Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Cassian
Tegnap 23:40-kor

Varian XY
Tegnap 23:39-kor

Skyler Hastings
Tegnap 18:11-kor

Jiang Mei Lien
Tegnap 16:03-kor

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

Baek Da-Hye
Kedd Nov. 12 2024, 04:39

Isaac Lestrange
Vas. Nov. 10 2024, 23:46

Emily Malone
Szomb. Nov. 09 2024, 00:00

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 23%

6 Hozzászólások - 17%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásAlexia Branson EmptyHétf. Szept. 16 2024, 00:12

Alexia Branson
Play by: Arielle Kebbel

Becenév
Lexi

Titulus
sassy bestie

Születési hely, dátum
Mystic Falls, 1659. november 13.

Csoport
Vampire ℘ Vámpír

Rang
-

Beállítottság
pánszexuális

Alakváltás
-

Egyedi képesség
Egyelőre nem tudja, mi az egyedi képessége.
Átváltozás
Erről nem sok mesélni valóm van. 21 éves voltam, amikor egy férfi megkérdezte, szeretnék-e örökké élni, hogy gondoskodhassak az öcsémről. Így kezdődött minden.
Család
A szüleim korán meghaltak, így ketten maradtunk az öcsémmel. Ő volt a mindenem, nem túlzás szerintem, hogy szívem minden szeretetét megkapta. Épp ez volt az oka annak is, hogy amikor jött a lehetőség, hogy örökké éljek, lecsaptam rá. Féltem, hogy ha én is meghalok, a testvérem teljesen magára marad. Neki nem szántam ezt az életformát, szóval meg sem fordult a fejemben, hogy őt is átváltoztassam. Egyszerűen csak szemtanúja akartam lenni annak, hogy egy hosszú és boldog életet él. Ám sajnos a falusiak megfosztottak ettől, mert amikor észrevették, hogy nem öregszem, ránk gyújtották a házat. Nem tudtam, hogy az öcsém is bent van, azt hittem, szokásához hűen kint bolyongott a természetben... tévedtem. Nem tudtam megmenteni, a tűz felemésztette, átvitt értelemben pedig engem is.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

Sosem felejtem el azt a napot, amikor új esélyt kaptam az életre. Egy újabbat. A sokadik esélyt, ami azt illeti. Ha végiggondolom, olyan vagyok, mint a macska. Kb. kilenc életem van. Bár szerintem a macskák nem szoktak visszatérni a halálból sem szellemként, hús-vér vámpírként meg pláne nem. Azt a mozit megnézném. Először akkor haltam meg, amikor vámpírrá változtam. Aztán bár fizikailag még pár száz évig megmaradtam, de a lelkem egy része az öcsémmel együtt távozott, szóval szerintem azt is számolhatjuk halálnak. Az életem mindenesetre teljesen más lett utána. Egy ideig azt sem tudtam, van-e még egyáltalán értelme létezni egyedül, magányosan. Aztán idővel a pozitivitás útjára léptem. Mint egy zen, megleltem a békét és az örömet mindenben körülöttem. Azt hiszem, a testvérem halála után el kellett merülnöm mélyen a sötétségben, hogy igazán megtanuljam értékelni a fényt. Jó érzés volt segíteni másoknak, főleg a hozzám legközelebb állóknak. Nem sok ilyen ember akadt, miután család nélkül maradtam. Úgy 200 év után került az utamba Stefan Salvatore, aki határozottan a legjobb barátom. Na, ő egy elég nagy projekt volt a protezsáltjaim kifejezetten rövid sorában. Többször is fel kellett őt húznom a gödörből, amibe rendszerint saját magát taszította. Jó-jó, olykor a körülmények áldozata volt a lelkem, de atyaég, Stefannál nagyobb mártírt még nem hordott a hátán a föld. Jézus elbújhat mögötte. Na, de hol is tartottam? Ja, persze... szóval Stefan 162. születésnapján Damon megölt. Aucs. Nem mondom, hogy nem volt bennem harag, de tudjátok, Lexi-féle belső béke és társai. A nagy francokat! Amint volt lehetőségem kicsit fizikai valómban is visszatérni, nemcsak szellemként, kicsit falhoz vágtam Damon-t. Jólesett-e? Nem tagadom. Hogy fekhettem le vele? Máig nem értem. Pillanatnyi elmezavar volt az részemről, a jóhiszeműségem áldozatává vált a józan eszem. Előfordul még a legjobbakkal is. Hogy most utálom-e őt? Nem. Amikor néhány éve ténylegesen visszatérhettem az életbe Bonnie segítségével, aki akkor épp a Horgony volt, minden sérelmet a múltban hagytam, ahova valók. Úgy éreztem, tiszta lappal kell kezdenem, a haragnak nem teret adni a szívemben. Az egyetlen dolog, ami nem változott, hogy Stefan-t istápolom. Persze baromi jó lenne, ha ehhez meg is tudnám őt találni, ugyanis a szentem fogta magát és lelépett már vagy 2 éve. Bár régi szokásához hűen most nem úgy fest, mintha fej nélküli hullákat hagyna maga után, ami mindenképp megnyugtató. De jaj neki, ha végre megint szemtől szemben leszünk. Olyat kap, hogy megemlegeti, persze tele a szeretetemmel és törődésemmel.

