"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Nem változott át, egyelőre nem is fog semmivé sem átváltozni.
Család
Apja koreai, anyja egyesült államokbeli és mind a ketten boszorkányok. Édesapja Észak-Koreából szökött meg egy jobb élet lehetősége miatt, illetve nem akart elnyomásban élni azért sem, mert volt varázsereje, amit persze nem használhatott rendesen ki a szabályok miatt. Édesanyja egy komolyabb varázsló családból származik, akiknek van egy régi szövetsége a Wen családdal és a mai napig fenn tartják azt az egyezsséget.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!
Mr. Wang Észak-Koreában született, egy boszorkánymester családban, ám az ottani körülmények miatt, soha nem tudtak normális életet élni a zsarnoki elnyomás ugyanis mindenkit megölt, akik kicsit is “mások”, különböznek a többiektől, de Mr. Wang-nak ebből elege lett idősebb fejjel. Titokban tanulta meg használni az erejét és ennek hála, 18-19 évesen sikeresen megszökött abból az országból. Próbálta rávenni családját, szüleit, hogy tartsanak vele, de nem akartak elmenni onnan, hiszen az-az otthonuk, így végül ott hagyta őket. Ugyan eleinte sokáig hiányoztak neki, de ő nem akart megrohadni abban az országnak csúfolt szörnyű helyen.
Sok országot bejárt, különböző munkákat elvállalva, végül USA-ban kötött ki, azon belül is Salembe. Ott egy pincéri munkát vállalt el és egy kis albérletben élt. Az erejének köszönhetően az angol nyelvet is hamar elsajátította és élvezte az itteni életét. Sok helyen megfordult, mert nem tudta sehol igazán otthon érezni magát, szóval most ennek az országnak ad egy esélyt.
Kwang-Min édesanyja szintén egy boszorkánymester családba született és remek élete volt. Egyik nap ünnepelni tértek be abba az étteremben, ahol Kwang-Min apja dolgozott és ő szolgált fel nekik. A két fiatal hamar összegabalyodott és az után édesanyja többször is eljárt abba az étteremben, végül randizni kezdtek és összeházasodtak.
Mr. Wang viszont csak a házasság után érezte, hogy mégis mekkora családi hagyományba csöppent bele. Kwang-Min anyja utólagosan avatta bele, hogy az ő családja régóta szerződésben él a Wen családdal. Az apjának eleinte nem igazán tetszett ez az egész, furcsának vélte, hiszen erős boszorkányokkal van tele a család, akkor mégis miért nem szakítják meg ezt a köteléket a vámpír családdal? Viszont ahogyan egyre több időt töltött velük, mélyebben és jobban bele látott mindenbe is és rájött, hogy ő miatta nem fog semmi sem megváltozni, egyúttal, mivel a drága feleségének ez ilyen fontos, belement, hogy ő hozzá is adjanak egy vámpírt, ezzel teljesen befogadta a boszorkánymester és a Wei család Mr. Wangot.
Ennek pedig Wang Kwang-Min lett a gyümölcse, amikor is 1997. május 30.-kán megszületett a drága kisfiú.
Kwang-Min baba kora óta úgy nevelkedett, mint mindenki más, aki abba a családba született bele. Pontosan jól tudta, hogy vámpírokat szolgálnak, persze a kölcsönös védelem is ott van, amit a vámpírok nyújtanak nekik. Tudta azt is pontosan, hogy ha elég idős lesz már, akkor mellé is ki fognak jelölni egy vámpírt, akinek a “vér bankja” lesz.
Tinédzser korában el is jött az idő, és nem mást kapott, mint Wen Rui-t. Mivel Rui elég fiatalon lett vámpír, ezért még mindig ugyan úgy néz ki, fiatal arca becsaphatja a halandót, pedig jól tudja, hogy a valódi kora nem annyi valójában. Ezzel különösképpen nem volt gondja, hiszen csak vért kell adnia neki, semmi más kapcsolat nem kell köztük lenni.
