"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Megkaptam az áldásokat és most készen állok az elfogadásra!
Asmodeus
A vérem különleges. Íze, akár a gyömbér, égető és maró, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint az enyhe kénkő, ami minden lélegzetvétellel áthat.
Jöttem, hogy beteljesítsem a vérbosszút... huh? Nem vagyok én most épp rosszfiú. Nem is tudok senkinek se ártani. De remélem, Bonnienak sikerül a terve és visszatérhetek...
Lorenzo St. John
A vérem különleges. Íze fémes vagy juharszirupos, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a penész és az állott levegő keveréke, ami minden lélegzetvétellel áthat.
All those years, I kept a secret from the world. A shred of faith. See, I never believed that life... the universe, a higher power, whatever you want to call it, nothing... would allow me to suffer so much and then die... without knowing true love. It'd just be too cruel. And when I met you... my faith was rewarded.
Túlságosan megkavarták a fejem, ezért csak két hét után jelezném, hogy megérkeztem...
Denarius Lovelace
A vérem különleges. Íze, akár az elfeledett álomé, amely minden korttyal mesél. Az illatom régi könyvekre és pergamenre hasonlít, ami minden lélegzetvétellel áthat.
163
C szint: Kalmithil
Az életem ennyi titkot rejt :
0
Vas. Jún. 30 2024, 15:23
én is megkaptam az áldást
Thaddeus Jäger
A vérem különleges. Íze, akár a borsmenta, amely minden korttyal mesél. Az illatom az enyhén nedves földre és a mohára emlékeztet, ami minden lélegzetvétellel áthat.
A vérem különleges. Íze fémes vagy juharszirupos, amely minden korttyal mesél. Az illatom, akár a penész és az állott levegő keveréke, ami minden lélegzetvétellel áthat.
A vérem különleges. Íze, akár a gyömbér, égető és maró, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint az enyhe kénkő, ami minden lélegzetvétellel áthat.
A nemzőim és a főnökasszony is áldását adta rám, szóval tessék
Sierra
A vérem különleges. Íze a mérgezett almára hasonlít, amely minden korttyal mesél. Az illatom, mint a frissen esett esõ, ami minden lélegzetvétellel áthat.
No one else sees it, this thing in me, Even I didn't see it at first. Then one day it was there. A stain I neer noticed before, a tiny flip of darkness invisible to everyone, but I could see nothing else til finally, I realized the darkness wasn't a mark from something I'd done or a regrettable decision I'd made. I was shedding my skin. The darkness is what was underneath. It was mine all long.