- Lexi? Ez... hogy lehet?! - Egy ismerős hang rángat ki a gondolataimból. Elsőre fel sem bírom fogni, hogy ki áll előttem, csak meredek rá tágra nyílt szemekkel.
- Lee. Öhm... kérlek, ülj le. Sápadtabb vagy, mint amennyire egy vámpírnak lennie kéne. - Igyekszem poénnal elütni a dolgot, míg odébb csúszok a padon, hogy mellém tudjon huppanni döbbenetében. A férfi, akivel azt hittem, egy örökkévalóságot fogok leélni. Azért változtattam át anno, hogy egymás társai legyünk a vámpírlétben, aztán Damon megölt és mindez szertefoszlott. Azt hiszem, ideje magyarázattal szolgálnom. - Egy pár éve tértem vissza a másik oldalról. Miután megemésztettem, hogy ismét élek, megpróbáltalak megtalálni, de...
- Európában éltem. - Némán bólintok, nyugtázva szavait. Már tényleg lemondtam arról, hogy visszatérhet még az életembe. Elenától tudtam meg, hogy a halálom után végezni akart Damonnel, de végül az a nemes szív győzedelmeskedett Lee-ben, ami miatt beleszerettem.
- Miután nem bukkantam rád, azt hittem, meghaltál... - Nem tudom, miért éreztem a késztetést, hogy ezt megemlítsem. Részben azért, hogy tudassam vele, miért nem kerestem tovább. Részben pedig talán önmagam előtt próbálom igazolni azt, hogy lényegében feladtam. Egészen eddig a pillanatig abba a hitbe ringattam magam, hogy bizonyára nem él már. Így volt nekem kényelmes? Jól megvoltam nélküle? Most csak a viszontlátás miatt érzek bűntudatot vagy valójában hiányzott? Még mindig szeretem? Túl sok minden kavarog most bennem, de fel a fejjel Lexi, ezen is túl leszel és megoldod, kibogozod a szálakat, ahogy mindig szoktad.

Mindaz, amire képes vagyok...

