Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Cassian
Tegnap 23:40-kor

Varian XY
Tegnap 23:39-kor

Skyler Hastings
Tegnap 18:11-kor

Jiang Mei Lien
Tegnap 16:03-kor

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

Baek Da-Hye
Kedd Nov. 12 2024, 04:39

Isaac Lestrange
Vas. Nov. 10 2024, 23:46

Emily Malone
Szomb. Nov. 09 2024, 00:00

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 23%

6 Hozzászólások - 17%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásTallulah Hexem EmptyPént. Jún. 07 2024, 14:07

Tallulah Hexem
Play by: Emily Browning

Becenév
Tally

Titulus
Heart breaker

Születési hely, dátum
Boston, 1873. 12. 23.

Csoport
Vampire ℘ Vámpír

Rang
Ripper

Beállítottság
man eater aka hetero

Egyedi képesség
Képes módosítani emberi kapcsolatokat. Felbontja a barátságokat, a szerelmet, vagy a szövetséget két vagy több ember között, de ki is alakíthatja azokat.
Átváltozás
Vámpirvérrel a szervezetemben haltam meg. Az események láncolata hozta úgy, hogy meghaltam akaratom ellenére. De a tett megtorlást kivánt maga után.
Család
A családom halott és igy a legjobb mindenkinek. Az apám hozzá kényszeritett volna egy újgazdag vasút mágnáshoz, aki kihúzta volna a családot az anyagi csábából. Őt csak a vagyon érdekelte, anyám pedig az utolsó testvérem érkezésekor életét vesztette, igy nem tudott ellenkezni. A testvéreim pedig túlságosan fiatalok voltak mindenhez. Persze ők is meghaltak azóta és a család neve feledésbe merült.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

Egyetlen egyszer talán szeretett, igazán és bolondulásig, de az élet elvette tőle a boldog befejezés lehetőségét. Már jegyben járt, hála az apjának, mikor megismerkedett a fiatal emberrel. A jegyese egyik üzlettársaként mutatkozott be, de mindez egyáltalán nem számitott Tallulahnak, mert abban a pillanatban, mikor meglátta  elfogta egy leirhatatlan érzés. Tudta, hogy jobban meg kell ismernie a férfit, folyton mellette akart lenni, mert azt érezte az életük örökre össze fog fonódni. Ha létezik szerelem első látásra, akkor ez történt a lánnyal, legalábbis saját bevallása szerint. Kevin Frazier az a fajta férfi, akiért minden nő oda volt, francia és skót felmenőinek köszönhetően markáns vonalakkal áldotta meg a mindenható. Átható tekintete megfoghatatlan titokzatosságot sugárzott, mintha több emberöltőnyi bölcsesség lenne az övé. Titkos találkák követték egymást, egyre forróbb lett a hangulat közöttük. Biztos volt benne, hogy Mr. Frazier azaz Kevin véget vet a jelenlegi jegyességének, ha kell pisztolyt ragad érte. De ahogy a mondás tartja nem minden arany, ami fénylik.

Halkan dudorászik egy kedves kis dalt, mit még anyjától tanult kislány korában. De annak már jó ideje, azóta édesanyja már földben nyugszik. Apja pedig mit sem törődve lánya vágyaival egy újgazdag férfiúhoz adja feleségül a megkérdezése nélkül. A kézfogót már megtartották és nincs más hátra, mint elrendezni az előkészületeket az esküvőre. A városban sétálva kicsit elszaladt az idő és későre járt már, mikor haza indult. A dallam tartotta benne a lelket, miközben egy utca sarkon befordulva a jövendőbelijével és annak barátaival találta szembe magát, a társaság eléggé ittas állapotban volt. A férfi megismerte a lányt és mindent megtett, hogy maradásra birja, hiszen szórakozni akartak. A hűvös hajnal egy sikátorban érte, deréktól lefelé semmit se érzett, mig a karjai helyén mázsás súlyok voltak, arca feldagadva, szemeit alig birja nyitva tartani. Azt kivánja bárcsak véget érne a szenvedése. Egy utolsó dobbanás és elragadja a nyugtató sötétség. Azt hitte eljött a vég, de egyszer csak újra élt a maga furcsa, nem hétköznapi módján, miközben mardosta az éhség. Ugyanazt a dallamot énekelte, amit délelőtt is, de ez valahogy vészjóslóbbnak hatott, hatalmas robajjal tépte fel az ajtót. Mintha mi sem történt volna megállt a szoba közepén és várt a következő lépésre.
– Tallulah, mit keresel itt? - kérdezte a férfi megdöbbenve, hiszen emlékek helyett kristályos foszlányok maradtak meg benne a múlt éjszakáról. Ezzel szemben ő minden egyes undoritó érintésre emlékezett és a mérhetetlen fájdalomra is.
- Nem is örülsz nekem? - hangja csilingel, ahogy a vérrel diszitett ruhában sétál közelebb hozzá. A többiek megkapták már a jussukat, amiért lefogták, majd belé mélyesztették karmaikat és más testrészüket is. Undoritó mocskok.
- Kérlek, ne tedd ezt velem! Bármit megadok neked, amit csak kérsz szerelmem! – esedezett a férfi, remegő végtagokkal - Hiszen tudod a szívem a tiéd - próbálkozott szép szóval, de látta, hogy semmi értelme, igy az éjjeli szekrényen lévő fegyverért nyúlt. Hatalmas vigyorral az arcán elé suhant, mielőtt elsüthette volna a pisztolyt.
– Ennél többre nincs is szükségem – ördögi vigyorral az ajkain előre nyúl a férfi mellkasába mélyeszti kezét, ujjaival megmarkolja a még lüktető szívet. Egyetlen határozott mozdulattal kitépi azt, majd a nyaki artériájának esik, hogy oltsa szomjúságát. Még aznap este a régi szobájában egy  előkészített üvegbe teszi az utolsó szerzeményét is, majd aprólékos gonddal rászorítja a fedőt. Ezt követően a polchoz sétál, ahol ehhez hasonló tartályok helyezkednek el. Az üvegekben nátronlúg álldogál, amit ő maga kevert ki, a folyadékban pedig emberi szívek úszkálnak. Kisebbek, nagyobbak, fiatalok. De egy valami mindegyikben közös. A tulajdonosuk megérdemelte a halált.

