"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Réges-rég volt már, amikor egykori emberi lényem megszületett. A test, amelybe bezártam 1983-ban született, Salt Lake Cityben.
Csoport
Demon ℘ Démon
Rang
Démon
Beállítottság
főként hetero
Alakváltás
Mondd csak, milyen alakban lennék a legrosszabb rémálmod?
Egyedi képesség
Gyorsabban ölök, minthogy látható lenne a mozdulat... legalábbis így volt ez, míg az a vadász hozzá nem láncolt e halandó testhez.
Átváltozás
Nos, úgy emlékszem a Pokolba gyakorlatilag a véletlen vitt halálom után. Nem voltam én rossz ember, de hát a dolgok gyorsan megváltoznak, ha valaki lemészárolja a családját az embernek, és ezt a terhet nem bírja elviselni. Attól könnyű elveszteni a kontrollt. Könnyű megőrülni. Konnyű a tébolyt és az erőszakot választani. Az első áldozatom az volt, aki a régi családom haláláért felelős, és aztán azt hittem vége. Hogy igazából az a féreg megúszta egy egyszeri találkozóval velem. El tudod képzelni, milyen erővel dübörgött végig az adrenalin rajtam, amikor a Pokolban újra megtaláltam, és legnagyobb örömömre folytathattam a kínzását az Ördög felügyelete alatt? Nem, tudom, hogy fogalmad sincs. Ha lenne egy szikrányi elképzelésed erről, akkor menekülnél már most, mert tudnád: ez az érzés nem múlt el, csak tovább szította a Pokolban rohadó lelkemben a tüzet, hogy többet és még többet akarjak.
Család
Egy-egy kép még bevillan, de már semmilyen konkrét érzelmet nem vált ki belőlem az emberi létemben elvesztett családom. Nincs igazán jelentőségük. A kis testem, amihez odaláncoltak, ellenben igyekszik az emlékeiben tartani a saját családját. Többek között azt a nőt, akiért olyan nagyon könyörgött nekem, hogy ne bántsam... Alaposan megkeféltem, mielőtt leléptem Salt Lake Cityből. Nem öltem meg. Sokkal nagyobb büntetés ez így a két halandó léleknek: az egyik végignézte, és sosem bocsájtja meg önmagának a tehetetlenségét, a másik pedig sosem tudja majd megérteni, miért hitt annak, aki ilyen aljas módon elbánt vele. Én mindenesetre élveztem, még ha a test tulajdonosa nem is örült neki. De ilyen az élet, nem fair: én annak a nyomorult pecsétnek nem örülök, ami itt tart benne.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!
Képek villództak sokáig a szemem előtt. Képek az életemből. A lányom és a feleségem elmosódott arca, láttam mindkettőjük hosszú szőke haját libbenni. Aztán ahogyan a fürtök vértócsában áznak a nappaliban és a hálószobában. Lilás foltok a fehér bőrön. Élettelen, fénytelen tekintetek. Kérdések, de nincsenek válaszok. Valami véglegesen változott meg akkor.
Az emberi életem utolsó pár hónapjára egyáltalán nem emlékeztem. Egy rendőr végzett velem, ebben voltam csak biztos. Már nem volt esélyem megmagyarázni a vérengzést és a magam mögött hagyott hullákat. Azzal a tudattal haltam meg, megbosszultam a feleségemet és a lányomat. Boldog befejezés jutott nekem... Legalábbis azt hittem.
Mintha kitépték volna a végtagjaimat, és az elmémet. Felfoghatatlan volt, miközben újra láttam az életemet, újra átéltem ahogyan meggyilkoltam azt a sok embert, köztük azt az elmebeteget, aki kivégezte a családomat. Ugyanazt a kéjes örömöt éreztem, annak ellenére is, hogy úgy éreztem, képtelen vagyok túlélni a fájdalmat. Nem tudom, meddig tarthatott mindez, és mikor ért véget, de egyszer csak vége lett és az Ördögöt követve újra életre keltem, megszabadulva a hústól és a csontoktól.
Évszázadok múltak el, miközben én semmit sem törődtem az idővel. A változás szele azonban a magamfajtákat is megérinti nagy ritkán, és ezekhez a változásokhoz általában nőknek van köze. Az én világomban sem volt ez másképp, miután a király meghalt. Egyetlen aprócska bökkentő volt a változással, mégpedig a röghöz kötöttség elviselhetetlen, viszketeg érzése, a bezártság kínzó tehetetlensége. Pedig én csupán azt tettem, amire az Ördög a halála előtt utoljára utasított. De a halandók, különösen a vadászok nem nézik az ilyesmit jó szemmel, ahogyan azt sem, ha belebújunk egy-egy társukba. A férfi, akit megszálltam vadász volt, azt hiszem Calebnek nevezték a barátai. Hogy mentsék az irháját, ahelyett, hogy megölték volna, amikor rájuk támadtam, pecséttel lezárták a kiutat számomra, így bent rekedtem a hús és a csontok között. Ráadásul ez az alak sem könnyítette meg a helyzetemet, nagyon erős volt a lelke, erősebb, mint sokan másoknak. Hosszú ideig küzdött, mire felszínre bukkanhattam. Akkor szöktem meg a vadászoktól és tűntem el a szemük elől, egy másik államba, az ország másik végébe.
