Silhouette in the Sunshine
I was feeling Epic
Knocking on Heavens Door
The Vampire Diaries Story
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fortuna
luck is fickle: 106
You want what everyone wants.
You want a love...
Regisztráció korlátozva
Discord account: silhouettehu

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (164 fő) Csüt. Okt. 03 2024, 20:46-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Cassian
Tegnap 23:40-kor

Varian XY
Tegnap 23:39-kor

Skyler Hastings
Tegnap 18:11-kor

Jiang Mei Lien
Tegnap 16:03-kor

Amber Fairburn
Kedd Nov. 12 2024, 21:18

Denise Price
Kedd Nov. 12 2024, 16:51

Chae Do-Yun
Kedd Nov. 12 2024, 14:05

Baek Da-Hye
Kedd Nov. 12 2024, 04:39

Isaac Lestrange
Vas. Nov. 10 2024, 23:46

Emily Malone
Szomb. Nov. 09 2024, 00:00

I was feeling Epic
in this month

8 Hozzászólások - 23%

6 Hozzászólások - 17%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

3 Hozzászólások - 9%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 6%

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásAmelia Morgenstern EmptyCsüt. Május 23 2024, 15:55

Amelia Morgenstern
Play by: Caity Lotz

Becenév
Ame, Lily, Lia, Amy

Titulus
The Therapeutic Hunter

Születési hely, dátum
Denver, 1990. Május 20.

Csoport
Nephilim ℘ Nefilim

Rang
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász

Beállítottság
Heteroszexuális

Átváltozás
Nem tudtam mi történik velem. A furcsa, titokzatos álmok forgatagából nem sok derült ki, azon kívül, hogy egy kard volt mindig a főszereplőjük. Ezek után különös szimbólum, jel kezdett kirajzolódni a karomon és egy idő után megértettem a változásom okát, ami elsőre rémisztő volt. Az Ötökhöz csatlakozva értettem meg e szimbólum jelentését.

Család
A szüleim egy vámpírtámadás áldozataivá váltak. Ők is vadászok voltak, akárcsak én, ám ők nem élték túl a küldetésüket. Árvává váltam, de Isaac tett arról, hogy legyen otthonom. A Lestrange háznál nevelkedtem és minden idillinek tűnt, egészen addig a napig mígnem a fogadott bátyám is magamra hagyott.
Ez az én történetem... hallgasd hát meg!

Egyedül ülök egy lepukkadt kis motel szobájának ágyán. A matrac kellőképp besüppedt már alattam a matrac ócska minőségétől, így az állandó fészkelődés miatt sokáig tartott mire kényelembe helyeztem magam. A sárgás, pislákoló asztalilámpa fény mocskosra festi az amúgy is foltokkal ellepett falakat, mintha valami mocsaras, radioaktív légtérbe szorultam volna. A szobát porcicák tömege repkedi körbe, de minden erőmet bevetem annak érdekében, hogy több figyelemelterelés ne zavarja meg a fontos pillanatomat. A telefonomat végre magam elé helyezem, óvatosan nekidöntve az ágytámlának, remélve, hogy a párna nem fog rejtélyes módon kicsusszanni alóla. Bekapcsolom a kamerát, majd mély levegőt veszek és nekikezdek. Még mindig furcsának tartom ezt az ötletet, de ha bármi történne velem...nos, azt hiszem ez a legjobb módja megóvni a történetem.

"Szóval...hol is kezdjem? Talán az elején. Sosem volt könnyű életem. Az idilli családi élet valahogy nem kanyarodott az én irányomba. A szüleim, Blairen Morgenstern és Leah Morgenstern vadászok voltak. Életüket a világ megtisztítására szentelték, de végül életüket vesztették egy vámpír vadászat során. Árva lettem... De szerencsére nem kellett árvaházba kerülnöm. Isaac, a fogadott bátyám, mindent megtett azért, hogy ne kelljen ott élnem. Testvérek voltunk...vagyunk. Mindent megtettünk egymásért." Kénytelen vagyok egy rövid szünetet tartani, hogy egyrészt levegőt vehessek, másrészt megemlékezhessek a szüleimről egy röpke pillanat erejéig. Hiányoztak... És hiányzott Isaac testvéri szeretete is, melyet már régóta nem tapasztaltam meg. Azóta a nap óta nem...