Szegény anyja jobb is, hogy nem érhette meg ezt, hogy drága egyetlen lányából mi lett. Arcvonásai érzelemmentesek, hideg procelán, akár a frissen esett hó, éppen ilyen jeges a szíve is. Mégis élettel teli, hála annak a temérdek vérnek, amit másoktól vesz el. Egy szörnyeteg lett belőle, aki semmitől se retten vissza. Az évek múlásával egyre több üveg lett a polcon. Azon az estén örökre megváltozott az élete és mindent maga mögött hagyott, kivéve egyetlen lényt. Kevin Frazier volt a kapaszkodója a valósághoz és a maradék lelkiismerete, ha egyáltalán van neki. Ő volt az, aki miatt azzá a szörnyeteggé vált, igy a lány úgy érezte az a legkevesebb, ha elviseli maga mellett és persze mindenre megtanitja, amire ő maga képes. Először mérges volt rá, hogy ennyire becsapta, hónapokon át a vérét szivta, mig a lány tényleg bele szeretett. Kihasználta, de arra egyikük se számitott, hogy ugyan olyanok lesznek. Bosszút állhatott volna rajta, de semmi esélye se volt, erre hamar rá kellett döbbenie. Úgy döntött inkább egy életen át bünteti a társaságával, az évek múlásával olyanná vált, mint egy levakarhatatlan kishúg, aki néha megjelenik a lakásán, birtokba veszi, majd eltűnik hetekre vagy akár hónapokra. Mégis titkon hatalmas szüksége van Kevinre, mert ha ő nem lenne teljesen elveszne a mámorban és egyik extázisból a másikba ugrana. Most mégsem akar minderre gondolni, mert az áldozata végre megadja magát és minden szempontból az övé lehet. Hónapokkal ezelőtt kezdődött, megfigyelte és követte milyen undoritó tetteket hajt végre, majd magához édesgette. Az áldozata azt hitte, hogy Tallulah a préda, amire ő vadászik, mert ezt akarta elhitetni vele a vámpir. Az este szenvedélytől túlfűtött és egyre közeledik a vég. Az együttlétük a tetőfokára hág a férfi képtelen figyelni a részletekre, elveszik a mámorban és éppen ezt használja ki Tallulah. Mikor a férfi elérne a csúcsra megváltozik a nő tekintete, előtör belőle a vadállat. Egyik kezével megragadja a tarkóját, annál fogva húzza ajkaihoz a nyaki ütőeret, hogy belemarjon, mig másik keze a mellkason, hogy egyetlen, mégis gyilkos mozdulattal áthatoljon a bőrön, szöveteken és húson egészen a lüktető szívig. Egyetlen pillanatra elfogja a mámor, nagyokat kortyol a vas izű, mennyei nedűből, amint eltelt, másik kezét kitépi a mellkasból a lüktető szívvel együtt. Úgy tesz, mintha ott se lett volna. Mindenhol pirulák és egy sörétes fegyver az ágy végében a férfi előző áldozatainak polaroid fotóival együtt. Senki se fog a vámpirra gyanakodni, ő pedig mint aki jól végezte dolgát haza siet, hogy a legtökéletesebb állapotban tudja megőrizni az utókornak. Gondolatban már a következő áldozatát keresi az ördögi démon, de ez a holnap gondja lesz, amint a feje a párnát éri, mégis pár óra után felkel.
- Keev, mégis milyen évet írunk? Van valahol telefontöltőd? - hangoskodik a konyhában egy szál férfi pólóban - feltehetően Kevin pólójában, mert egy szekrényben találta - és fehérneműben, miközben próbál kávét főzni.  