A gondok persze ettől nem oldódtak meg teljesen, hiszen az én hús és csont börtönöm nagyon is akaratosnak bizonyult. Kemény hónapok voltak, amíg meg tudtam szelídíteni, legalább annyira, hogy ne bukkanjon fel egy nap többször is. Úgy tűnik, mostanra megtört, kezdi feladni a reményt. De persze, nem bízom el magamat, hiszen sosem lehet tudni, mit forgat egy nyomorult halandó a fejében, így az a biztos, ha szemmel tartom, miközben a saját dolgommal foglalkozom. Mert dolgom az mindig van.
Különös dolgokat hallhat egy démon, ha dimenziók között lépked át. Még akkor is, ha limitáltak a képességeim a körém zárult halandó test miatt, időről időre elhagytam az emberi világot, hogy visszatérjek a Pokolba a… nos, az úgynevezett királynőhöz, elvégre ő küldött az ezüsthajú szirén nyomába. Ám az a ribanc egyre inkább úgy tűnik, nem tudja, és nem is akarja betartani az egyezségünket: én szemmel tartom a kiszemelt alattvalóit, ő pedig levakarja a vadász bőréről a pecsétet, hogy ismét szabad legyek. Ennek a kínos helyzetnek az egyetlen előnye az a sok pletyka, amely megtalál, miközben információt szállítok. Azt rebesgetik, a szirének mágiája megtörhet egy olyan pecsétet, amivel engem is megkötöttek. Talán elkeseredett kezdek lenni a hosszú hónapok után, amit a hús és a csontok börtönében voltam kénytelen eltölteni, ugyanakkor a véletlenekben nem hiszek.
Fõkarakter: Drezath
Az álarc mögött: pallas
Drezath
A vérem különleges. Íze, akár a gyömbér, égető és maró, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint az enyhe kénkő, ami minden lélegzetvétellel áthat.
163
C szint: Kalmithil
{ egy dögcédula, amibe angyal szárnyakra emlékeztető mintát karcoltak }
{ deadly fever, please don't ever break
be my reliever 'cause i don't self medicate and it burns like a gin and i like it
put your lips on my skin and you
might ignite it, hurts, but i know
how to hide it, kinda like it }
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
pallas
Vas. Szept. 22 2024, 14:07
Gratulálunk, elfogadva!
Demon ℘ Démon
❝When you feel my heat, look into my eyes It’s where my demons hide❝
Kedves Drezath!
Hol is kezdhetném? Egy démon... egy emberi testbe szuszakolva. Pecséttel lezárva. Őszinte leszek, minél több démonnal hoz össze a sors, annál inkább hiszem, hogy nem vagytok ti erre a világra valók. De mi viszont kevesek vagyunk ahhoz, hogy mindannyiótokat eltüntessünk, így csak tisztogatunk... amennyire tudunk. Próbáljuk fenntartani a békét és a nyugalmat. Nem véletlen hát, hogy elkezdtük kiépíteni az Ötök Testvériségét szerte a világon - apránként talán mindenhova eljutunk és mindenhol lesznek hozzánk hasonló vadászok. Akkor talán már nem lesztek itt, hogy pokollá tegyétek a mi világunkat. Mit is akartam ebből kihozni? Azt, hogy ott leszek, amikor meg kell téged állítani! Vagy ha nem én, majd más vadászunk... Nem menekülhetsz. Az a pecsét remélhetőleg olyan erős, hogy semmiféle mágia nem fog rajta, és csak az tudja leszedni, aki alkotta. Talán igazam van... talán nem? Kiderül.
Drága pallas! Nem volt még alkalmam kifejezni az örömömet, hogy újra köreinkben üdvözölhetlek, hát megteszem most: örülök, hogy itt vagy! Annak idején is imádtam, ahogyan írsz, nem véletlen beszéltelek rá egy-egy hozzám kötődő karakterre, és bár most nem kötődsz hozzám, tényleg örülök, hogy itt vagy. Persze, váratlanul is ért, avagy felkészületlenül. Azt kívánom, érezd nagyon jól magad nálunk, és írj annyit, amennyit szeretnél, ahogy idődből kitelik! A csapatunk elfogadó és aranyos, és mivel zártan működünk, így nagy baj nem lehet!
Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény!℘Szerencsekocka.
Isaac Lestrange
A vérem különleges. Íze, akár az elfeledett álomé, amely minden korttyal mesél. Az illatom régi könyvekre és pergamenre hasonlít, ami minden lélegzetvétellel áthat.
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."