"Isaac oldalán sokat fejlődtem. Megtanítottam neki a szüleimtől örökölt mozdulatokat, trükköket, és ez volt az a pont, amikor elhatároztuk, hogy menni fog ez nekünk, elindulhatunk a vadászok útján. Egyedül azzal nem számoltunk, hogy a vámpír, akit a célpontunknak kijelöltünk,  nem volt könnyű eset. Az emlékeim azóta is...kuszák, homályosak, nem igazán tudnám megmondani a körülményeket. Csak annyira emlékszem, hogy kicsúszott a lábam alól a talaj, utána mindent sötétség borított be. Maajd...felébredtem. Isaac zsörtölődő apja mellett, aki szüntelenül kérdezett a bátyám holléttéről. Nem tudtam volna neki megmondani, hisz'...Isaac... Te azon a napon köddé váltál. Nem tudom pontosan miért. Megfutamodtál? De hisz mindig olyan bátor voltál! Fogalmam sincs mi történt veled. Azt sem tudtam, hogy életben vagy-e még egyáltalán." Nevetésemet nehezen fogom vissza, ugyanis a történet végét már jól tudom és a válaszokat is. Nem voltam boldog, amiért Isaac magamra hagyott meghalni és évekig az árnyak takarásában élt. A helyében én mindent elkövettem volna érte. A biztonságáért, az életéért... De azt hiszem más prioritások vezényeltek minket és nem várhattam el tőle azt, amit én önzetlenül megadtam volna érte.

"Isaac apja befogadott egy időre. Addig, ameddig a saját lábamra nem tudtam állni és terepen is megálltam a helyem. Szükségem volt az erőre, a tapasztalatra, ezért elkezdtem külön vadászmunkákat végezni a város körül. Megkönnyítettem sokak életét egy elszabadult vámpírtól, egy vérfarkastól, aki nem tudta uralni magát. De volt más-más sok eset is, ahol különböző démonok után nyomoztam. Kiváló voltam. A szakma egyik legjobbja, mert szívemet és lelkemet is beleöltem a munkába. Dühös voltam mindvégig, amiért a bátyám elszakadt tőlem. Még ha akkor nem is tudtam, hogy életben van... De aztán fény derült az igazságra és Isaac... Isaac Lestrange. Te valóban életben vagy." Komoran nézek a kamera mélyébe, mintha csak Isaac lelkét akarnám becélozni. Az arcomon üde, cinikus mosoly köszön vissza, ahogy minden erőmmel próbálom visszafogni az iránta érzett dühömet. Nem volt mentsége, hogy is lehetett volna? Még ha azt is hitte, hogy meghaltam, nem kellett volna az erdő közepén hagynia. Nem volt elég, hogy a szüleim is olyan vadállatok áldozataivá váltak, mint majdnem én is? A vérszívó kis banda, akikért sosem tudtam empátiát érezni.

