Harriet Herbig-Matten
Tartózkodási helyem : Denver
℘ ℘ ℘ : Az álarc mögött : Jinx
|