Képesség Egyelőre nem tudok arról, hogy mi pontosan az egyedi képességem. Bízom benne, hogy idővel kiderül.
Fõkarakter: Alexia Branson

Az álarc mögött: Viki

Alexia Branson
A vérem különleges. Íze fémes vagy juharszirupos, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a penész és az állott levegő keveréke, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Alexia Branson

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
2
℘ ℘ ℘ :
Alexia Branson Tumblr_pt1c87DP9W1qjvx7uo3_250
Akinek az arcát viselem :
✫ Arielle Kebbel
Tartózkodási helyem :
✫ Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Alexia Branson 01bdf1f49047aa6189b5d82183ae6994ab9f9723
Az álarc mögött :
✫ Viki
℘ ℘ ℘ :
Alexia Branson 3a5811967d6c662f847b137fb6a8e17894b34290

Alexia Branson Empty
TémanyitásAlexia Branson EmptySzer. Szept. 25 2024, 21:36

Gratulálunk, elfogadva!
Vampire ℘ Vámpír

❝Hiába vagy jóban valakivel évek óta, nem biztos, hogy valóban a barátod.❝

Kedves Lexi!

Hohóó! Kit látnak szemeim! Alexia Branson 2092540465  Csak nem... visszatértél? Hanyadszorra is? Ja, hogy kilenc életed van, mint a macskáknak... az fantasztikus. Alexia Branson 3482202896  Őszintén? Örülök neked. Figyelj, még össze is tudnánk futni. Alexia Branson 2866922607  Jó buli lesz, főleg, ha én hívhatlak meg valamire. Még mindig ugyanazt szereted? Karó a szívbe... rázva nem keverve? Alexia Branson 3550012821  Háhá, eltaláltam ugye? Nos, tudod, a régi szép idők kedvéért. Ez egy kihagyhatatlan ajánlat. Alexia Branson 637012668
Ámbár... van más javaslatom is. Ha esetleg ez nem tetszene. Mit szólnál egy kis extrémsporthoz? Hmm, vagy az túl veszélyes?  Alexia Branson 1384875406
Ó, tudom már! Hogy nem jutott eszembe először... de buta vagyok. Alexia Branson 412089836  A legjobb választás az lenne, ha piknikeznénk. A helyszín is megvan hozzá. Mi sem lehetne jobb arra az alkalomra, mint egy tetőtér... hiszen onnan a legszebb a látvány... ha a napfelkeltéről van szó. Alexia Branson 1543298599
Jól van, visszafogtam magam. Majd megtárgyaljuk, időnk, mint a tenger. Alexia Branson 1323472421

Kedves User!  Alexia Branson 2896720542  Alexia Branson 2896720542 Nem semmi, milyen lappal érkeztél ide hozzánk. Alexia Branson 4128458810  Ráadásul egy izgalmas karakter került a birtokodba. Alexia Branson 617813365  Nagyon örülök, hogy ez így alakult, élvezd ki a játékokat vele. Alexia Branson 4129323686  Damonnal ne törődj, most csak nagy a szája, de jelenleg nincs valami jó passzban. Alexia Branson 2779806821  Lee-vel kapcsolatban, pedig csak annyit tudok mondani, hogy hajrá!  Alexia Branson 2575571498
Na, de nem is tartalak fel, foglalózz és utána vár is a játéktér. Üdv Közöttünk! Alexia Branson 3266136710  Alexia Branson 3266136710  Alexia Branson 3266136710

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Damon Salvatore
A vérem különleges. Íze fémes vagy juharszirupos, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a penész és az állott levegő keveréke, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Damon Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Alexia Branson 03e9ebc956be15b5addc9c77e806343e43a8a25f
Alexia Branson Tumblr_inline_pfpjvdzx0K1qlt39u_250
Talisman
Angyalszárny alakú kulcstartó

Ez az én történetem :
2
Titulus :
◉ The Big Bad Vampire ◉
Másik felem :
Lejátszási listám :
◉ Ian Somerhalder ◉
Tartózkodási helyem :
◉ Mystic Falls ◉
Az álarc mögött :
Alexia Branson Original
Behind the Vampire
Fedora

Alexia Branson Empty
TémanyitásAlexia Branson EmptySzer. Szept. 25 2024, 21:36

The member 'Damon Salvatore' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Alexia Branson L56g4Ij
Result :
Alexia Branson 8XKu20a

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Alexia Branson 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Alexia Branson F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
Ennyi éve vagyok a világon :
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Alexia Branson 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Alexia Branson Empty