"Csatlakoztam hozzád, Isaac. Az Ötökhöz, hogy megváltsam a világot és megtisztítsam a Földet a sötéttől. Különc voltam. Vagyok. Azt hiszem a felépülésem óta nem is voltam társasági ember már, aki a barátokat és családot helyezi az előtérbe. Nem volt senkim és semmim, amiért ragaszkodtam volna. Ám ezzel, hogy kiöltem az ilyen gyengéd érzéseket magamból, váltam kitűnő vadásszá. S addig meg sem állok, míg a világ meg nem tisztul a szörnyetegektől." Egyik kezem a karomra siklik, s ujjaimat végigfuttatom az egyik tetoválás nyomán. Erről ugyan nem sokat beszélek, lévén, hogy ez az Ötökhöz kapcsolódó szimbólum. Arcom viszont most ellágyul. Isaac gondolata még mindig dühít, mégis örülök, amiért életben van és újra az életemben tudhatom. Olyannyira egyedül voltam, család nélkül, de most, hogy megint rátaláltam, talán újra felidézhetjük azokat a gyermeteg emlékeket. Mert ő még mindig a fogadott bátyám volt, akármennyire is voltam mérges rá. Fel kellene hívnom Isaac apját. A férfival az évek alatt szoros kapcsolatot építettünk fel, ami bizalmi alapokra helyezkedett. Annak ellenére, hogy ő miként bánt a fiával, velem védelmező és támogató volt. Nehéz volt párhuzamot húznom a jelenlegi és a korábban látott férfi viselkedése között, de hálás voltam neki, amiért számíthattam rá.
Egy mosolyt megejtek még a kamera irányába, aztán mély sóhajjal rázom le magamról az érzelmes gondolatokat. A telefonért nyúlok, majd megnyomom a képernyő közepén lévő karikát, ami már jelzi is, hogy a videóm elkészült. Pár pillanatig még elgondolkodva meredek a videófelvétel fülére, azon tűnődve, hogy talán jobb lenne, ha kitörölném...de aztán nem teszem. Ez egy emlék, s ha bármi is történne velem... Akármi... Legalább a történetem életben marad. Ezúttal Isaac is tudni fogja. Nem hagyom, hogy a világ elfelejtsen.

Mindaz, amire képes vagyok...

Fájdalomátvitel A saját fájdalmadat tudod átruházni az ellenfelére. Például, ha egy kést szúrsz a saját combodba, azt te nem fogod érezni a képesség használata alatt, mivel az ellenség fog üvölteni a fájdalomtól. Azonban ez a képesség egyfajta kétélű fegyver. A varázslat végeztével a fájdalmat újra érzékelni fogod.
Fõkarakter:Baek Da-Hye

Az álarc mögött: Lyndriana

Amelia Morgenstern
A vérem különleges. Íze, akár az elfeledett álomé, amely minden korttyal mesél. Az illatom régi könyvekre és pergamenre hasonlít, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Amelia Morgenstern

163
C szint:
Kalmithil
Amelia Morgenstern Tumblr_inline_pd5rw4RYzF1rifr4k_540
Angyalszárnyak
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
2
Titulus :
The Therapeutic Hunter
℘ ℘ ℘ :
Amelia Morgenstern 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f493576364b3361343351397353513d3d2d3530303932353332332e313466623634653565383364616564623533373830333431303330332e676966
Másik felem :
Amelia Morgenstern Ab32e1d07b12c6a90d66536aadbf6d250e0e696d
Akinek az arcát viselem :
Caity Lotz
℘ ℘ ℘ :
Amelia Morgenstern Tumblr_inline_o5g5kdsO1p1szaa83_250
Az álarc mögött :
Lyndriana

Amelia Morgenstern Empty
TémanyitásAmelia Morgenstern EmptyVas. Okt. 13 2024, 14:11

Gratulálunk, elfogadva!
Nephilim ℘ Nefilim

❝Nem kell ahhoz
a testvérednek lenni,
hogy tudjál embert
igazán, szívbõl, testvérként szeretni.❝

Drága Amy!

Káprázik a szemem, vagy tényleg te vagy az, Amy...? Amelia Morgenstern 471566308  Amelia Morgenstern 3266136710 Én azt hittem, meghaltál... ott feküdtél, nem mozdultál és én... én ott hagytalak. Tudom, nem mentség az, hogy megijedtem, sem az, hogy gyerek voltam még. De én tényleg azt hittem, meghaltál. Meghatározó momentuma volt mindvégig az életemnek az, hogy ebben a hitben voltam. Nem volt többé maradásom ott, ahol apám csak megvetett engem és már te sem vártál rám... egek. Elképzelni sem tudom, min mehettél keresztül, miután magadhoz tértél.
Habár a videó felvételeidet nézve most... talán egy kicsit belelátok. Helyesbítve: beléd. Az érzéseidbe, a múltadba. Úgy érzem, nem fogsz tudni nekem megbocsátani soha, amit meg is fogok érteni, de én... én rettenetesen örülök, hogy élsz és jól vagy. Amelia Morgenstern 3266136710 A Sors pedig úgy intézte, hogy az életünk összeforrjon, ezúttal mindenféle kiskapu nélkül. Az, hogy egy lettél közülünk, az, hogy te magad is Vezető lettél, sokmindent megváltoztat. Nem menekülhetünk többé egymás elől és nem is akarok, eddig sem akartam.
Más vagyok, mint amilyennek megismertél, de majd te megmondod, jó irányba változtam-e, drága Amy... azért, csak hogy tudd, mikor az elődöd meghalt, és egy démon játszadozott a fejemmel, Téged vetített ki. Te vagy a legnagyobb hibám. A látomásaimban vámpír voltál és az életemre törtél, amiért hagytalak meghalni... még mindig vannak rémálmaim ezzel kapcsolatban.
Ah, sokat beszélek. Pedig nem szokásom. Látod? A puszta jelenléted is elindított bennem egyfajta változást. Köszönöm, hogy itt vagy! Amelia Morgenstern 3266136710  Amelia Morgenstern 3266136710  Amelia Morgenstern 3266136710