Fõkarakter: Davina Claire

Az álarc mögött: Vic

Tallulah Hexem
Egy sziluett
vajon ki lehet õ?
Tallulah Hexem

163
C szint:
Kalmithil
Tallulah Hexem Tumblr_inline_oi0c7vZHbi1qzwpav_500
Az ördög is angyal volt egyszer
Ez az én történetem :
Show me a hero and
I will write you a tragedy
Az életem ennyi titkot rejt :
0
Titulus :
Heart breaker
℘ ℘ ℘ :
baby, as soon as you meet me
Tallulah Hexem Tumblr_inline_pmjx6tbtCZ1uwoa5z_250
you'll wish that you never did
Akinek az arcát viselem :
Emily Browning
Tartózkodási helyem :
Behind you
Keresem :
℘ ℘ ℘ :
a heart that hurts
Tallulah Hexem Tumblr_inline_pmwu6oOfBq1uwoa5z_540
is a heart that works
Az álarc mögött :
Vic

Tallulah Hexem Empty
TémanyitásTallulah Hexem EmptySzomb. Nov. 02 2024, 10:57

Gratulálunk, elfogadva!
Vampire ℘ Vámpír

❝Darkness gave me strength, but pain gave me purpose❝

Kedves Tally!

Tudom, szerettél volna Kevintől egy egyedi elfogadót, de azt üzeni, hogy sajnos nem ér rá, mert éppen bérelhető raktárhelyiséget keres a kis gyűjteményednek, így kénytelen leszel velem beérni.

Először is, borzasztóan sajnálom, hogy a vőlegényed és a barátai által miken kellett keresztül menned, így abszolút megértem a haragodat az irányukba, viszont kicsit túlzásnak érzem kitépni a szívüket és megtartani azokat. Kevin már bizonyára számtalanszor feltette a kérdést (és még fel is fogja tenni párszor), hogy mire jók neked a konzervált emberi szívek, így ezt a részét, majd a játéktéren kitárgyaljuk, amint elkészültem én is.

Olyan hátborzongató atmoszférát teremtettél meg Tally átváltozása után, hogy én biztosan nem vettem volna a vőlegénye helyében, és bízok benne, hogy soha nem fogom kihúzni nála a gyufát, mert eléggé rémisztő nőszemély lett belőle. Azt hiszem, Kevin nem teljesen gondolta át, hogy mit miért tesz – bár amúgy sem erőssége sokszor -, de egy igazi bestiát sikerült a világra szabadítania a képedben. Az sem lepne meg, ha számtalan újságcikk folyna a ténykedésedről, bár tudomásom szerint még annyira nem híresültél el, mint Hasfelmetsző, vagy H. H. Holmes, de ami késik, nem múlik drágám. Téged ismerve vagy így, vagy úgy, de beírod magad a történelem könyvekbe.

Úgyhogy nem akarlak sokáig feltartani téged sem, hiszen meg kell írnom Kevint, hogy megkeseríthesd az életét, illetve követeli vissza a telefontöltőjét és a pólóját is, szóval még futni fogtok egy pár kört, hogy melyikőtök is a dominánsabb.

Örülök neki, hogy Tally kipattant a fejedből és összeplotoltunk, ígérem, igyekszem minél hamarabb beérni magam, ha máshol nem szőnyegbombázol le reagokkal.

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Daphiel
Egy sziluett
vajon ki lehet õ?
Daphiel

163
C szint:
Kalmithil
0
℘ ℘ ℘ :
Tallulah Hexem 5d464d5e1b9d5608f2263b1bb94a9168f8a0ee50
Másik felem :
Tallulah Hexem 58014cb3ff1e96cebe86dc4cc28c8343210d020a
Imogen Poots
℘ ℘ ℘ :
Tallulah Hexem Ad8297c6d2b5e3d1177e9d0a778fe7584bdc5dc7
Az álarc mögött :
Lazarus

Tallulah Hexem Empty
TémanyitásTallulah Hexem EmptySzomb. Nov. 02 2024, 10:57

The member 'Daphiel' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Tallulah Hexem L56g4Ij
Result :
Tallulah Hexem 9ssIcgH

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Tallulah Hexem 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Tallulah Hexem F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
Ennyi éve vagyok a világon :
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Tallulah Hexem 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Tallulah Hexem Empty