Vas. Jún. 02 2024, 22:56
| Im Hae-Yool Play by: Kim Jae-Young |
Becenév Haesshi Titulus The Guardian of the Im's Születési hely, dátum New Orleans, 1997. szeptember 30 Csoport Warlock ℘ BoszorkánymesterRang Elszívó boszorkány (siphoner) Beállítottság bisexual Alakváltás Leopárdmacska |
Család Nehéz kitűnni a tömegből, amikor a családod már évek óta egy burok alatt él, te magad pedig csak egy porszem vagy a kupacban, aminek mozdulatlannak és jelentéktelennek kell maradnia a biztonság érdekében. Az Im-ek között csakis a legidősebb unokabátyám a fontos, aki ugyan nem foglalkozott velünk soha, mégis a család jövőjét képviseli. A mágiája jóval erősebb a mienknél, s akármennyire is akarnék viaskodni ez ellen, be kell vallanom, hogy egyszerűen fikarcnyit se érek és nem is fogok érni ellene. Néha megkérdőjelezem, hogy egyáltalán emlékszik-e még ránk, vagy tudomása van e még arról, hogy mi is létezünk és igazából mi vagyunk a fontosak igazán. Mert a kovenünk nem éli túl úgy, ha csak ő marad életben. |
|
Ez az én történetem... hallgasd hát meg! Ujjaimat gyengéden futtatom végig a falra tűzött verbénacsokrokon. Egyesével haladok, ellenőrizve, hogy mindegyik kiváló formáját nyújtja a mai vendégünknek. Tekintetem a falba ékelt vaskarikára siklik, melynek követve láncának vonalát a pinceszoba középső részéhez érek. Arcom rezzenéstelen, rideg marad, ahogy a vasláncokat körbe ölelő csuklókra emelem tekintetem. Fagyos, nehéz látszatot keltenek, s habár vendégünk számára nem jelentenek túl nagy veszélyt, most a szobába aggatott növényeknek köszönhetően mégis gyengévé vált, akárcsak a harmatcsepp. Egy kósza, kikandikáló verbénaszárat kihúzok a csokorból, majd megszagolva azt forgatom meg ujjaim között. Az illatuk számomra...semleges, de ennek a férfinak magát a poklot jelentették. Komótos léptekkel sétálok elé, s guggolok le vele egy magasságban. Tekintetem továbbra is a verbénaszáron legeltetem és csak akkor pillantok fel rá, amikor mondandóm akad a számára. - Hidd el, ha nem a pénzen múlna, már rég halott lennél. - közlöm vele és egyben tisztázom is a fajtám kilétét. Vadász vagyok, aki általában végez a célpontjaival, nem pedig fogva tartja őket. Ez nekem is új volt, de a felkérésnek nem mondhattam nemet, amikor ilyen borsos áron megfizetnek. - Javaslom, hogy ne ellenkezz túl sokat és nem esik bántódásod. Ha elütnéd az időt egyszerűen...mesélhetsz magadról. A vérontó múltadról, a gerinctelen fajtádról. Tudod miről beszélek. - tovább forgatgatom a verbénát kezemben, egyre közelebb és közelebb emelve azt Kiet arcához. - Csak nem elvitte a macska a nyelvedet, Kiet?- igazán szótlan volt a napokban, holott igazán nagy volt a szája a vendéglátásom elején. -Mégis mit mondhatnék a magadfajta naiv bolondnak? - szólal meg először, mire fintorogva szusszanok fel. - Naiv? Gondolod, hogy én vagyok a naiv? Vicces vagy. - sóhajtom. - Én csak a munkámat végzem. - emelkedek fel előle, majd a verbénát a lábai elé hajítom. - Hidd el, nekem sem élvezet a te nyavalygásodat hallgatni nap, mint nap. Bizonyára nagyon fájhat. - -Kurvára idegesítő a sok pofázásod. - vicsorogja tovább, amire már tényleg nincs jobb reakcióm egy szemforgatásnál. - Hadd emlékeztesselek arról, hogy te vagy a kellemetlenebb pozícióban. Jogtalanul felemelni a hangodat...nos, az nem megengedett jelenleg. Szóval legyél jó fiú, Kiet és működj együtt, ameddig a gazdád el nem jön felszedni a korcsát. - nem kedveltem a fajtáját, ezért semmiféle tiszteletet nem tápláltam felé. Nem volt több egy vadállatnál és legszívesebben véget vetettem volna az életének, csak a megbízóim által kapott fizetést nem kaptam volna meg. Ráadásul nem voltam tisztában azzal sem miféle hatalommal rendelkeznek, így nem lett volna előnyös, ha engem vadásznak le, miután átvágtam őket. A mobilom pittyenésére leszek figyelmes, ezért odébb lépek a vámpírtól és előhúzom a készüléket az értesítés megtekintéséhez. Az unokabátyám üzenete fogad a kijelzőn, ami nem csal ki belőlem túl sok érzelmet. Sosem kedveltem őt, mert szerintem az Im család a végsőkig magasztalja őt, holott T semmit sem tett le még az asztalra, ami dicsőítést kívánt volna. Hiába voltam a család vadásza, a rossz megtisztítója, egyszerűen semmivel sem tudtam kitűnni az Im-ek előtt, amivel valamennyi tiszteletet kaphattam volna. Nekik csak a prófétában szereplő warlock volt a fő érdeklődési pont, akiért még önmagukat is feláldozták volna. T viszont szemmel láthatóan semmit sem akart ebből, s ahogy az üzenetét is átfutom, megint valami kiutat próbál találni a ma esti családi vacsora elől. Belefáradtam már, hogy segítsek neki az ilyenekben, viszont ha nem teszem, a végén ki tudja miféle pofont kapok tőle, amikor végre ráébred az erejére és arra a hatalomra, ami a kezében van velünk szemben. Nem szabad a rossz oldalán állnom. Fõkarakter: Da-Hye Az álarc mögött: Lyndriana
| | Im Hae-yool Egy sziluett vajon ki lehet õ?
szerencsehozó tárgy
Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 0
Titulus : The Guardian of the Im's
℘ ℘ ℘ :
They are not people
That is why I am here to Kill Másik felem : A Monster
In Human disguise, will always be a monster Akinek az arcát viselem : Kim Jae-Young
℘ ℘ ℘ :
What are you? A monster? Oh please, let me give you the job description.
Me, Hunter. You, Monster. I hit, you bleed. I kill, you die. Az álarc mögött : Lyndriana
|