Lyndriana, hát elképesztő vagy, ugye tudod?! Amelia Morgenstern 412089836  Amelia Morgenstern 617813365  Amelia Morgenstern 3266136710 Nagyon jól megragadtad Amy-t, és ezt az egészet... alig várom, hogy a játéktérre szabaduljunk velük és kérlek, egy kicsit ugorjunk vissza az időben és azzal kezdjünk, mikor Amy megjelent az Ötök Testvériségénél. Az újra találkozás pillanata. Nagyon meghatározó lehet náluk, úgy gondolom.  Amelia Morgenstern 4072675961  Amelia Morgenstern 3266136710  Amelia Morgenstern 3266136710  Amelia Morgenstern 3266136710 Nem tartalak fel tovább, bár tudom, most más fennakadásaid vannak - még mindig aggódom érted, de jelentkezel úgyis, amint tudsz! Love Amelia Morgenstern 4129323686

Várj, ne szaladj úgy! Van itt még neked valami... kapsz egy útravalót. Egy talizmánt, ha úgy tetszik. Sok szerencsét, és sose hagyjon el téged a remény! Szerencsekocka.

Isaac Lestrange
A vérem különleges. Íze, akár az elfeledett álomé, amely minden korttyal mesél. Az illatom régi könyvekre és pergamenre hasonlít, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Isaac Lestrange

163
C szint:
Kalmithil
Amelia Morgenstern Tumblr_pj8jjbQOSp1qbeouto7_400
Szerencsehozó talizmánom:
Jin és Jang szimbólumos öngyújtó
Ez az én történetem :
Amelia Morgenstern 4893ca8685e686eb56220ac81ad9bfbc668a3f44
where'd you wanna go?
How much you wanna risk?
3
Titulus :
• The Killer ↯
Másik felem :
Amelia Morgenstern 9d8fd12327b953447672f74dcbd0ce79d962c1cc
Don't wanna break your heart
Larissa Blackwell
Ennyi éve vagyok a világon :
39
Lejátszási listám :

She never asked me once
about the wrong I did.
• Matt Ryan ↯
Tartózkodási helyem :
• Denver ↯
℘ ℘ ℘ :
Amelia Morgenstern 9c5ad5e13dd714a1933a224e00c4b32267872f84
My scars remind me
that the past is real. ↯
Az álarc mögött :
• Eliffe ↯

Amelia Morgenstern Empty
TémanyitásAmelia Morgenstern EmptyVas. Okt. 13 2024, 14:11

The member 'Isaac Lestrange' has done the following action : Dobókocka

'Szerencsekocka' :
Amelia Morgenstern L56g4Ij
Result :
Amelia Morgenstern 9ssIcgH

Raziel
The Angelic Admin
ahonnan az angyali gondoskodás jön
Raziel

163
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Amelia Morgenstern 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Amelia Morgenstern F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
718
Ennyi éve vagyok a világon :
1
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :
℘ ℘ ℘ :
Amelia Morgenstern 5a332f6611e429ee50f027380ea8f94f927e05f5

Amelia Morgenstern Empty