Kwang-Min jelenleg huszonhét éves és teljesen jól éli az életét. Valamennyire szabad lehet, de mégsem teljesen. Igazából ebben az egész helyzetben, csak két dolgot nem szeret igazán. Az egyik az, hogy van, hogy Rui teljesen váratlanul jelenik meg, a legváratlanabb időben vagy helyen vagy helyzetben. Nem igazán szereti Kwang-Min ezeket a hirtelen megjelenéseit és már elagyalt azon, hogy ha még egyszer megteszi, akkor le fog fektetni pár szabályt ezzel illetően, még akkor is, ha neki nem fog ez tetszeni.
Illetve a másik dolog, amit a mai napig nem bír, az pedig nem más, mint amikor érzi, hogy a vámpírja szemfogai átszúrják a bőrét, majd a vérét szívja. Valószínűleg ezt soha nem fogja megszokni és nem csak a fájdalom miatt.
Fõkarakter: Scott Griffin
Az álarc mögött: Jinx
Wang Kwang-Min
A vérem különleges. Íze, mint az édes forrócsokoládé, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a mézeskalácsé, ami minden lélegzetvétellel áthat.
❝I offer my blood, but can you promise I’m more than a vessel to you?❝
Kedves Kwang-Min!
Ruinál már említettem, hogy a történet úgy lett kerek, hogy láthattam Kwang oldalát is, és szeretem, amikor két user annyira egymásra hangolódik, hogy őrült ötletek születnek belőlük. Mert valljuk be, te sem vagy semmi az Észak-Koreából szökött családoddal. Ha a valóságot nézem, akkor borzasztó még a gondolat is, hogy vajon miken mehetnek keresztül az emberek, hogy a saját életüket kockára téve a menekülést választják. Bár valahol teljesen érhetőek ezek az okok, ki ne vágyna egy nyugodt és boldog életre? Maximum a pszichopata sorozatgyilkosok, akiket nem lehet kezelni és állandóan unatkoznak… De ezekről az emberekről most nem beszélünk, mert Kwang van a porondon.
Bár őszintén bevallva én inkább Kwang apu-fan vagyok, mert milyen badass lehetett már az öreg, hogy a varázserejét használva szökött meg egy olyan elnyomó világból, ahol pillanatok alatt annyi lenne neki. Megkérhetlek arra, hogy külön, csak nekem írj egy verziót, ahol elmeséled az epikus szökést? Légyszi.
Viszont, attól hideg futkos a hátamon, hogy én valakinek a vérbankja legyek, így nem irigylem Kwangot, sem pedig a családját. Azért megcsapkodnám ott egy kicsit a családfő fejét, hogy miért mentek bele egy ilyen alkuba. Megértem a békével kapcsolatos indíttatásokat és védelmet, de ha lenne gyerekem, én biztosan nem vetném éhes vámpírok elé, mert túlságosan is empatikus vagyok. Még szerencse, hogy a Wang család közül engem senki nem kérdezett, mert hoztam volna a vétókalapácsot. De mivel nekem nem osztottak szerepet, így lelkesen és ünnepélyesen átnyújtom a vétókalapácsot Kwangnak, hogy ő csapkodja meg vele Ruit, ha a másik fiú nem érzékelné a határokat.
Mivel nem szeretném sokáig húzni a te időded sem – és a teknőst már kidobtam -, ezért utószó gyanánt jönnék egy elengedhetetlen életbölcsességgel: időnként adódnak olyan helyzetek és kapcsolatok, ahol a saját érdekedben meg kell húzni a határokat. Remélem, ez sikerül majd Rui esetében is.
Ui.: A Rewrite the starst azért te kapod, mert múltkor említetted, hogy szereted azt a dalt.
Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény!℘Szerencsekocka.
Daphiel
Egy sziluett
vajon ki lehet õ?
163
C szint: Kalmithil
Az életem ennyi titkot rejt :
0
℘ ℘ ℘ :
Másik felem :
Akinek az arcát viselem :
Imogen Poots
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
Lazarus
Pént. Nov. 01 2024, 14:12
The member 'Daphiel' has done the following action : Dobókocka
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."